Občas oholené (teraz nejazdím, obdobie rekonvalescencie, tak sú chlpaté)a jazvy na kolene - po operáciách. Mať vytetovanú šajbu zaváňa babráctvom. Ja sa hanbím, keď ju mám otlačenú...
Občas oholené (teraz nejazdím, obdobie rekonvalescencie, tak sú chlpaté)a jazvy na kolene - po operáciách. Mať vytetovanú šajbu zaváňa babráctvom. Ja sa hanbím, keď ju mám otlačenú...
no ja nohy neholím ale aj ja to nemám rád keď mám šajbu otlačenú ale keď sa dobre strieskaš a ostane ti tam jazva čo už s tým. Našťastie ja mám tých jaziev menej lebo jazdím cesty a tam sa nedokaličím ako v teréne. Takže keď uvidíš niekoho z bohove chlpatými nohami na biku možno som to ja.
Ja som dnes prvý krát slávnostne spadol. Dvaja sme šli za sebou a obaja sme sa tam rozbili. Presne v tom istom úseku ako norbi. Urobil som salto a dopadol rovno na ksicht. Keby som nemal prilbu, neviem kde by som bol teraz Bajk je celý našťastie, čo sa čudujem....akurát že hlinu som ešte aj z riaditok vyberal a mierna osmička na zadnom kolese, ale nič veľké
no ja som dnes urobil ukazkove salto pri vyslape zjazdovky na Jahodnej..... siel som traverz....a kombinacia pokosenej travy a mojej sikovnosti...no co dodat nestalo sa mi nic..ale vyzerat to muselo zdola pekne
no fajn.. ja som sa dnes vytrel jak prasa.. dvojite salto, jemny polet asi v 30-40km.. nechapem ze mam len dlan zodretu.. ale dost toho dostal vak, a hmm rozbil som telefon ktory bol v zadnom vacku v drese.. skrabance jak svina.. takze ak by tam nebol asi mam tie rihy a chrbte..
dnes som sa celkom luxusne vysypal ja ked som isiel na biku z roboty.
naskocim na bike, rozbehnem sa a musel som spomalit kvoli retarderu na ceste pred branou. tak som tukol do brzdy,a hned to islo akosi do smyku,ze ma to hodilo na travu.. to som este ustal.
Tak som pokracoval dalej (rychlost okolo 20-25km/h), a hned ako som vysiel z brany som chcel zatocit doprava, tak som pribrzdil prednou.. aa uz som letel dole...spravil som nejaky bocny kotul , ruky oskrete,koleno oskrete aj hlavu som si tukol o zem (ale ani jeden skrabanec a ani nic neboli na hlave)... dnes bola nejaka smyklava cesta, no co uz..a ruka ma boli jak cert v zapesti. sa musim tomu smiat jak som mohol tak zletet dolu
dnes som sa celkom luxusne vysypal ja ked som isiel na biku z roboty.
naskocim na bike, rozbehnem sa a musel som spomalit kvoli retarderu na ceste pred branou. tak som tukol do brzdy,a hned to islo akosi do smyku,ze ma to hodilo na travu.. to som este ustal.
Tak som pokracoval dalej (rychlost okolo 20-25km/h), a hned ako som vysiel z brany som chcel zatocit doprava, tak som pribrzdil prednou.. aa uz som letel dole...spravil som nejaky bocny kotul , ruky oskrete,koleno oskrete aj hlavu som si tukol o zem (ale ani jeden skrabanec a ani nic neboli na hlave)... dnes bola nejaka smyklava cesta, no co uz..a ruka ma boli jak cert v zapesti. sa musim tomu smiat jak som mohol tak zletet dolu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ja nohy neholím ale aj ja to nemám rád keď mám šajbu otlačenú ale keď sa dobre strieskaš a ostane ti tam jazva čo už s tým. Našťastie ja mám tých jaziev menej lebo jazdím cesty a tam sa nedokaličím ako v teréne. Takže keď uvidíš niekoho z bohove chlpatými nohami na biku možno som to ja.
Tak som pokracoval dalej (rychlost okolo 20-25km/h), a hned ako som vysiel z brany som chcel zatocit doprava, tak som pribrzdil prednou.. aa uz som letel dole...spravil som nejaky bocny kotul
Tak som pokracoval dalej (rychlost okolo 20-25km/h), a hned ako som vysiel z brany som chcel zatocit doprava, tak som pribrzdil prednou.. aa uz som letel dole...spravil som nejaky bocny kotul
Vieš sa bicyklovať