Dik a ano dvojity:/ Duse mam v poho aj plaste avsak asi odpruzenie musim doladit... Skaly su svine...skill mi chyba ☺️Ehm a to bude ešte vela takychto padov?:(
padov bude podla toho ako moc sa budes do toho vrhat - sudim ze na biku si viac menej zaciatocnik. nemyslim ze ten pad by zachranili ine plaste pripadne bezdusovky. este nikdy som nesekol dusu tak aby vyfucala okamzite a ja by som koli tomu padol. takze si skor "letela" viac ako si mala a trafila nejaky suter ktory ta rozhodil tak ze si to uz neudrzala - seknutie duse bol len vedlajsi produkt. na lyziach tie pady tak nebolia lebo padas do snehu a tu na tvrdu zem
Posledný (8-mi) deň na dovolenke v Taliansku...rozjazdený (vysoké ego), no unavený...po tých prasačinách, čo sme jazdili týždeň ma vyfackal nenáročný flow singlač Pád na hlavu, narazená krčná chrbtica (mravenčenie v rukách, strata sily v zápestiach, svrbenie prstov, samozrejme bolesť a meravosť v krku). Po 5-tich dňoch sa to javí, že som OK, ale vyľakalo ma to riadne...dávajte si pozor banda!
By som Ta Kidak normalne nespoznal s tou briadkou.
petrik: Ano, myslim ze predvcerom ich odstranili. Teraz su tam cyklisti rychlejsi ako auta kedze je tam vybruseny asfalt a vsetci sa boja o svoje auticka.
esteze na pracovnych vyjazdoch nejde padnut ten nakrcnik, to vyzera dobra vychytavka, nie je v tom teplo? inak ale paradny vyjazd ste mali (co som videl fotky a cosi pisal matej), v dobrom zavidim
Posledný (8-mi) deň na dovolenke v Taliansku...rozjazdený (vysoké ego), no unavený...po tých prasačinách, čo sme jazdili týždeň ma vyfackal nenáročný flow singlač Pád na hlavu, narazená krčná chrbtica (mravenčenie v rukách, strata sily v zápestiach, svrbenie prstov, samozrejme bolesť a meravosť v krku). Po 5-tich dňoch sa to javí, že som OK, ale vyľakalo ma to riadne...dávajte si pozor banda!
A tu vidno,že kolenačky sú niekedy málo.Ale mne by v Kálnici bodli aj tie
Po troch týždňoch je "ratica" ready to ride
Raceface Ambush na budúce snáď čosi zachráni...
No kym sme dosli domov tak my nohy slusne napuchli. Natrel som ich heparoidom. Dnes rano opuchy zmizli. Je to ovela lepsie. Je to moja chyba mal som tie chranice zobrat lenze vlacit cely vyjazd na vaku ixs hammer.....
Po tejto skúsenosti ti už asi nebudú také ťažké na vaku.Tak ako mne po dlhom odkladaní kúpy kolenačiek.Do teraz som jazdil bez nich.Človek je frajer alebo odkladá kúpu chráničov len dovtedy,kým sa nič nestane.Žiaľ niekedy je už neskoro.Koleno,alebo iný úd si už v žiadnom e-shope nekúpiš...
Jasné.Veď aj ja som si povedal,že ***** na kožu to sa zahojí.No xicht by bol horší.
Kĺby a kosti ani nehovorím.Som si doma vypočul kázanie slova božieho.Som živiteľ rodiny.Teraz,keď mám pauzu(aj koli servisu) tak je doma viditelnejšia pohodička.Žiadne otázky tipu kde zas ideš pre boha? Dcéra keď ma videla až plakala.A to len "skin"som trošku šuchol
Tak nech sa ti kopytá rýchlo zahoja až si zas v sedle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz su minulostou.
padov bude podla toho ako moc sa budes do toho vrhat - sudim ze na biku si viac menej zaciatocnik. nemyslim ze ten pad by zachranili ine plaste pripadne bezdusovky. este nikdy som nesekol dusu tak aby vyfucala okamzite a ja by som koli tomu padol. takze si skor "letela" viac ako si mala a trafila nejaky suter ktory ta rozhodil tak ze si to uz neudrzala - seknutie duse bol len vedlajsi produkt. na lyziach tie pady tak nebolia lebo padas do snehu a tu na tvrdu zem
kolajnice pri mlynskych nivach dali do p..? odkedy som sa tam vytrel na bajku som tamade nechodil
petrik: Ano, myslim ze predvcerom ich odstranili. Teraz su tam cyklisti rychlejsi ako auta kedze je tam vybruseny asfalt a vsetci sa boja o svoje auticka.
fu. tu konci kazda sranda. drz sa!
Po troch týždňoch je "ratica" ready to ride
Raceface Ambush na budúce snáď čosi zachráni...
mne na narazeniny pomáha najlepšie TRAUMEEL S masť, vyskúšaj !!!
http://www.docsimon.sk/tovar/traumeel-s-hell-mast-50g
Kĺby a kosti ani nehovorím.Som si doma vypočul kázanie slova božieho.Som živiteľ rodiny.Teraz,keď mám pauzu(aj koli servisu) tak je doma viditelnejšia pohodička.Žiadne otázky tipu kde zas ideš pre boha? Dcéra keď ma videla až plakala.A to len "skin"som trošku šuchol
Tak nech sa ti kopytá rýchlo zahoja až si zas v sedle