Skorej presne nastaviť posed vyska,pozícia vpred, zas keď má niekto 1cm vpred a opačne či slape za seba sú mu naprd dĺžka kluk a podobne nohu koleno sval ťažko oklamať môj názor vlastný setup a s toho vychádzať a kupovať
Nie je to celkom tak... Šprintéri a tempári majú sedlo viac vpredu oproti optimu. A aj tak, keď makajú, sedia na ***** sedla. Dôvodom je, že pri sedle viac vpredu sa dá dosiahnuť väčšia frekvencia.
Vrchári zase naopak. Sedlo majú oproti optimu viac vzadu, a aj tak v kopci sedia úplne vzadu. Viac využívajú pri pedálovaní stehenné svaly, jazdia viac silovo, s nižšou frekvenciou.
Jazdy niekto oval prevodníky cestne/mtb.Čital som že tam je dôležité časovanie poloha prevodníka uchytenie na kluku voči posedu stred predok zadok posed.Kvoly mŕtvemu bodu.Tam sa to asi ešte viac komplikuje.
Vidím, že ste užívateľa s iniciálami L.T. vysmiali, lebo chce zo sedla dočiahnuť nohami na zem. To naozaj tu máte niekto sedadlo nastavené tak vysoko, že sa zeme nohou zo sedane nedotknete?
chalani potrebujem trosku poradit s bike fitingom, skusal som uz podla hociakeho videa na youtube, ale furt mam pocit na cestaku ze mi ide po 40km odpalit krize a po novom aj prave bedro
viete o poradit kde mi nastavia presne bike idealne v okoli liptova/stredneho svk, pripadne ak to bude stat za to aj dalej pojdem, ked zo zalubi sa mi uz stava pomaly utrapa
myslis ze medzi tym cyklofitkom a bikepeak bude rozdiel? a este, mam endurance bike, je to daky problem na bikefitingoch? viem ze sem tam tu frflu na fore ludia na to, akurat ze som nevedel pred kupou ze je v ramoch rozdiel
Fitko mas asi kusok, tak si nastuduj metody bikefittingu a potom sa tam zajdi popytat co a ako presne robia. Na zaklade toho sa mozes rozhodnut. Problem s typom ramu nie je urcite.
Myslim, ze to mozem dat i do tejto temy, kedze to suvisi s posedom... Viete mi poradit, co by som mohol dat pod predstavec namiesto 1,5 cm vysokej podlozky? Chcem si znizit riadidla a bez nej by sa tam dostal prach. Podlozku zrezavat nechcem, najlepsie vymenit za nieco nizsie... Na nic je to, ze hlavko trocha trci z ramu a preto nie je podlozka na spodnej strane rovna, t.j. inak by som tam mohol dat hocico rovne, co by ho zakrylo... Od kamosa som skusal inu podlozku, len nebola kompatibilna prave kvoli tomu, ze hlavko trci z ramu a jeho nemala vhodny "vykroj" na spodnej strane... Riesili ste to niekto? Ak hej, ako ste to poriesili? PS: Predstavec vymenim za iny s uhlom - 17°..., ale i tak by som rad poradil ohladom vymeny podlozky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie je to celkom tak... Šprintéri a tempári majú sedlo viac vpredu oproti optimu. A aj tak, keď makajú, sedia na ***** sedla. Dôvodom je, že pri sedle viac vpredu sa dá dosiahnuť väčšia frekvencia.
Vrchári zase naopak. Sedlo majú oproti optimu viac vzadu, a aj tak v kopci sedia úplne vzadu. Viac využívajú pri pedálovaní stehenné svaly, jazdia viac silovo, s nižšou frekvenciou.
Aké kolená, veď ona chce bicyklovať po hrádzi, nie bikovať v Kálnici
viete o poradit kde mi nastavia presne bike idealne v okoli liptova/stredneho svk, pripadne ak to bude stat za to aj dalej pojdem, ked zo zalubi sa mi uz stava pomaly utrapa
A aj v Mikulasi nieco:
http://www.findglocal.com/SK/Liptovsky-Mikulas/441410089343276/Cyklofitko
https://us9.campaign-archive.com/?u=e1d02c8b388635f1572ad380f&id=7f43314987
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20220414105923&SearchText=headset+cap&spm=a2g0o.productlist.1000002.0
5mm- https://www.aliexpress.com/item/1005002889210241.html
8mm-https://www.aliexpress.com/item/1005003057037006.html