Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
Len som prezentoval svoj názor
ten "expert" v článku robí jednoznačné závery, z nejednoznačných vstupných údajov, proste mainstrímový názor, aký sa všeobecne očakáva, čiže pre mňa - bullshit.
A najlepsie na tom je, ze ti co naozaj maju, tak to nepotrebuju ukazovat. Ako sa hovori: "The loudest one in the room is the weakest one in the room" (Frank Lucas, American Gangster).
a preto mi strasne vadi ze dnesne vyrobky vydrzia ovela menej ako v minulosti - lebo ekonomika - ale kam vsetok ten bordel ide nikoho nenapadne. PS: (len priklad) tento prispevok bol napisany z 12 rocneho NTB lebo stale funguje (kolko NTB ste za tie roky vyhodili, kde su, co sa snimi stalo?)
Ja mam treti notas. Prvy skoncil u rodicov, druhemu som pomohol na druhy svet mojou chybou (funkcne casti som samozrejme rozpredal), a posledny mam cca 2 roky. Notebooky menim hlavne kvoli nedostatocnemu vykonu, kedze ich nepouzivam len ako pisaci stroj . Vo vseobecnosti nemam problem s trvacnostou kupenych veci (mozno akurat s nohavicami a kratasami, na kazdych mam po case dieru medzi nohami a derave vrecka, lebo v nich nosim vela veci)
Gusto0 v praci som pisal z ~11 rocneho laptopu a teraz z domu pisem z ~12 rocneho =] A prave riesim v praci repas aby sa nemusel kupovat novy, nakolko nevidim dovod na upgrade na typ prace co robim. Doma riesim obdobne - skusim pridat RAM a vymenit HDD ale inak nevidim dovod preco by nemal sluzit dalsich ~12 rokov - teda ano, nebude stacit ani na browsovanie lebo web atd. su optimalizovane za 0 a co ma prinuti k upgrade bude iba to, ze uz na nom nespustim pre mna nutne minimum.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten "expert" v článku robí jednoznačné závery, z nejednoznačných vstupných údajov, proste mainstrímový názor, aký sa všeobecne očakáva, čiže pre mňa - bullshit.
To nie je take jednoznačné.
dlhodobo mi pride relativne silne slovo ked som tak scrolloval tou timeline-ou...
https://zurnal.pravda.sk/reportaz/clanok/487416-z-domov-budu-stromy-a-z-miest-lesy/?utm_source=pravda&utm_medium=box-sidebar-links&utm_campaign=mostread
http://www.severe-weather.eu/mcd/update-a-significant-pattern-change-confirmed-and-leads-into-an-arctic-outbreak-later-this-week/?fbclid=IwAR1ceqH2fQvfiYxXyP-1ClYw85gBTQyucQj2g0_mZB8jRuGRxCjyh4lx824
Vid.
Keď tak kukam z okna tak naokolo tiež dosť bielo. Vyzerá že snezilo už od nejakých 1100-1200 mnm
Keď tak kukam z okna tak naokolo tiež dosť bielo. Vyzerá že snezilo už od nejakých 1100-1200 mnm
No my na Kubíne posledné 3 sezóny začíname 1.12 škrtať po zjazdovke v hornej časti mix prírodného s nafukanym. Nové laty sú na ceste