Dnesny pokus o zmrzacenie mi nastastie nevysiel. V rychlosti mi zvrtlo predne koleso a uz som sa len kukal ako si to valim do stromu. Strom som trafil bokom kde mam teraz "nieco" co sa postupne rozvija Ale pohoda, odisiel som po svojich. Patka ohnuta, urvane lanko na tlmic ale inac by malo byt vsetko v poradku. Dnes neslo asi nikomu. Padali sme jak hrusky.
Šak na to je aj zle pozerať ale hlavne keď už si mal podobný úraz.
Inač ten piaty do toho stromu vykríkol jak ja keď som zlomil rebra. Ale toto bola delovica.
V sobotu som nevybral zakrutu pod skokom a pri naraze do stromu ma predstavec zabrzdil o vnutornu stranu stehna. Nejako to neboli, ale zato hra peknymi farbami
Čaute na som dnes zažila svoj prvý ťažší pád:/ až som skončila na úrazovke:/ nepamatam si toho vela len ze som letela a spadol na mna bike. Mam na nom defekt. Myslite ze ide nejako " predísť defektu? Najma ked idete zjazd dole po šutroch? Mala som predne koleso mäkšie a tam som ho dostala. Podla mna bol defekt príčinou
Predpokladám že si sekla prednú dušu (dvojitý defekt), pokiaľ píšeš že si jazdila nízky tlak v pneu... Ale myslím že si trafila skalu ,ktorá ťa natoľko rozhodila že si už nedokázala ovládnuť bike a vtedy vznikol defekt... a ako predísť defektu? kvalitné plášte, primeraný tlak terénu,správne nastavené odpruženie a skill
Dik a ano dvojity:/ Duse mam v poho aj plaste avsak asi odpruzenie musim doladit... Skaly su svine...skill mi chyba ☺️Ehm a to bude ešte vela takychto padov?:(
Cherrysmile: mas v profile pneumatiky - slicky .. inak preto, ze tam mas slusny am/en bajk, takze asi jazdis podla toho .. asi bezdusaky len, ak sekas prednu dusu (za predpokladu, ze to nie je ultraligh dusa).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidíš niekde moje vzrušenie? Je vidím len tvoje, zrejme došiel matros...
FaildayOtvoriť v novom okne thumb_up5thumb_down
jasne,ze podmienky nie su vzdy idealne ,ale nemam rad takyto teren,hrkoce to,trase,pruzenie ani neviem,ze mam ..radsej si bike pekne prenesiem...co uz
http://www.drsnysvet.cz/double-fails-compilation/
slzy az na brade
Inač ten piaty do toho stromu vykríkol jak ja keď som zlomil rebra. Ale toto bola delovica.
alebo takto
Ďakujem