Ramon1 toto nebolo vobec o skille,ani o prekonavani sa.Normalne si pianko idem trailom a zrazu bac cez rajdy.Stalo sa to uz aj Xcckarom,aj cestakom.Toto som ozaj nemal ako ovplyvnit.Ale pravda na pive v krcme by sa mi to asi nestalo.A inak polke prispevku nerozumiem,ale vdaka
Juuj tak to je blbe . Ale to už tak býva , že jazdec padne keď to najmenej čaká ... ja som si tak napichol hrudník na zvaznici o zrezaný pnik . Ak by tam bol ešte konárik, tak Vám tu dnes nepíšem . Vidíš tie svaly sú niekedy na príťaž . Predpokladám , že sa im nepodarilo rameno zreponovať bez anestézie . Mojej manželke som naprával obdobne vyklbene rameno po páde na bežkách začiatkom tohtoročnej bezkarskej sezóny ... v čajovni na Štrbskom Plese . Išlo to hneď a ani “ vypiť “ nedostala . Ale bola statočná , ani neodpadla . To skôr ten správca / prevádzkovateľ bežkárskych trati , čo ju držal na stoličke ... Drž sa chlope a žiaden stres . Anesteza je ten najhlbši a najobrodnejsi spanok , aký sa dá zažiť ... tak potom napis aké to bolo . A žiadne pitie ani strava pred anestéziou !!!
Dufam ze zajtra dame drahu:) Stalo sa to asi v tej najmenej strmej pasazi kde dokonca treba aj prislapnut cosi. Smola strasna asi, pochopi len clovek co sa mu take daco stalo. Keby nepocujem to.cinknutie kamena o vidlu tak letim dalej lebo by ma ani vo sne nenapadlo ze sa tam moze daco stat
Kaprak kua pred par dnami sme presne o tomto diskutovali v suvislosti s Gusto0 a teraz ty Skore uzdravenie prajem.
Ja som schytal drevko kolmo do predneho kolesa v lete. Rychlost bola mala a bolo to v zakrute, takze koleso slo do smyku, bike sa polozil a ja som pokracoval dalej par krokov behom, ale nakoniec telo predbehlo nohy a skoncil som bokom na zemi (bez nasledkov).
Chalani dik vsetkym za podporu.Hadam to bude na poriadku.Ramon ano,skusali,ale nepodarilo sa.A je to vraj nejako divno vykrutene,a nezvladol by som to podla nich takto zaziva.To zistili az z ctcka,po tych marnych pokusoch.
ako som ti uz pisal Kaprak drzime palce nech si coskoro fit. hadam este tento rokm daco dame. kiezby som nemal nabitu patu to by som daco vymyslel a tebe sa toto nemuselo stat.
No tak v noci mi to rameno napravili,ale sila a hybnost nikde.Takze tam vraj je este nejaka zrada.Zatial ale nikto nevie aka.Dufam,ze to bude bez nasledkov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Juuj tak to je blbe . Ale to už tak býva , že jazdec padne keď to najmenej čaká ... ja som si tak napichol hrudník na zvaznici o zrezaný pnik . Ak by tam bol ešte konárik, tak Vám tu dnes nepíšem . Vidíš tie svaly sú niekedy na príťaž . Predpokladám , že sa im nepodarilo rameno zreponovať bez anestézie . Mojej manželke som naprával obdobne vyklbene rameno po páde na bežkách začiatkom tohtoročnej bezkarskej sezóny ... v čajovni na Štrbskom Plese
Ja som schytal drevko kolmo do predneho kolesa v lete. Rychlost bola mala a bolo to v zakrute, takze koleso slo do smyku, bike sa polozil a ja som pokracoval dalej par krokov behom, ale nakoniec telo predbehlo nohy a skoncil som bokom na zemi (bez nasledkov).
kaprak, drz sa !