Toto je na Pinkbike :
Stav Adolfa Silvy nebyl aktualizován od doby, kdy se objevila zpráva, že je při vědomí, reaguje a hovoří se svou rodinou. Z úcty k Adolfu Silvovi a jeho rodině nebudeme o jeho zraněních dále informovat, dokud nebude zveřejněno oficiální prohlášení.
cize neni uplne ok.. *edit uz si pozrel video vyssie, rozbolel ma krk..
suhlas. prd sa do toho sice rozumiem, ale pride mi ze spojili teren freeride so slopestyle. posledne 2,3 roky bol 1 jazda hrana, teraz skoro vsetky.....
To je tá snaha o neustály progres, dokázať stále viac, vyššie, ďalej, rýchlejšie. Keď v roku 2013 skočil McGazza backflip ponad priepasť tak to bolo niečo úchvatné a vezmite si, že v tom istom roku to vyhral Kyle Strait, ktorý spravil suicide no hander, ale koľkí ho spravili predvčerom? Traja? Piati? A to je rozdiel len niečo vyše 10 rokov. Všetci to chcú vyhrať, alebo sa ukázať akí sú šikovní a odvážni, že spravili niečo prví na svete, no tú cenu, ktorú za to môžu zaplatiť si musí každý z nich prerátať na svojej vlastnej kalkulačke priorít. A či v tomto celom vstupuje do hry aj očakávanie divákov a sponzorov je na debatu, no aj tak si myslím, že hentí chalani to majú v hlave úplne inak ako sa na to pozeráme my, bežní bikeri Pre mňa sú niečo ako horolezci - idú furt na tie najťažšie hory sveta aj keď im hrozí smrť, lebo to robia z nejakých dôvodov, ktoré poznajú len oni.
Ja som tri tyzdne dozadu narazil hlavou do stromu. Dalsia prilba zaplakala. Sprastalo mi v krku ako nikdy a vtedy som precitol. Prave som mohol ochrnut. Tam prisla presne ta otazka a odpovedal som si bez vahania. Okamzite spomalim a ak to nebude stacit tak skoncim uplne. Ak sa nebudem vediet vpratat do koze tak si najdem inu zalubu lebo nic nestoji za to, aby clovek skoncil na voziku.
Ja som tiez zvolnil a zacal to brat inak,po vsetkych tych urzacoch,hlavne ked pre mna museli prist zachranari do lesa clovek ozaj uvazuje,ci to stoji za to.Do toho ma caka dalsia operacia ramena,takze uz si ozaj musim davat pozor a jazdit len pre radost a ziadne prekonavacky uz asi nehrozia.Ale mna by prave zaujimalo ako to berie takyto tipek,lebo on musi byt mentalne uplne na inej urovni,ked dokaze taketo veci posielat.
U nas do bajkparku presne taky typek chodi, rozbil sa v lese pri naraze do stromu - od pasa dolu ochrnul. Co sa dal ako tak dokopy postavil si 4kolku a jazdi na nej. Miesto lanovky jazdi hore rukami s podporou baterky a dolu kopcom pomlcat. Predpokladam ze su tak ty jazdci nastaveny
Tak pred časom obleteli net RTG snímky Pastranu... Každému kto ich videl musí byť jasné, že športovci na tejto úrovni majú úplne iné nastavenie ako bežný clovek...
Just one week ago, Adolf suffered a severe spinal cord injury at the T3–T4 level, leaving him paralyzed from the chest down. While this life-changing injury marks the start of a long and uncertain road ahead, Adolf’s spirit remains strong, and his determination shines through every day. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Mna by zaujimalo,ci si taky clovek povie otazku "Stalo mi to za to?"
Alebo je tak nastaveny,ze proste nad tymto ani nerozmysla
Na to nemusí byť ani platený športovec aby nerozmýšľal. Ako napr. tento tu s akrobatickým číslom, ktoré nemá ešte dotiahnutú koncovku. https://www.youtube.com/shorts/nx1jk-L-jHY
Ahojte, tajne som dúfal, že nikdy nebudem mať dôvod otvoriť toto vlákno, že moje bikovanie a pád to nejde dokopy, ale...Predvčerom som sa prvýkrát po rokoch zbieral zo zeme, keď úplne nezmyselne som si to na lúke v polotme viac pustil z kopca a na mokrej tráve alebo v blate mi podkĺzli kolesá a letel som. Padol som na ruky a pravý bok (usudzujem podľa toho, kde som bol špinavý) postavil som sa rýchlosťou blesku, asi zo šoku , takže detaily toho, ktorá časť tela najviac utrpela si nepamätám. Kontrola pohybov ruky/nohy sa zdala byť ok, tak som došiel domov. Výraznejšiu bolesť som necítil, ale kde tu ma aj teraz na tej prave strane občas pichne, zabolí. A to sa chcem spýtať, máte to nejak odsledované, že pri akých príznakoch to už hrozí zlomeninou a idete s tým k lekárovi, alebo kedy to neriešite a viete, že to je len narazené?
Dúfam, že ma toto neodradí od bikovania, lebo zatiaľ sa ani nemám chuť pozrieť na bicykel, o to viac ma to štve, že akurát, keď také pekné počasie ešte prišlo.
ak mas cokolvek zlomene, nedokazes to zatazit - aspon pri nosnych kostiach. so zlomenymi rebrami v hrudnom kosi neurobis nic, samo sa to zahoji, problem je napr pri vstavani z postele. paradoxne napr pohmozdeniny ci pomliazdeniny bolia niekedy viac ako cista zlomenina. ja mam sam na sebe odpozorovane ze treba ist cim skor na bajk, hoci sa len povozit, inak si vytvoris celkom slusny blok, alebo aspon u mna to tak je.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stav Adolfa Silvy nebyl aktualizován od doby, kdy se objevila zpráva, že je při vědomí, reaguje a hovoří se svou rodinou. Z úcty k Adolfu Silvovi a jeho rodině nebudeme o jeho zraněních dále informovat, dokud nebude zveřejněno oficiální prohlášení.
cize neni uplne ok.. *edit uz si pozrel video vyssie, rozbolel ma krk..
https://www.instagram.com/p/DQDlIdYjXBN/
Suhlasim, ze Rampage v tomto formate poslednych rokov stratil absolutne vyznam...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
tak dalo sa to cakat
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Na to nemusí byť ani platený športovec aby nerozmýšľal. Ako napr. tento tu s akrobatickým číslom, ktoré nemá ešte dotiahnutú koncovku.
https://www.youtube.com/shorts/nx1jk-L-jHY
Dúfam, že ma toto neodradí od bikovania, lebo zatiaľ sa ani nemám chuť pozrieť na bicykel, o to viac ma to štve, že akurát, keď také pekné počasie ešte prišlo.