ďakujem, do Tatralandie nejdem ...teda idem, ale len ako vodič. Nemám odvahu isť tam takto do vody a to hlavne z obavy aby som nedostal nejaké svinstvo, predsa len chrasty sa rozmočia a.... no a myslím že ani pohľad na mňa nie je nijako lákavý takže prečo pohoršovať iných.?
Príčinou pádu ...? Faktorov bolo asi viac.
Šiel som po trase ktorú dobre poznám, no včera som chcel odbočiť a rozhodol som sa až na poslednú chvíľu a tak som začal brzdiť už na doraz, takže som brzdil prudšie ako som mal, zjavne som podcenil aj to že tam bol jemný štrk, šikmý podklad a hlavne, stále si nejako neuvedomujem že plášte Bontrager XDX ktoré teraz jazdím nedržia tak dobre ako FatAlberty ktoré som jazdil doteraz. Takže jednoznačne si za to môžem sám... nuž čo, hádam sa poučím.
laco som si vsimol az teraz...kurnik neprijemny pad teda, snad sa to uz v poho lieci a aj hai to nejak predychal A lokalitka bola kdeze, nech si zaznacim dalsie miesto kde si davat dobry pozor
ako mi bobo_mt objasnil:
"to su tie ppci systemy typu shimano dual control"
"vsetko ***** na jednu packu a s nou tocit na vsetky svetove"
"to su tie ich ppci vychytavky ako usetrit 10g"
"a ked si k tomu priratas spd + sedlovku do sameho neba tak to inak dopadnut nemoze"
aj keby tam mal DC tak to s tym nic nema. jazdil som stary aj novy system. brzdenie a radenie je na rozdielnych capoch.. tazko vysvetlovat cloveku ktory to nema rad uz z principu:)
no tak dnes som hodil tygra aj ja. Ako pamiatku som si odniesol zlomeny malicek na ruke, oskrety celu lavu ruku, rebra, nejake trzne ranky a silno narazeny stehenny sval na lavej nohe (mam ju teraz ako vzpierac). Na biku su Polar, ovladanie locku na vidlicu a gripy na odpis, oskrete R1, riaditka, predstavec. Ach jaj.
Tymto sa pre mna uspesna zavodna sezona prerusuje na min 1 mesiac.
Najviac ma mrzi neucast na Salzke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skoré uzdravenie
...nooo ... v Tatralandii budeš stredobodom pozornosti
skore uzdravenie
Príčinou pádu ...? Faktorov bolo asi viac.
Šiel som po trase ktorú dobre poznám, no včera som chcel odbočiť a rozhodol som sa až na poslednú chvíľu a tak som začal brzdiť už na doraz, takže som brzdil prudšie ako som mal, zjavne som podcenil aj to že tam bol jemný štrk, šikmý podklad a hlavne, stále si nejako neuvedomujem že plášte Bontrager XDX ktoré teraz jazdím nedržia tak dobre ako FatAlberty ktoré som jazdil doteraz. Takže jednoznačne si za to môžem sám... nuž čo, hádam sa poučím.
http://www.youtube.com/watch?v=qICbb0Z0_Z0&feature=related
Na druhý pohľad ma napadla otázka, že načo pri druhej jazde dávala nohy na pedále?
ako mi bobo_mt objasnil:
"to su tie ppci systemy typu shimano dual control"
"vsetko ***** na jednu packu a s nou tocit na vsetky svetove"
"to su tie ich ppci vychytavky ako usetrit 10g"
"a ked si k tomu priratas spd + sedlovku do sameho neba tak to inak dopadnut nemoze"
Tymto sa pre mna uspesna zavodna sezona prerusuje na min 1 mesiac.
Najviac ma mrzi neucast na Salzke.