no co napisat, nepozornost. Ustrelilo mi predne koleso, sprajclo sa v jarku a uz som letel. Nanestastie, na kamene. Keby to bolo na zeminu, tak sa oprasim a idem dalej...jednoducho smola
Budem asi jazdit dlhsiu dobu asfalt s dlahou.
A vdaka.
jaj roman to znie neprijemne.
Prajem skore uzdravenie.
Narazene rebra a stehno som mal i ja, odislo to vsak po tyzdni....chodil som 5 dni po sebe na jednu hodinu do Detvanu (39°C) v Kovacovej. Zazracna voda.
no tak dnes som hodil tygra aj ja. Ako pamiatku som si odniesol zlomeny malicek na ruke, oskrety celu lavu ruku, rebra, nejake trzne ranky a silno narazeny stehenny sval na lavej nohe (mam ju teraz ako vzpierac). Na biku su Polar, ovladanie locku na vidlicu a gripy na odpis, oskrete R1, riaditka, predstavec. Ach jaj.
Tymto sa pre mna uspesna zavodna sezona prerusuje na min 1 mesiac.
Najviac ma mrzi neucast na Salzke.
Klidek, mozno to nebude s tou Salzkou take horuce.
Tyzden daj pokoj tomu stehnu a rebram, to Ti formu nenabura. Ak bude po tyzdni stehno a rebra OK, mozes asfaltovat a malicek na asfalte prekazat nebude. Do Salzky ho uz budes mat OK. Dcera o malicku o tri tyzdne ani nevedela a to ho mala len priviazany o dalsi prst, nie v dlahe.
Bez padov nie je biker
boli casy, ked este nebola prilba povinna a bolo to skor vtedy nasmiech u deti.
(teraz bez integrali ani po rozky.)
Vosiel mi pri ceste domov z obchodu, z kopca paradajkovy pretlak do predneho kolesa.
180° otocka na mieste, rovno na hlavu. ARO to istilo.
ale nieco na odlahcenie copyrightstatic.aumojekoule.eu static.aumojekoule.eu
no tak dnes som hodil tygra aj ja. Ako pamiatku som si odniesol zlomeny malicek na ruke, oskrety celu lavu ruku, rebra, nejake trzne ranky a silno narazeny stehenny sval na lavej nohe (mam ju teraz ako vzpierac). Na biku su Polar, ovladanie locku na vidlicu a gripy na odpis, oskrete R1, riaditka, predstavec. Ach jaj.
ty bláááho....a to si mi prial skoré uzdravenie po mojich pádoch na Súľovskom maratóne
ja so mal to stastie ze to bola zemina, prip. tráva......tie kameme - to je horšie.
tak toto nasere...kazdopadne nevzdavaj tu Salzku...i ked najlespie vies ty ako na tom si...ale ja by som dal chvilu pauzu nech sa stehno a rebra ukludnia a potom na cestak a tyzden pred Salzkou daj dlahu dole a zacni fungovat s malickom...sam som ho mal zlomeny...po 2 tyzdnoch som dal dlahu dole...tyzden bolo zle a potom som s tym normalne hral tenis...(mam ho sice trochu nakrivo ale vobec mi to nevadi )...drzim palce - nech nas je o 5 rano na starte co najviac zo slovenska...
pazhi: bodaj by to tak bolo. Mam este tu smolu, ze mam ten prst zlomeny v klbe (prognoza 4-6 tyzdnov) A samozrejme, ze po 2 tyzdnoch (ked noha dovoli) by som brusil asfalt.
neviem, či si pamätáte MS 1996 WIEN (možno sa aj mýlim), no hneď v prvom zápase Jágrovi zlomili malíček. Hral už v ďalšom zápase s takým umelým krytom, násadou. Možno by si s tým mohol jazdiť, ak to teda je dostať v zdravotníckych potrebách ...mýlim sa, či?
A ešte máš popletený hokej a cyklistiku... Načo by mu bol chránič na prst - prevencia, aby mu niekto po ňom nešvacol hokejkou, alebo si ho nenarazil na mantinel? Na bicykel bežná bandáž postačuje.
prechádzal som popri oboch sanitkách...dosť zlý pocit, ľudia, dávajte si pozor, tieto zvážnice plné šotoliny a pozdĺžnych rigolov sú nebezpečnejšie, ako singletracky...obom prajem skoré uzdravenie bez trvalých následkov
no uz som jednemu padnutemu volal, chlap komunikuje ,je uz posity sfercovany mal otras mozgu padol hlavou rovno na kamen v zjazde , potom si uz nic nepameta ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budem asi jazdit dlhsiu dobu asfalt s dlahou.
A vdaka.
Prajem skore uzdravenie.
Narazene rebra a stehno som mal i ja, odislo to vsak po tyzdni....chodil som 5 dni po sebe na jednu hodinu do Detvanu (39°C) v Kovacovej. Zazracna voda.
Klidek, mozno to nebude s tou Salzkou take horuce.
Tyzden daj pokoj tomu stehnu a rebram, to Ti formu nenabura. Ak bude po tyzdni stehno a rebra OK, mozes asfaltovat a malicek na asfalte prekazat nebude. Do Salzky ho uz budes mat OK. Dcera o malicku o tri tyzdne ani nevedela a to ho mala len priviazany o dalsi prst, nie v dlahe.
boli casy, ked este nebola prilba povinna a bolo to skor vtedy nasmiech u deti.
(teraz bez integrali ani po rozky.)
Vosiel mi pri ceste domov z obchodu, z kopca paradajkovy pretlak do predneho kolesa.
180° otocka na mieste, rovno na hlavu. ARO to istilo.
ale nieco na odlahcenie
ty bláááho....a to si mi prial skoré uzdravenie po mojich pádoch na Súľovskom maratóne
ja so mal to stastie ze to bola zemina, prip. tráva......tie kameme - to je horšie.
takže prajem rýchlu liečbu
http://korzar.sme.sk/c/5953390/vrtulnik-pomahal-zranenemu-cyklistovi.html
plus moja štvornásobná zlomenina ľavého ramena.
Šotolinové zjazdy bývajú zradné.