toto by mi dost vadilo - chvilku jazdit a inak sa len dlho liecit zo zlomenin. Chapem ze vas skokanov obycajne XC k smrti nudi, no podla mna je lepsie XC, ako sa len z postele na ten bajk bezvladne kukat. Ale inak ti samozrejme prajem skore uzdravenie. Na ktorom skoku sa ti to stalo?
Práveže nestalo sa mu to na skoku, tie dával super..nebolo žiadne riskovanie, v pohode sme si to prechádzali, viacmenej zoznamovali sa s traťou. Vynieslo ho úplne na konci, ten posledný hlboký "jarok", podľa všetkého ako z neho "vyletel" stratil rovnováhu a nešťastne spadol na stranu.Ale tak to obyčajne býva...aj ja keď sa vyondím, tak na totálnej hlúposti
tvl, masaker fakt :/ mne to nemuseli ani nejako napravat nastastie o obcas to este o sebe da vediet (cim dalej tym menej aj tak), ale nejake obmedzujuce pocity presli po par mesiacoch ako sla sadra dole...kazdopadne ale nezanedbat rehabilitacie, to bol moj problem ciastocne (mnohi lekari maju sklon odhovarat od rehab pri jednoduchsich urazoch, ale pozeraju na to z pohladu "bezneho" zivota a nie sportovca ktory to zatazuje)...a ked nemoze clovek bikovat kvoli 1 ruke a uz ma trocha energie, tak sa da najst vela inych cinnosti ako zamakat co pomoze aspon trocha aj na biku potom
duredure ten jarok, ako ide dreveny drop donho a za jarkom uz ten gap ponad cestu, ci niekde inde?
..noo, k tomu ultra záverečnému gapu ide tá alternatívna minivetva..tak ten jarok myslím odtiaľ vľavo, pôvodná hlavná vetva..po ňom už len doprava a von z lesa.. ale asi sa pohybujeme obaja približne na rovnakom mieste
Najhorsie je, ze ja mam doma dva pary kvalitnych kolenaciek... ale nechal som ich doma lebo ved "...je teplo a pojdeme len easy dnes...".
Aj to islo v pohode, dali sme najprv staru vetvu, potom nazad hore, obed v bufete a hor sa na novu vetvu. A tam islo tiez vsetko hladko az kym sa mi v jednom tom rock gardeniku co tam je nejak nesprajclo koleso medzi skaly a hop cez rajdy
Tak tento rok sa fakt darí tento raz je to dvojnásobná zlomenina klucnej kosti. Asi presedlam na htcko
to neznamena ze sa nedolames vo stvrtok som mal na HT pekne na male ked som nedobrzdil do jednej odbocky a reku nevadi da sa ist aj rovno - da ale na full-e ani neviem ako som sa ocitol dolu
Nechcem nikoho lanarit aby sa zkantril ale osobne si berem priklad z takychto ludi. Neneha sa zlomit padom a urazom. Teraz budete argumentovat, ze jeho to zivi apod. No tak bud to robite srdcom alebo sa jepte na to rovno. Napadal som sa tiez dost ale urcite ma to neodradilo.
Ked padas, tak sa zlepsi. Moznosti je milion. Netreba sa hlavne unahlit a ist do veci s neistotou. Cim pomalsi profres tym lepsie
Všetko je okej len to chce lepšie brzdy a vedieť skakat... no ale neviem či mám ešte odvahu s tým skakanim druha zlomenina tento rok na tej istej strane :/
"chce to lepšie brzdy a vedieť skákať", to je blba vyhovorka, nikto sa skokanom nenarodil, ja tiez robim pomale krociky a na skoku som sa vytrel iba raz
minule čo som tu prispieval keď som sa vytrel a napichol nohu na rajdy. Môže byť, že sa nejak poškodil sval? Odvtedy nemôžem urobiť poriadne drep a to miesto často brní + čo s tým? Príde mi to divné keď chvíľu to bolo ok a ozvalo sa to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Práveže nestalo sa mu to na skoku, tie dával super..nebolo žiadne riskovanie, v pohode sme si to prechádzali, viacmenej zoznamovali sa s traťou. Vynieslo ho úplne na konci, ten posledný hlboký "jarok", podľa všetkého ako z neho "vyletel" stratil rovnováhu a nešťastne spadol na stranu.Ale tak to obyčajne býva...aj ja keď sa vyondím, tak na totálnej hlúposti
za toto mas 4 nepáčiky, ale mas uplnu pravdu. ja som mal len dve praskliny v clenku a aj po piatich rokoch po uraze citim obmedzenia.
duredure ten jarok, ako ide dreveny drop donho a za jarkom uz ten gap ponad cestu, ci niekde inde?
duredure este zaskaceme... len uz iba s integralov... nech sa mozem aspon najest bez boolesti.
takze operacia ruky ista:D.... cca 5 tyzdnov ruka v sadre.... presne ako minnuly rok....
Aj to islo v pohode, dali sme najprv staru vetvu, potom nazad hore, obed v bufete a hor sa na novu vetvu. A tam islo tiez vsetko hladko az kym sa mi v jednom tom rock gardeniku co tam je nejak nesprajclo koleso medzi skaly a hop cez rajdy
to neznamena ze sa nedolames
Ked padas, tak sa zlepsi. Moznosti je milion. Netreba sa hlavne unahlit a ist do veci s neistotou. Cim pomalsi profres tym lepsie
GoPro x Unstoppable: Chase MeOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down