cesta domov s krcmi... preteky bez pedalovania kto zajde prvy do ciela nejak mi to neslo tak som sa drzal v zavese tesne pred cielom cca 200m z nezistenych pricin ma to hodilo na zem
Ked sa dari tak sa dari. a tuto sezonu sa mi veru "dari":D
Zacalo sa to prasknutym zapestim a inymi drobnostami, a vyvrcholilo to minuly vikend. Bolo mrte teplo,docela prasno, zevraj ma smyklo na odraze jedneho skoku ... Skoncilo to zlomenou klucnou kostou (6 srobov), pohmozdeny mozog, dva nalezy krvacania na mozgu, nastastie sa uz jeden vstrebal a ten druhy sa nezvacsuje, tak snad sa coskoro tiez vstrebe..
No a naco sa tesim? Ked ten poondeny skok si pojdem skocit znovu a ukazem mu kto je tu pan )
chalan ty si asi fakt nevážiš svoj život.. človek by čakal že sa poučíš.. To mi pripomína tých krotiteľov hadov čo prišli o končatiny ale stále im neprestalo ***** a skúšajú šťastenu
jj. aj s integralkou.. a to cistunko novuckou..stara uz bola dovrzana...jj. novu taktiku treba. vten den som bola moc hrr hrr, rozjancena..nabuduce to chce viac rozvahy a prdychania sa
pritom som ten skok skakala uz x-krat..
ahojte....tak prispejem aj ja do tejto témy moje doterajšie pády boli len menších rozmerov,ale včerajší na Hornohradskom maratone mi to vynahradil(aspon prvé miesto zmiernilo bolesť )mam kvalitne dodrvené kolená,obe plecia,hrudník,narazenu čelusť a odtrhnutú spodnu peru z vnutra-6cm tržná rana,ktorá potrebovala pár stehov,aby mi nespadala
dakujem chalanom,ktorí pri mne zastali a pomohli mi pozbierať sa zo zeme
ahojte....tak prispejem aj ja do tejto témy moje doterajšie pády boli len menších rozmerov,ale včerajší na Hornohradskom maratone mi to vynahradil(aspon prvé miesto zmiernilo bolesť )mam kvalitne dodrvené kolená,obe plecia,hrudník,narazenu čelusť a odtrhnutú spodnu peru z vnutra-6cm tržná rana,ktorá potrebovala pár stehov,aby mi nespadala
sľubujem,že budem zjazdovať pomenej
pozrite sa na nu! to je baba jak ma byt! 99% by po takom pade ukoncilo karieru! Skore uzdravenie! real rock n rolla!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie je ti v tom kožuchu v lete teplo?
Nie je ti v tom kožuchu v lete teplo?
to nieje modrina to je...hmm zabudol som odborny nazov ale mam to od narodenia.
Kozuch mam miesto chranicov
Zacalo sa to prasknutym zapestim a inymi drobnostami, a vyvrcholilo to minuly vikend. Bolo mrte teplo,docela prasno, zevraj ma smyklo na odraze jedneho skoku ... Skoncilo to zlomenou klucnou kostou (6 srobov), pohmozdeny mozog, dva nalezy krvacania na mozgu, nastastie sa uz jeden vstrebal a ten druhy sa nezvacsuje, tak snad sa coskoro tiez vstrebe..
No a naco sa tesim? Ked ten poondeny skok si pojdem skocit znovu a ukazem mu kto je tu pan
...be positive...
verzi ale toto je dosť vážne na hlavu,to sa ti stalo aj s integrálou??
pritom som ten skok skakala uz x-krat..
Ďakujem ti pekne
pozrite sa na nu! to je baba jak ma byt! 99% by po takom pade ukoncilo karieru! Skore uzdravenie! real rock n rolla!
uff ale zem si teda poorala riadne tvarou