0:29 pekne mu pedal stiahol chranic z kolena.. tie chranice budu kvalita
0:40 tesnejsie ho to sedlo liznut nemohlo
0:52 heh ako mu zapruzi zadna stavba pri dopade na sedlo
tesne pred tým zapružením na sedle dostal riadnu pedálom po kokose..a asi dosť natvrdo.inak by ten bike letel trochu inak a ten záver by nebol taký efektný
asi pred hodinkou som bol na zjazde na nasom hrade isel som trattou tak 60km/h............a zrazu vyvysenina a *****....este teraz ma klepe a boli hlava.....kua nastastie sa bicyklu nic nestalo ani mne.,......iba narazene bedro a osuchana noha
Celkom by ma zaujimala skutocna rychlost v case padu. Takmer kazdy tu pada v rychlosti 40 km/h a viac. Ked si predstavim nasledky narazu auta v tejto rychlosti, tak... Iba filozofujem.
V com je roziel? Narazova rychlost je stale rovnaka. Mna zaujima vplyv narazu na telo, nie na auto. Je asi jedno, ci 70 kg clovek sedi v aute, alebo na biku.
Do úvahy ber ale to že v 90% auto narazí do pevnej prekážky a rider sa kĺže(kotúľa...) po zemi.Ináč by aj mňa zaujímalo čo by sa stalo ak by niekto v 40-ke drbol o auto alebo o strom.Hmmm
ved ja ked som to narval do stromu mozno pri 20tke a od dopadu za skokom po zobudenie na zemi si nepametam nic..
Tvoj naraz som videl nazivo. Len som sa pozastavil nad tym, ze asi mnohi by tu na tvoj pad napisali, ze bol asi v rychlosti 40 km/h. Mozno moje prirovnanie k narazu auta a cyklistu nie je porovnatelne, ale 40 v terene idem menej casto ako ini v tejto rychlosti padaju. Jednoducho neverim uvadzanym rychlostiam.
jfab - suhlasim, aj pad z 20-25 kmh je uz dost, a musis mat velke stastie aby sa ti nic vazneho nestalo..............................
60 kmh omg ..... naadhera...
No mne sa stala dávno taká nehoda, teda nenarazil som ale robil som kotrmelce. Šiel som dole kopcom, presne 69,3 km/h (mladý sprostý frajer ). Len ja som nevytočil zákrutu, dobrzdil som na tom hladkom asfalte šmykom možno o pár km (zbehlo sa to rýchlo nečekane) a v rýchlosti som si povedal že to dobrzdím na lúke, zišiel som z cesty, no bol tam kameň, ktorý som náhodne trafil, bol hneď na kraji cesty. Vyhodilo ma to z biku, bike sa zapichol do zeme, koleso bolo poriadne rozbité (nový ráf to chcelo), ja som spravil aspoň 4 kotrmelce, okuliare som našiel o pár metrov ďalej odomňa. Nechápal som, no nič sa mi nestalo, ani škrabanec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a bez rukavíc.
0:40 tesnejsie ho to sedlo liznut nemohlo
0:52 heh ako mu zapruzi zadna stavba pri dopade na sedlo
ale z biku vacsinou padnes a suchas sa par metrov po zemi, keby naburas v 40tke do pevnej prekazky tak to by bolo uz dost ine
ved ja ked som to narval do stromu mozno pri 20tke a od dopadu za skokom po zobudenie na zemi si nepametam nic..
Tvoj naraz som videl nazivo. Len som sa pozastavil nad tym, ze asi mnohi by tu na tvoj pad napisali, ze bol asi v rychlosti 40 km/h. Mozno moje prirovnanie k narazu auta a cyklistu nie je porovnatelne, ale 40 v terene idem menej casto ako ini v tejto rychlosti padaju. Jednoducho neverim uvadzanym rychlostiam.
60 kmh omg ..... naadhera...
na niektorých tratiach spdh sa jazdí 50 priemerná...
a pri tebe stalo stastie.. kedze ani skrabanec
ja na zjazd idem 60 ked idem autom na miesto cinu..potom rapidne spomalim