Moj favorit byval Migty duck of anaheim a pozeraval som zapasy po ich vitaznu sezonu 2006/2007... potom nejak som zacal venovat biku a uz momentalne neni cas , jedine co si rano precitam vysledky zapasov
pre mňa bol vždy č. 1 Wayne Gretzky, čiže v mladosti Edmonton, LA a NYR, potom s prílevom našej elity tímom, kde hrali (St. Loius, Ottawa, Washington, Minnesota)...momentálne je to samozrejme Chicago vyslovene nemusím vyššie spomínaný Anaheim a San Jose...
...no a ranný rituál s číslom 261 na TXT patrí k správnemu fandovi
šable z Buffala best za posledné sezóny im poodchádzalo kopu hráčov na ktorých bol postavený celý tím - Briere, Drury, Kotalík.. - a aj tak sú na tom tabulkovým postavením výborne.. Tento rok bude aj Stanley A Sekera je naj SK obranca, ňi?
naopak nemusím oba NY kluby, tampu a san jose..
Moje sympatie majú nasledovný postup: Ottawa - Atlanta - Pittsburgh - Detroit - Chicago
to katko: ranný rituál na teletexte som mal aj ja, ale teraz to mám k PC bližšie
ja od 1995 ked som zistil ze exituje nieco ako nhl fandim Philadelphii Flyers, z coho vyplyva ze neznasam vsetky ostatne teamy vo vychodnej konferenci v poradi Pittsburgh, New Jersey, Washington, Rangers a potom tie ostatne sračky
zo zapadnej ma potesi Colorado a Detroit
a ja po 7 aktívne odohratých rokoch hokej nesledujem vôbec... no vždy som obdivoval ruskú školu a hlavne "ruskú raketu" Bure-ho(ktorý hrával rovnaky post). A ako mlademu zasranovi mi pri počuti Krutov Larionov Makarov naskakovali zimoriavky.
Edmonton, lebo mi tam býva tetička... ešte za červených mi posielala rôzne vystrihnuté články o Edmontone, vtedy tam hrával Gretzky a neviem či nevyhrali SC
RW este z cias, ked tam boli mena ako yzerman, larionov, fetisov fjodorova...
onehda som osobne navstivil zapas otawa-montreal, kde vtedy nastupila hromada slovenskych a ceskych hracov, medzi inymi hossa, chara a zednik
...a samozrejme 261 musi byt
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...no a ranný rituál s číslom 261 na TXT patrí k správnemu fandovi
toto bola moja oblubena zostava
naopak nemusím oba NY kluby, tampu a san jose..
bejvavalo v casoch bez internetu
teraz je to http://www.nhl.com/scores/index.html#?navid=nav-scr-main
to katko: ranný rituál na teletexte som mal aj ja, ale teraz to mám k PC bližšie
zo zapadnej ma potesi Colorado a Detroit
mačiak: Flyers to je pre mňa Lindros a preto
team? Canucks, Blues(slovak line)
onehda som osobne navstivil zapas otawa-montreal, kde vtedy nastupila hromada slovenskych a ceskych hracov, medzi inymi hossa, chara a zednik
...a samozrejme 261 musi byt