Dnes som videl čo može urobiť rýchlosť cca 25km/h a nepozornosť.Kamoš nespozoroval odstavený traktor na kraji cesty.Výsledok:zlomená lícna kosť, roztrhaná horná pera,(a keď hovorím roztrhnutá tak myslím hnusne roztrhané ľudské tkanivo) značne zdeformovaný nos,krvi vcelko statočne, bajk, na bajk srať zdravie prvoradé.Preto si všetci tie reči o pádoch v 50 km a že sa vám nič nestalo nechajte na krčmové debaty po 10-tom pive.A všetci ktorí poznáte Wilkinsona82 držte mu palce nech sa skoro uzdraví.
to muselo byť dosť náročné aj na psychiku... držím mu palce, nech ho dajú dokopy...
ono je rozdiel padnúť v tých 50 km/h niekde na lúke a kotúľať sa/šúchať sa, ako naraziť v polovičnej rýchlosti do niečoho pevného... ale samozrejme súhlasím, že nie vždy treba veriť rýchlostiam pri pádoch čo sa sem píšu...
idem ide...velky skok,v lete mi uslo zadne,dal som pekneho konika,dopadol na zadne,1m isiel manualom(ktory neviem)a potom nez som stihol pribzŕzdit zadnou uz som zjazdoval po pravej ritnej polke a chvilu aj po integrale.....
vysledok ZZ(zjazdu po zadku)
pardon,ale fotil som to v kuchini ked uz som bol v pyzame a bolo asi strasne vela hodin,pridaval som to az rano,nakolko mi vecer nesiel mtbiker
ANO JE TO PRAVA RITNA POLKA,presnejsie cast medzi nou a stehnom zozadu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ono je rozdiel padnúť v tých 50 km/h niekde na lúke a kotúľať sa/šúchať sa, ako naraziť v polovičnej rýchlosti do niečoho pevného... ale samozrejme súhlasím, že nie vždy treba veriť rýchlostiam pri pádoch čo sa sem píšu...
Ja im neverim vobec.
Wiky, pod medzi nas co najskor bez akychkolvek nasledkov.
Pršalo tak si zrejme kryl face pred dažďom.
vysledok ZZ(zjazdu po zadku)
ako keby ti tatkno narezal na holu...
ANO JE TO PRAVA RITNA POLKA,presnejsie cast medzi nou a stehnom zozadu
http://www.youtube.com/watch?v=lHy80hsYMWg