mozno mi niektori nebudu verit tomu co sa mi stalo ale mozem na hocico odprisahat ze to je pravda.niekedy cez prazdniny sme si s chalanmi vyrazili do visnoveho potom na cachticak a nakoniec sme isli po hlavnej z cachtic domov.z domu sme neodchadzali najskor preto sme sa naspat vracali po tme.isie som prvy.asi 2 km od mesta sme prachadzali okolo pola s krikmi po stranach.zrazu tam cosi zasuchotalo a a cez cestu prebehla svina.vobec som nestihol zareagovat preto som do nej narazil prednym kolesom.svinu odrazilo na stranu a ja som skoro spadol z biku.nikdy som nemyslel za na biku zrazim svinu
Ako asi ani tomuto nikto nebude verit akurat ako som docital tvoj prispevok, tak 30 minut na to kamosovi zvonil mobil. Volal mu jeho znami, ktory isiel vecer na biku domov a vbehla mu svina do cesty. Narazil do nej, padol a ma rozbitu hlavu, ze ci by ho neprisiel zobrat autom. Sme mu poradili nech si zavola sanitku.
No mne vcera volal kamos ale uz z nemocnice ze caka na operaciu lebo ma zlomenu klucnu kost Padol pri zjazdoch pravdepodobne preto lebo si den predtym daval nastavit brzdy , sa mu zdali makke tak na tvrdie a v rychlom zjazde na tom pravdepodobne zabudol stlacil a pamata si uz len ako letel
Okrem klucnej kosti ma este rozbity laket a skrabance na tvari plus modriny.
Vcera strom krizom cez hlbsi vymol. Prednym kolesom som prehupol a ostal stat na pedali v dolnej polohe. Aby som sa neskotulal tak som objal ten strom. Pod pazuchou ani skrabanec a zvonku mam zodrenu ruku od zapastia po laket. Nechapem. Zivot obcas plodi zahady aj pri padoch.
Prispejem aj ja svojou troskou do mlyna Tento rok som si ustlal prvy krat - raz to muselo prist Nebolo to nic vazne, pri zjazde sotolinou ma v lavotočivej zakrute vynieslo, vbehol som do vymola, dobrzdil a lahol Oškrete lave lytko nestoji za reč ale najviac ma zaujimalo PREČO ? Zistil som Pri poslednom vyslape asfaltom som si zamkol vidlu a taka aj ostala V tom zjazde si pametam ako mi neskutocne tancovali rajdy v ruke preto som sa nevmestil do tej zatacky, pretoze koleso bolo viac vo vzduchu ako na zemi Zajtra korunku na uzamykanie demontujem a zahodim alebo ten vydobytok techniky budem ignorovat verim ze som tymto Mikimu urobil aspon malicku radosť
Nebezpečný pád : pri cca 30 km rýchlosti na MTB v zime na zľadovatelej hlavnej ceste v jednej dedinke. Pleslo ma o zem a ja som sa spolu s bikom kĺzal po tom ľade ešte dobrých 5 metrov. Keby išlo nejaké autíčko, tak je asi po mne .
Krvvžiláchtuhnúcatakmerzrážka : o 22:30 v noci na hlavnej ceste mimo mesta som to bez nijakých svetiel rozpumpoval naplno ( hrmelo, čochvíľa sa mal spustiť lejak ) a orientujúc sa len podľa krajnicovej bielej čiary som v tej najvyššej rýchlosti prefrčal okolo tmavej ( tiež neosvetlenej ) postavy (asi človek ktorý nestihol bus z poobednajšej smeny v práci ) . Delili náš skutočne len centimetríky , keby som mal lakte vytrčené do strán, asi by som ho už zachytil . No, vtedy keby sme sa boli trafili...............
Fuuu. Tak dnes ako ma šlahlo o zem. Ešte som asi len tak 10 minút sedel na zemi a nechápal. Akurát som prechádzal na Skalke cez zjazdovku a bolo tam mrte kameňov - Smart Sam vzadu šmykol na kameni a doslova ma ***** o zem. Mal som veľké šťastie, že som mal prilbu lebo mi hlavou šlahlo o kamen. Keby som nemal prilbu, tak by som to napálil rovno do spánkovej oblasti a to by asi nedopadlo dobre
nevinna zakruta pri benzinke do prava, kkt na motorke (mimochodom moj znamy) do mne j*bol z lava, na pad sa nepamatam, ale na to hej ze zadne koleso som mohol kupit nove, a prilbu tiez, cely bok som mal od krvi....
Vo štvrtok som sa zrýpal jak mech krumplí ...normálne asfaltka a v dolnej zátačke hromada blata,vody,...no proste sračiek všakovakých.Tak som sa v tom bahne vyrochnil jak divá sviňa.
Našťastie som šiel z roboty dom a nie opačne Kým som prišiel dom,jak bahno na mne uschlo,tak som vyzeral jak čurák,čo utiekol z bahenného zábalu z Piešťan.
Uderil som si koleno,tak mi lepilo,aby som tam nemal vodu,ale už som to rozchodil.
Na takéto úrazy si dávam kostihojovú masť ... je zázračná
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako asi ani tomuto nikto nebude verit
Okrem klucnej kosti ma este rozbity laket a skrabance na tvari plus modriny.
Normálne si nie som istý, či je to s i alebo y.
a myslím, že y.
Kolko mas rokov 16 tak potom ano moze to byt aj ten optimizmus
Krvvžiláchtuhnúcatakmerzrážka : o 22:30 v noci na hlavnej ceste mimo mesta som to bez nijakých svetiel
http://www.aeroklubpoprad.sk/index.php?Itemid=61&id=30&option=com_content&task=view
Našťastie som šiel z roboty dom a nie opačne
Uderil som si koleno,tak mi lepilo,aby som tam nemal vodu,ale už som to rozchodil.
Na takéto úrazy si dávam kostihojovú masť ... je zázračná