Padova rychlost bola urcite podstatne nizsia, ako 69. To by uz tu asi ani nepisal.
To mi je jasné, ani som nepísal že som pri takej rýchlosti padal. No pred tým som sa veru na tachometer nedíval, no určite to nebolo ani 40. Ale šťastia som mal určite veľa, no zas bola ideálna dopadacia plocha.
Ono aj keď padať vieš, rukavice nezaškodia.Ako jeden starší pán povedal heh dúfam že ma drotar nezabije , s podretými kolenami a lakťami domov dojdeš ale s dlaňami ťažko.
sa musim pochvalit v nedelu asi v 5km rychlosti som sa poskladal medzi sutraky v skarpe pri brodeni potoka pod hradzou...len rachot ohnuta paka a kotucom na skalku ,mal asi 1cm osmu..som to potom 30min vyrovnaval a este som si dal vyslap na hreben inovca....ked sa dari tak sa dari... sak po 2 rokoch uz sa patrilo aby som vedel ako to boli
Ono aj keď padať vieš, rukavice nezaškodia.Ako jeden starší pán povedal heh dúfam že ma drotar nezabije , s podretými kolenami a lakťami domov dojdeš ale s dlaňami ťažko.
Ja som došla...z Vajnorskej do Petržalky... Fotka mojej ruky je pár strán dozadu... Človek by neveril, aká je v takejto rane aj čistá voda ekrazit! Po nehode to dostalo čistú vodu, potom mydlo, potom septonex...málokedy vidím zástupy svätých, ale tu som ich narátala požehnane...doma znova dezinfekcia, sterilne previazať... a druhý deň to vyzeralo ako bahno, tak to ešte chirurg odral peroxidom vodíka... Potom to dostalo betadin a srnka kmitala na preväzy každý druhý deň. Ale asfalt sa vytiahol celý, čierna chrasta zišla do dvoch týždňov a ani jazvu nemám. A po roku sa do toho miesta vrátila koži aj citlivosť.
To má srnka za to, že bola hus a viezla si rukavice vo vreckách.
Odvtedy už nie.
Noo, ja som takto nejako tiež od roku dobreuždávneho začal nosiť rukavice už doma pri obúvaní.
A potom mi nejaký lollo povie (pár dní dozadu), že s gélovými BG výstelkami nemôžem mať feedback no... radšej gél ako neuralgie!
Ešte lepšie... v AM Girách mám d3o... a pritom sú ako druhá kožka... a ma tak napadá, že podľa jeho logiky by som ani s odpruženou vidlou nemal mať feedback gél vykryje desatiny mm, ale vzduch up to 14 santi!
dnes na vyjazde sme natrafili na taky kopcek a ma zase dostal, prvy pokus fantazia, uplne cisto, ale nebol ready fotak tak reku si to zopaknem, sak to je malina, prd palovu, uz som sa valal v prachu a laket nacaty, tak som roztrhal tielko, obviazal a sli sme dalej asi budem vazne rozmyslat nad dakou mini lekarnickou, pripadne dajake light chranice, aspon na holene
Presne niečo podobné ale vačšie som mal na lakti nedávno bol som na pohotovosti povedali mi že to je spálená koža že to sa nedá šiť teraz tam mám peknú červenú jazvyčku
Dali mi nato nejaké jódové sieťky a obviazať, že nie je dobré dávať nato náplasť že to začína hnisať potom.
Chrániče mám na kolená a rozmýšlam aj nad laktami .
Na XC jeto zbytočnosť ale na AM/EN je to dobré
podla mna je to na hrane, podobny sek pri kolene sa mi zacelil dobre ale fakt neviem, kamos radil zasit ale ja som to len zafixoval naplastami
No podľa mňa to je už za hranou.Ale asi by som to tiež nešiel šiť.
Noo, ja som takto nejako tiež od roku dobreuždávneho začal nosiť rukavice už doma pri obúvaní.
A potom mi nejaký lollo povie (pár dní dozadu), že s gélovými BG výstelkami nemôžem mať feedback no... radšej gél ako neuralgie!
Ešte lepšie... v AM Girách mám d3o... a pritom sú ako druhá kožka... a ma tak napadá, že podľa jeho logiky by som ani s odpruženou vidlou nemal mať feedback gél vykryje desatiny mm, ale vzduch up to 14 santi!
Ja mam rukavice za 6€.Proti urazu dostatočné.Zvláštne je že odkedy ich nosím nepadám.Ako tak rozmýšľam vlastne ani neviem či sú dostatočné
to mliecko: Fuha, ak si to mal seknute ako ja tak nechapem kde nabrali tu spaleninu? Tie naplaste vyskusam len do zajtra aby sa to aspon trosku zacelilo a potom skusim nejaky obvaz. Ked som minule prisiel do shopu a pytal sa na nejake chranice na holene, tak sa tipek opytal co jazdim a ja ze najblizssie to ma k XC, ale ze v poslednom case dost padam, tak reku ci vozim tretry a ja ze nie, tak potom nechapal a povedal ze ak chcem byt na kazdom fore ako atrakcia tak ich mam vozit na XC . Toto skatulkovanie moc nemam rad, podla biku je vacsinou jasne kde su jeho limity a na co je vhodny ale kedysi napr. jazdili DH na pevnakoch tak je to len na jazdcovi do coho pojde. No a ja hladam tie limity . Aj moje aj biku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no hej, to vacsinou na tratiach kde sa polka ide po luke...
Mna drblo ked som siel asi 30.A poviem Ti, asi 4 noci som od bolesti poriadne nespal.Od pádu prešli cca 4 mesiace a jazvy sú furt.Už asi natrvalo.
taká "lúka" na Donovaloch... no príď nám to ukázať
To mi je jasné, ani som nepísal že som pri takej rýchlosti padal. No pred tým som sa veru na tachometer nedíval, no určite to nebolo ani 40. Ale šťastia som mal určite veľa, no zas bola ideálna dopadacia plocha.
aj padat sa treba naucit,niektory maju talent a uz to vedia
Ja som došla...z Vajnorskej do Petržalky... Fotka mojej ruky je pár strán dozadu... Človek by neveril, aká je v takejto rane aj čistá voda ekrazit!
To má srnka za to, že bola hus a viezla si rukavice vo vreckách.
Odvtedy už nie.
A potom mi nejaký lollo povie (pár dní dozadu), že s gélovými BG výstelkami nemôžem mať feedback
Ešte lepšie... v AM Girách mám d3o... a pritom sú ako druhá kožka... a ma tak napadá, že podľa jeho logiky by som ani s odpruženou vidlou nemal mať feedback
Dali mi nato nejaké jódové sieťky a obviazať, že nie je dobré dávať nato náplasť že to začína hnisať potom.
Chrániče mám na kolená a rozmýšlam aj nad laktami
Na XC jeto zbytočnosť ale na AM/EN je to dobré
No podľa mňa to je už za hranou.Ale asi by som to tiež nešiel šiť.
A potom mi nejaký lollo povie (pár dní dozadu), že s gélovými BG výstelkami nemôžem mať feedback
Ešte lepšie... v AM Girách mám d3o... a pritom sú ako druhá kožka... a ma tak napadá, že podľa jeho logiky by som ani s odpruženou vidlou nemal mať feedback
Ja mam rukavice za 6€.Proti urazu dostatočné.Zvláštne je že odkedy ich nosím nepadám.Ako tak rozmýšľam vlastne ani neviem či sú dostatočné