je tu niekto kto chodi do cajovni? alebo mate niekto doma shishu? mate nejake rady na pripravu shishi alebo nejaky super caj? som zvedavy kolko ludi tuje...
nakhla je podla mna moc sucha,je dobre ked ju zvlhcis melasou vtedy sa da ,to ze mam toho na kila bolo myslene tak ze poznam jedneho egyptana a on my dava za 300sk 500g balenie...
a je tam strasny rozdiel tento tabak prince molasses je strasne mokry a dobry a uhliky odporucam kokosove alebo olivove, je pravda ze to robi vacsi bordel a treba to stale posuvat ale neprekryva to tak chut ako samozapalne,ale aj tak viac pouzivam tie...
fuuha ja az taky expert niesom...o nejakych uhlikoch s "prichutou" som este ani nepocul...
...pol kila nakhly za 300? mozno by sme sa vedeli nejako dohodnut
no dlho som za nim nebol byva na konci mesta ale zistim a dam vedet...tie uhliky nie su s prichutou to som si myslel aj ja a potom na mna v predajni len cumeli su vyrobene z toho dreva kokos-oliva
Joj chlapi. Všetci tu myslíte len na xxx... Žiaľ nie som ten typ čo čokoľvek fajčí(či je to živé alebo neživé, veľké alebo malé ). Stop tejto perverznej debate, lebo keď vás nájdem na Kellys green bike maratóne, odporúčam vám si doniesť suspenzor Ale nie. Ja neublížim ani muške
Som myslela, že vám ta cyklistika dala už po gulách, a že ste trošku impotentní, čiže na toto nemáte moc chuť Ale ne. Sorry. Chlapi maju veľmi plodné debaty a niekedy splodia až takú blbosť, že sa z toho splodí dieťa. Ok ale už kecajte k téme
fajka tak nenici zdravie ako cigarety a alkohol...a je to ritual nie je to na kazdy bozi den (na kazdy druhy) ale len tak s kamaratmi sam to ani nefajcim
počul som, zevraj fajka je skodlivejsia ako cigy, lebo tebe sa ten dym tam ochladzuje, a tam prebiehaju nejake chemicke reakcie, a skodi to viac...
whatever...hmm...tak aspon viem na co umriem... ja som pocul uz okolo toho milion veci a popravde je mi to jedno...byvam v blave dycham smog,vyfuky mhd... tak to uz je jedno...ked budem mat cas pluca zrevitalizujem na Skycove
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a je tam strasny rozdiel tento tabak prince molasses je strasne mokry a dobry a uhliky odporucam kokosove alebo olivove, je pravda ze to robi vacsi bordel a treba to stale posuvat ale neprekryva to tak chut ako samozapalne,ale aj tak viac pouzivam tie...
...pol kila nakhly za 300? mozno by sme sa vedeli nejako dohodnut
ach ta mladez
ano je to tak, tak to je ano. /myslim tych 16
a fajku nefajcim kazdy den takze sa nemusis bat...len raz za cas, je to dobry relax.
whatever...hmm...tak aspon viem na co umriem... ja som pocul uz okolo toho milion veci a popravde je mi to jedno...byvam v blave dycham smog,vyfuky mhd... tak to uz je jedno...ked budem mat cas pluca zrevitalizujem na Skycove