Nie, najvacsie urazy sa momentalne deju na pumptracku. Stretol som ho ked siel do nemocnice, uz tusil ze je to asi zlomene. Mladici na pumptracku co to videli hovorili ze chcel skocit dvojvlnu do klopky, chytil prednym kolesom dopad a ustlal si to rovno v tej asfaltovej klopenke. Podotykam ze to bola jedna z tych tazsich vln, kde musis dat dve za sebou a skakat cca 2-2.5metra. Kazdopadne nieje to prva, a zrejme ani posledna klucna kost co tam povolila... :/
Podľa všetkého to že doletí aspoň o meter ďalej ako sa mu podarilo...v tom prípade by tam ešte možno bola dáka nádej že to dajako uhandluje ale to sa už asi nedozvieme
No moc pekny zaciatok na tomto fore teda nemas:) Tiez si skakal bez urobeného dopadu:)
Bodaj by...na ceste...moja veelka hlupost + tma. Ale velmi pekne sa to zajilo, skoro nic neostalo. Nuz, ucim sa na vlastnych chybach. Ale stalo sa to tyzden pred statnicami, takze mal som casu sa ucit😀
Pár týždňov dozadu sa mi podaril jeden pád na traile Python, ktorý vedie z vrchu Veľká Javorina. Ten rozštiepený konár, mi nejako splynul s terénom a všimol som si ho až v poslednej chvíli .Skončilo to jednou zohnutou š*****u, zohnutým mobilom a podfúknutým plášťom. Mne sa našťastie nič nestalo. Následne som sa už na trailoch Oliva a Palce celkom krotil
Keď som sa pozbieral, tak som to tam samozrejme trocha upratal, nech sa tam iný nedokaličí.
Ale lepšie ten pád už skončiť ani nemohol. Bol som tam sám a veru, takú panhou by som v nohe nechcel mať.
mas tam telku aj mikrovlnku, co viac chces? to ja ked som cakal a mal som len infuzku, vedla chalanovi doniesli obed z alcronu:-) humri bisque a uz neviem co..
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A aspoň to stalo za to ? Posunul si svoje “ hranice” a vypimpoval skill ? Stoji ti to fakt za to byť PN 1-3 tyzdne , teda pokial manuálne pracuješ , riskovať opakovanú luxaciu na 90% a následne operáciu pri Bankartovej lezii?
Juj chlope ľúto mi je každého z Vás . Vážte si svoje zdravie viac . Drž sa a skóre uzdravenie
tvl, najhorsie taketo "blbosti" co nijako nevies ovplyvnit :/ ale aspon ze nie na zaciatku sezony, aj ked to je tiez taka utecha... tak skore uzdravenie
Ramon1 toto nebolo vobec o skille,ani o prekonavani sa.Normalne si pianko idem trailom a zrazu bac cez rajdy.Stalo sa to uz aj Xcckarom,aj cestakom.Toto som ozaj nemal ako ovplyvnit.Ale pravda na pive v krcme by sa mi to asi nestalo.A inak polke prispevku nerozumiem,ale vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie, najvacsie urazy sa momentalne deju na pumptracku. Stretol som ho ked siel do nemocnice, uz tusil ze je to asi zlomene. Mladici na pumptracku co to videli hovorili ze chcel skocit dvojvlnu do klopky, chytil prednym kolesom dopad a ustlal si to rovno v tej asfaltovej klopenke. Podotykam ze to bola jedna z tych tazsich vln, kde musis dat dve za sebou a skakat cca 2-2.5metra. Kazdopadne nieje to prva, a zrejme ani posledna klucna kost co tam povolila... :/
Niesom si celkom isty co od toho ocakaval
No moc pekny zaciatok na tomto fore teda nemas:) Tiez si skakal bez urobeného dopadu:)
Niesom si celkom isty co od toho ocakaval
18 sekunda len chalan to mal pripravene a aj iny bike
https://www.pinkbike.com/news/conor-macfarlane-rampage-entry-video-2015.html
Bodaj by...na ceste...moja veelka hlupost + tma. Ale velmi pekne sa to zajilo, skoro nic neostalo. Nuz, ucim sa na vlastnych chybach. Ale stalo sa to tyzden pred statnicami, takze mal som casu sa ucit😀
Ale lepšie ten pád už skončiť ani nemohol. Bol som tam sám a veru, takú panhou by som v nohe nechcel mať.
Juj chlope ľúto mi je každého z Vás . Vážte si svoje zdravie viac . Drž sa a skóre uzdravenie