jojo presne toto je fakt dobry sistem najucinejsi kedy si som hraval futbal a tam am trafil jeden blazon do chbta a vyrazil mi dych potom dosiel trener a tento sistem na mne spravil a do 5 sekund bolo po vsetkom a isiel som hrat dalej takze mylsim ze to je asi fakt niak ucine
Tak dnes som okusil drsnost Ilavskeho strku. Ked vam podklzne predne koleso, tak je koniec. A ani vlastne neviem ako sa to stalo, zrazu som bol na zemi. Bud som debil ja, alebo tie Mountainkingy 2.2 po 1000km uz stoja za houby.
Okrem mojho lakta a par sramov na boku a kolene to odniesol zadny salter, ktory sa uz asi nezahoji, tak ako moje chabe telo.
no tak ja som mal ty ch padov dooost ale jeden bol fakt skaredy ten vam opisem presnejsie:
Den ako kazdy iny ale bol somm s dedom vonku. Hovori ze rodicia vychadzaju z domu tak tam idem
(to mam ten bicykel 20 velkost kolesa)oni nikde tak indem naspet ne a poviem si ,,este raz sa pozrem" a to bolaaaa chiba, neviem ako ale volan sa mi stocil a ja asi v 10 az 15 km/h som hlavou celouuu mojou vahou dopadol na kamen v tvare piramidy (priblizne a nemal rovne tie strany ak smrgel ich mal ) mojou hlavou. Celu tvar som mal oskretu asi aj otras mozgu ale to sme nepresetrili a niake tie poskodenia hlavy a pritom vsetko som nemal helmu to som bol asi druhak na zakladke 8 rokou potom som mal nos odseknuty na polovicu len polovicou mi drzal a jeden tyzden som jedol slamkou. a potom take tie normalne pady. Ale este jeden som sa zorbehol na normalno MTB biku 25km/h a na hlinenej zakrute skoro 90 stupnovej som zabocil. Prekotil som sa na bok a tociiil na zemy a nadomnou letel bike a vydel som tmu (zem) a nebo a bike bolo to velmi rychle a nic sa mi nestalo len bike zostal 6 metron od zakruty. A potom si uz nepominam na ziadne vaznejsie a dufam ze vas moj mali pribeh zaujal skoda ze to rodicia neodfotili. A este ze to nebolo nudne ak ano tak sry.
A uz som skoro zabudol skoro celu tvar okrem okrajov som mal pod chrastou taka prirodzena maska je to pravda toto by som si nevymyslel.
chlopi, sak ten chlapcisko ma 13, skuste posadit za comp vasho syna a nech napise aky ma problem s bicyklom, potom mozeme porovnat...to ze ho skola moc nebavi je smutne, mna bavila /teda ak neratam slovinu, chemiu, fyziku apod./
chlopi, sak ten chlapcisko ma 13, skuste posadit za comp vasho syna a nech napise aky ma problem s bicyklom, potom mozeme porovnat...to ze ho skola moc nebavi je smutne, mna bavila /teda ak neratam slovinu, chemiu, fyziku apod./
Keby moje deti pisali takto, tak im najskor dam par poza usi a vzapati zatrhnem PC aj bike. V 13 by mal byt slovencinou nadupany. Potom uz moze byt dost neskoro. Ak chce ist studovat dalej, tak ho bude cakat maturita zo slovenciny a s takymto pisomnym prejavom ju nespravi. Ani v beznom zivote sa bez pisomneho prejavu nezaobide a castokrat to bude prva moznost ako zanechat nejaky dojem. A aky dojem zanechal tu je z predchadzajucich prispevkov viac nez jasne.
Mna ale skola bavy okrem sloviny vsetko. Ale slovencina kvoli ucitelke.
gramatika sa uci na prvom stupni.. ci ani tam ta nebavila koli ucitelke??
len tak zo srandy si daj tu namahu a precitaj si svoje prispevky v tejto teme a oprav si ich podla slovnika.. alebo to vvytlac a daj mame alebo tatovi co ti povie..
tak vcera som prezil dalsi pad. Udialo sa to v lavotocivej zakrute plnej velkych kamenov a listia pri rychlosti cca 23km/h. Ani neviem ako, stopu som mal dobru, a zrazu som spoznal tvrdost maticky Zeme. Pad to bol fakt vyzivny, az postupom casu som zacal zistovat co sa stalo. Najprv som si oratal vsetky zuby a zistoval ci nemam spodnu peru na dve polky ako zadok. Nastastie vsetko bolo tak ako malo, iba jeden skrabanec, vacsinu zachytila prilba a predny stit. Horsie na tom bolo prave pleco a bok, ktore sa trosku usmazili, ale najviac to schytal laket. najprv som to ani necitil ale zrazu vidim, ze mam gate a chranic kolien od krvi. To v lakti diera a odtial sa valila krv. Este ze nosim lekarnicku. Nastastie nebolo treba sit. U doktora som s tym nebol. Myslim, ze ked to uz tak neboli, laket zohnem tak na 70%, opouch iba slaby, tak by to nemalo byt nic vazne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Po dobrzdení bude možno hľadať aj niečo iné.
Keby len vidlica tak sa mi zda ze aj ten raf to uz nerozchodil.
Okrem mojho lakta a par sramov na boku a kolene to odniesol zadny salter, ktory sa uz asi nezahoji, tak ako moje chabe telo.
Tak bye bye XTR
Den ako kazdy iny ale bol somm s dedom vonku. Hovori ze rodicia vychadzaju z domu tak tam idem
(to mam ten bicykel 20 velkost kolesa)oni nikde tak indem naspet ne a poviem si ,,este raz sa pozrem" a to bolaaaa chiba, neviem ako ale volan sa mi stocil a ja asi v 10 az 15 km/h som hlavou celouuu mojou vahou dopadol na kamen v tvare piramidy (priblizne a nemal rovne tie strany ak smrgel ich mal ) mojou hlavou. Celu tvar som mal oskretu asi aj otras mozgu ale to sme nepresetrili a niake tie poskodenia hlavy a pritom vsetko som nemal helmu to som bol asi druhak na zakladke 8 rokou potom som mal nos odseknuty na polovicu len polovicou mi drzal a jeden tyzden som jedol slamkou. a potom take tie normalne pady. Ale este jeden som sa zorbehol na normalno MTB biku 25km/h a na hlinenej zakrute skoro 90 stupnovej som zabocil. Prekotil som sa na bok a tociiil na zemy a nadomnou letel bike a vydel som tmu (zem) a nebo a bike bolo to velmi rychle a nic sa mi nestalo len bike zostal 6 metron od zakruty. A potom si uz nepominam na ziadne vaznejsie a dufam ze vas moj mali pribeh zaujal skoda ze to rodicia neodfotili. A este ze to nebolo nudne ak ano tak sry.
A uz som skoro zabudol skoro celu tvar okrem okrajov som mal pod chrastou taka prirodzena maska
Keby moje deti pisali takto, tak im najskor dam par poza usi a vzapati zatrhnem PC aj bike.
gramatika sa uci na prvom stupni.. ci ani tam ta nebavila koli ucitelke??
len tak zo srandy si daj tu namahu a precitaj si svoje prispevky v tejto teme a oprav si ich podla slovnika.. alebo to vvytlac a daj mame alebo tatovi co ti povie..