Samozrejme sme "diskutovali" ale k fizickemu kontaktu nedošlo - všetko vyriešim mám už dosť rokov na to aby som mal rozum a vedel si to vydiskutovať ako civilizovaný človek aj keď chvíľu som mal slovník ako drevorubač krížený s krčmovým bitkárom.
(dúfam že nie ale niečo takéto, že prehliadnem cyklistu alebo... sa predsa môže stať každému)
Takže to týmto mojim vyjadrením uzatváram a prajem vám všetkým aby ste niečo podobné nezažili a nikdy nemuseli riešiť či už zo strany CYKLISTU alebo VODIČA AUTA som sa rozpísal
Ja som to včera poslal dole na Bikefeste na Maline počas prvej meranej jazdy, z pádu si pamätám iba útržky a takisto iba trochu z toho čo ma zbieral pískač. Napodiv som jazdu dokončil, no nepamätám si to... Podľa všetkého ľahký otras mozgu, kus narazená ruka a podliatina na chrbte urobená cez korytnačku. Nemať prilbu alebo o***** tak teraz doma asi nesedím. Myslím že začínam šetriť na karbónovú prilbu... Touto cestou by som sa ešte raz chcel poďakovať pískačovi ktorý ma pravdepodobne dostal mimo trate a donútil sedieť kým sa nedám ako tak dokopy.
pao - pokial nemas nic zlomene, ani vyklbene, ani natrhnute vazy, tak urcite nemusis cakat "par tyzdnov". staci par dni.
btw, ja som mal este vacsiu dieru v lakti, ked som akurat pisal diplomovku no a pokial si pamatam, tak vzdy som vybehol aspon na dve hodky niekam na bajk.
pao - pokial nemas nic zlomene, ani vyklbene, ani natrhnute vazy, tak urcite nemusis cakat "par tyzdnov". staci par dni.
btw, ja som mal este vacsiu dieru v lakti, ked som akurat pisal diplomovku no a pokial si pamatam, tak vzdy som vybehol aspon na dve hodky niekam na bajk.
kiež by si mal pravdu, no ruka je už len pri mm pohybe tak citlivá že susedia musia mať radosť
Priateľka dnes cestou od kamarátky na bajku,niečo bolo na ceste a strhlo jej rajdy,narazila do schodov vedla,rajdy do okuliarov tie rozbité a do tváre...takže stehy pri oku to sa furt podobné stáva vždy ked človek ide len na chvilku cez mesto...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
starý Kreuziger nie raz keď robil mladému doprovod v aute vytiahol drbka z auta von a poriešil ho.
(dúfam že nie ale niečo takéto, že prehliadnem cyklistu alebo... sa predsa môže stať každému)
Takže to týmto mojim vyjadrením uzatváram a prajem vám všetkým aby ste niečo podobné nezažili a nikdy nemuseli riešiť či už zo strany CYKLISTU alebo VODIČA AUTA
Zákon schválnosti,kedže som celý zjazd terénom z 2200mnm mal chrániče a nebolo ich treba..
Našťastie snímky ukázali, že na lakti a nohe nie sú žiadne zlomeniny, ostáva mi len pretrpieť tie nasledujúce týždne bez biku
btw, ja som mal este vacsiu dieru v lakti, ked som akurat pisal diplomovku
btw, ja som mal este vacsiu dieru v lakti, ked som akurat pisal diplomovku
Luki už ti tuším otrnulo
Ale to je DOBRÉ
trochu koleno a chrbátom a rukou som porátal zúbky