Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Samozrejme....Všetci na tom vieme vyjsť na rôzne miesta pod snehom. Je tam vypínač ESP a pri držaní auta pod plynom je možné vyjsť všetko možné. Potom závisí aj od snehu. Problém ale je, že ostatní v zime nepotrebujú ani s predokolkami a už vôbec nie štvorkolkami jazdiť Šturec driftom cez dva pruhy. Takže keď sa človek prepne do ich módu, tak jednoducho elektronika to celé hore kopcom zadusí, auto stratí momentum a je koniec. Preto moje vyjadrenie, že GLK zadokolke fakt nerozumiem. To auto so 4Maticom ide v teréne ako malý tank, zasnežená cesta do hôr je skôr pre radosť. Ale zadokolka fakt nie....A ospevovať, že si tam mám na guľu dať príves a bude to OK je nezmysel. neviem si predstaviť na zimu si v kuse naložiť príves paletou Ytongu, aby som s tým vyšiel niekam. Idem na jednanie a prídem tam so zasneženou paletou Ytongu na vozíku 🤦‍♂️🤦‍♂️
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 13:31:43
00
Tak by si si dal 10 vriec cementu do kufra, to už až tak vidno nie je 😀
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 14:03:54
01
TOP GEAR vyskusal, nie je to lepsie :-)
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 14:11:05
01
Ono to bolo aj ako predávané príslušenstvo do kufra...v MB sa to dalo objednať. Záťažové, tuším že 25kg vrecká. Nie samozrejme cement, ale bolo to oficiálne predávané. Ale nič extra to nerobilo. Problém bol, že to auto sa do kopca nevedelo dostať v priamke, ale okamžite ho sunulo bokom, jedno či so záťažou, alebo bez. Ale mal som zadokolky len C,E a S, ale všetko zhruba rovnako nemožné autá v zime.
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 14:12:46
01
Za oných čias sme tu jazdili 120-ky a podobné autá so zadným náhonom ...a dalo sa. 🤣
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 14:33:20
00
Zaiste....Ja zas Ladu 1500 a opäť nedalo sa. Potom na origo gumách sa jazdilo na MT hole na 1203ke a dalo sa bez reťazí....Len to, že z auta vystúpilo v príhodnom stúpaní 6 ľudí, ktorí v podstate hore bežali za autom a všade ochotne tlačili sa dnes už veľmi nespomína....Dnes by ťa tam borci akurát namiesto tlačenia vyfakovali, že si dedinský primitív čo nemá na reťaze....
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 14:37:13
02
bladerunner akurat ze Š120 mala aj motor vzadu, teda nad pohananou napravou

To je myslim dost podstatny rozdiel oproti skutocnemu M-B Mercedesu ;)
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 14:42:55
03
Škodovky mali aspoň vzadu motor, čo je nejaká záťaž a naozaj to pomáhalo. Ja som pár rokov striedol súkromnú škodovku 125 a služobné žiguli 2101 a naozaj to na snehu bol gigantický rozdiel. A len pre pobavenie, vtedy na prelome osemdesiatok a deväťdesiatok sme o zimných gumách ani nechyrovali, považovalo sa to za zhýčkalosť a zbytočne vyhodené nemalé prachy.
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 14:44:10
01
na BMW 3-ke, kombík som mal vzadu aj baterku, diferák, tažké plato, a celkom veľký bol previs.. Asi to nemalo až také zlé rozloženie hmotnosti. Neviem ako to má MB...
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 14:44:42
00
tak isto
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 14:59:55
00
ano u BMW boli na tom najhorsie 1er s kratkym lahkym zadkom.

Inak teraz je mnoho BEV RWD ale tam je ta hmotnost inak rozlozene a nezachytil som ze by sa niekto stazoval po prechode z FWD.
Zobraziť komentár 18.11.2024 - 16:10:39
00
Mal som už toľko mercedesov (mimo iných áut), že to neviem ani zrátať. Nikdy som na snehu s RWD nemal problém. Problém majú ľudia, ktorí vedia drístať, ale nevedia jazdiť (a že tých drístačov medzi motoristami je). S trochou rozumu sa zadolkolka v horách a snehu dostane tam, kde predohrab nemá šancu. Predpoklad je slušné obutie. No v SR majú ľudia bohužiaľ problém aj s tým...a chalani z diaľničnej patroly by vám vedeli rozprávať, na akých pneumatikách jazdí nadpolovičná väčšina. Vždy od nich len počujem "pánko, Ty by si na takých gumách ani nevychádzal z dvora".
Ja by som asi každému motoristovi povinne nadelil na rok takú taxíkovú W124 s dvoma megami km na hrbe, s manuálom a vôľami 170° na diferáku na každú stranu a 50° vôľou na volante. Aby sa ľudia naučili zaobchádzať s autom s citom. Vedeli rovnať otáčky, kedy ako pridať, ako ubrať a potom by prestali rozprávať a vypisovať p....y, čo sa dá a nedá. Zrazu by sa dalo všetko. Jazda na snehu s BMW v normálnom stave by nebol problém a v zasnežených kopcoch by mu závidel aj vodič subaru. :D
Zobraziť komentár 19.11.2024 - 08:45:55
00
Doteraz som si myslel, že mercedesom rozumieš. Ale toto ako ty vyjdeš s mercedesom RWD napríklad cez komplet zasnežený Klokočov, zapadnuté Martinky alebo čosi také a ako len na tom vieš jazdiť to poslalo celé niekde do krčmovej debaty. Tam zapadli iní borci. Ale na zasmiatie je to pekné čítať takýchto svalovcov :) Ešte máš možnosť sa opraviť, že to jazdíš na RWD samosvore...
Zobraziť komentár 19.11.2024 - 09:06:42
01
Nevkladaj mi láskavo do úst niečo, čo som nepovedal. Zato, že si Ty neschopný a stúpil som Ti na otlak ja nemôžem. A mercedesom rozumiem určite lepšie, než Ty. Alebo mi vieš z fleku povedať, ako sa napríklad nastavuje bohatosť zmesi na KE-jetronicu pre voľnobeh a ako pre zvýšené otáčky? Ako u CDI principiálne oklamať funkciu EGR, aby si auto myslelo, že EGR normálne funguje? Ako prekódovať SAM jednotku?
Ak nie, považujem Tvoj príspevok len že "trafená hus zagágala" a ďalšiu debatu za bezpredmetnú.
Zobraziť komentár 19.11.2024 - 09:28:11
00
To, že o tom niečo vieš je jasné....ale s tým jazdením to je smiešne skôr. A tie reči o pneumatikách sú tiež hodne mimo. Ale isto...Baviť sa s nafúkancom čo veci rád preháňa ako ty sa neoplatí. Ja takýchto odborníkov poznám hodne. Tak len kóduj SAM jednotky naďalej a jazdi v zime ako ostatní za sucha :) Mne našťastie SAM má kto nakódovať a nemusím ani klamať aby si auto myslelo, že EGR funguje aj keď nefunguje. Ja mám EGR dobré a ak nefunguje, tak sa vyčistí, alebo vymení. Nemusím nič obabrávať.
Zobraziť komentár 19.11.2024 - 09:48:25
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up