Ja som mladého na začiatku naučil na zapísanie zabrzdiť.To mal 3roky a fungoval ako také male psica.Lebo vysvetľovať mu čo má robiť tak to ma mal v pecku.Ale teraz(3,5roka) už chodí ako guľa,zabrzdí pred ľuďmi,prekážkami ,pred cestou.Ale na zapisknutie vždy stojí.Len on už nechodí peši,ale všade a denne len bikom.A pády sa nepočítajú,lebo aj Sagan padá a nereve😀.
Henry33 ja som tento rok maleho v krkonosiach najprv naučil na rovine pribrzdovat (davkovat) lebo tiež buď nebrzdil alebo brzdil do fleky hneď a to ho rozhodilo....teraz ma počúva keď hovorím pribrzduj, postupne brzdi podobne a celkom lepšie boli už tie strmsie zjazdy, aj keď veľmi strmé sme radšej išli popri bicykli, vždy som mu dal na výber s upozornením čo sa môže stať ak ma nebude počúvať, a buď to chcel zísť alebo nie. Detská nevedia vyhodnotiť obtiaznost a radi zazmetkuju, aj malému sa stávalo najprv, že nedržal pevno riadidlá a keď išiel príliš rýchlo celé koleso mu roztriaslo, a najhoršie je keď už dieťa nevie čo ma spraviť a ma strach, zhodi nohy z pedálov a chce ubrzdit nohami, aj to sa nám stalo, našťastie som ho zastavil (dobehol a za rameno spomalil).....verim, že to malu neodradí a bude ficat ďalej, len to brzdenie treba nejako deti naučiť, len kebyže nie sú tie klasické páky také velke
Jajáj, pády sú a budú. My sme išli nedávno Stupava - Mariánka, taký pieskový úsek a kamene, ak nespadol syn aspoň 5krát, tak ani raz. A tiež sme išli ďalej. A nedávno spadol po výlete až takmer doma, na rovnom úseku, takmer pred vchodom. A tiež si občas ešte pomýli ľavú a pravú ruku, alebo sa zapozerá inde. Jazdím stále za ním, aby som na neho videl čo robí. Odreniny už nepočítame. A syn tiež vravel, že aj Sagan spadol a išiel Tour ďalej. Trochu plaču a ide sa ďalej.
Niekedy je forma v stave, ze posolstvo je tazke, az nemozne rozpoznat .. inak povedane, kvalita posolstva je priamo umerna forme. A to nielen v gramatike.
Jasné pozri inzeráty . Ale zas aby som to uvidol na pravú mieru, nepredávam preto, že by som chcel s bajkovaním skončiť, ale kúpiť iný bike, teda skôr asi niečo trailovejšie, no ktorom by ma už podobné blbosti ako naposledy nepokúšali aj keď človek nikdy nevie
vcera u nas tazky pad cyklistu.... na polnej asfaltke popod vinohrady medzi Castou a Dolanmi, 100m za dedinou chalan preletel cez riaditka.... uplne nepochopitelne na rovnej ceste.... videl to moj brat snad z 5metrov..... to bolo chalanove stastie v nestasti lebo bracho robil 25 rokov hasica a to mu asi zacharnilo zivot..... nemal dobre upevnenu helmu a pri pade nedal ani len ruky pred seba.... zlomeny nadocnicovy obluk, cely dobity, odraty.... zapadnuty jazyk a k tomu krc v sanke..... ledva ledva mu bracho otvoril usta.... ruky cele dokusane...... nakoniec letel prenho vrtulnik..... snad bude v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jak sa vraví nebav xuja dôležité je posolstvo a nie forma lol
https://youtu.be/Y1Ty-Gpheu8
Vidíš a ja som to po páde zabali a už nejazdím a bike predávam