Prispejem mojím videom. nejako som si ešte poriadne nezvykol z dropov na kratší rám ako som mal doteraz. Zranenia: prehryzol som si vrchnú peru, a vyzerám ako keby som si dal botox a narazená noha .
a vyhovarat sa na kratky ram je dost odveci... cim je ten ram kratsi tym lahsie sa da udrzat predne dostatocne zdvihnute dovtedy dokym aj zadne nedojde na okraj....
takuto papulu by som skor cakal pri prechode na podstatne dlhsi ram...
Prispejem mojím videom. nejako som si ešte poriadne nezvykol z dropov na kratší rám ako som mal doteraz. Zranenia: prehryzol som si vrchnú peru, a vyzerám ako keby som si dal botox a narazená noha .
Nevyzeralo to dobre, GoPro prežila? Drasho niečo mi to pripomína
Usatetorpedo - to, jak to štípalo na parkovisku je nič. Teraz som si tam dal takú fajnovotku (4x - už to ani neštípe - čiže by to malo byť čisté) a myslím, že ma počuli aj susedia, jak som nadával. Každopádne som nad bolesťou vyhral. Vypadá to na fotke horšie ako to je.
Mi hovor. (nasledujúce sa udialo behom cca 1 - 1.5 sekundy)Cítil som jak sa koleso začalo šmýkať, veru, že zmením polohu, aby sa nešmyklo. No šmyklo. Rajdy boli asi 3cm v zemi...
Dnes som videl padnuteho cyklistu v asfaltovom zjazde Spariska-Sliva (BA) na cervenej ziletke /cca okolo druhej poobede?/ .. zostala tam mala kaluz krvi .. nic prijemne .. bolo onho postarane,tak som sa nezastavoval .. ale uff.
nj, mnoho ziletkarov pouziva tie rozdrbane asfaltky v karpatoch. az prekvapivo mnoho
staci nahly defekt v zjazde a nepotrebujes ani rozbitu cestu. nam dnes par srn poskakalo cez cestu. isli sme total dochodcovske tempo kedze sme boli kde sme boli. nahoda je blbec. pricin na tigra moze byt vela.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=gQQaW8UzMtU&t=
takuto papulu by som skor cakal pri prechode na podstatne dlhsi ram...
Nevyzeralo to dobre, GoPro prežila?
Drasho niečo mi to pripomína
Idem si a Drasho zrazu nikde, pozriem za zákrutu a vála sa tam v prachu
a kdeze sa ti to stalo?
staci nahly defekt v zjazde a nepotrebujes ani rozbitu cestu. nam dnes par srn poskakalo cez cestu. isli sme total dochodcovske tempo kedze sme boli kde sme boli. nahoda je blbec. pricin na tigra moze byt vela.