lubik to mas este v pohode.Ked sme pri tych miniskrabancoch.Mne sa do svalu na nohe zapichli 2 1-1,5cm kusky konara(ostali v nohe) asi 2r dozadu(este som mal NRS-ko). Nic hrozne keby sa mi to nestalo v polke vyjazdu a domov som to mal este asi 30km po terene . Lesaci vtedy robili poriadky asi ako teraz.
dodnes tam mam peknu jazvu.
tu je to vidiet(lepsiu foto nemam je to vyrez) fotene pred cca. rokom a pol copyrightupload.simplydesign.sk upload.simplydesign.sk
Pridám aj ja zo svojho. Stalo sa pred dvoma rokmi v júli, keby aspoň niekde v teréne ale prd! ráno pri ceste do práce. Čakal som na priechode pod Novým mostom v BA na zelenú, keď naskočila postavil som sa do pedálov a naplno zabral - raz, dva a na tretíkrát preskočila reťaz a ja som hodil ukážkového tigra cez riadidlá. Smola bola, že som si to nasmeroval ľavým lakťom priamo na obrubník takže ten si odniesol celých 90 kg mojej skromnej hmotnosti. Keby som padol na hlavu nič by sa nestalo ale na prilbe nebol ani šrabanček, rovnako nikde na tele nič ani ranka, akurát na stehne zozadu modrina ako dve dlane - od sedla. Takže všetko si odniesol ľavý lakeť. Výsledok vidíte: otvorená trieštivá zlomenina ľavého lakťa, krvi tam po mne zostalo ako po zabíjačke, odvoz RZP na Kramáre, 4 hodiny skladanie na operačke - titanová dlaha a 10 skrutiek. Odvtedy som na bike-u nesedel. Ako som už inde písal zanechalo to bohužiaľ trvalé následky, tá ruka už nefunguje tak ako by mala ale k bike-u ma to znovu ťahá, trochu rekreácie by som si rád doprial. Tak si to vychutnajte
BTW: Nikdy sa mi nepodarilo nájsť ľudí, ktorí mi tam pomohli - neznámy chalan mi vzal bike do roboty a popoludní doviezol drahej domov (vravel, že pracuje v Dell na Einsteinovej), veľmi milá mladá dievčina ma celý čas držala za ruku, utierala zo mňa krv a ďalší chalanisko (o tom som si zapamätal, že robí v nemocnici na Heydukovej) vytiahol z ruksaku svoje ponožky a stiahol mi nimi ruku nad lakťom. Týmto im znovu veľmi ďakujem aj keď ostali pre mňa anonymnými.
No do prdele rehabky ti uz skoncili ked je to 2r spat? pomohli?
Ja som prave s predlaktim a laktovym klbom doma za spolocnosti drotov a srobu. Mna zrazilo auto na bajku (presiel do protismeru a tam si ma nasiel).
Dufam, ze sadnes este na bajk, pre mna je to stale sport cislo jeden
no ty si ale iný fešák!
tie drôty vyzerajú fakt sexi držím prsty nech sa to dá do pôvodného stavu
rehabka zabrala sčasti, ten lakeť bol už načatý dva roky predtým, vykĺbil som ho na kolieskových korčuliach, lekár mi vtedy povedal, že to je ťažký úraz a že som si to mal radšej zlomiť, tak som mu urobil radosť. pol roka po úraze mi tie železá z ruky vytiahli ale ani napriek intenzívnej rehabke (kua tá erdeg baba čo ma tam trápila bola ako z kultového sadlo-maslo filmu) sa ju nepodarilo úplne narovnať, nejde vystrieť, chýba cca 10-15 stupňov a tiež keď dám ruky pred seba dlaňami nahor tak je dokriva, taká vyosená smerom von
Mno to ste dopadli Dúfam že ja neskončím s drótmi v ramene. Pol roka fixácia, snehybnenie ramena. Ale tí super lekáry mi 3 roky tvrdia že mám pravé rameno prepadnuté a hovno ľavá kľúčna kosť je o 2,5mm mimo lôžka Našťastie ma nebolí pri bikovaní, možno v zjazde troška cítim menšiu slabosť lavého od pravého. No posilovať môžem na prsia iba s čistou tyčkou alebo s minimálnou váhou
Mno rameno by v zjazde nemalo prdnúť Skôr sa nemôžem naň zavesiť alebo také veci, ani na prsia cvičiť, ani napr kýbel ťažký niesť. Musím sa priznať že párkrát ho zacítim . Ale vraj je to ešte malé na to aby sa to operovalo, ak sa to zväčší tak si musím nájsť inú zábavu na min pol roka+rehabilitácia... ach.
Novy bike 200 km bez padu a dnes mi vleti mucha do oka (zabudol som okuliare) a jednou rukou som volako neodhadol najazdovy uhol na obrubnik ... koleso sa smiklo a ja som sa tam zlozil krasne.
Chvala bohu len mierne povrchove skrabance a plne gripy strku ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dodo
Lubik ja mam znameho chirurga, ak chces tak ti vybavim, on ta da dokopy.
Z poistky kolko vytrieskas?
Fotka to skresluje - ale môžme sa baviť o tom, kto ho má väčšieho (daj niečo Ty)
moderátori - prosím zmazať tú moju fotku - Ďakujem asi to tu pohoršujem
dodnes tam mam peknu jazvu.
tu je to vidiet(lepsiu foto nemam je to vyrez) fotene pred cca. rokom a pol
Fotka to skresluje - ale môžme sa baviť o tom, kto ho má väčšieho (daj niečo Ty)
moderátori - prosím zmazať tú moju fotku - Ďakujem asi to tu pohoršujem
Ok, v pohode. Ja ti verim. Len som nemohol odolat to nekomentovat.
Tak sa predsa nehnevaj
BTW: Nikdy sa mi nepodarilo nájsť ľudí, ktorí mi tam pomohli - neznámy chalan mi vzal bike do roboty a popoludní doviezol drahej domov (vravel, že pracuje v Dell na Einsteinovej), veľmi milá mladá dievčina ma celý čas držala za ruku, utierala zo mňa krv a ďalší chalanisko (o tom som si zapamätal, že robí v nemocnici na Heydukovej) vytiahol z ruksaku svoje ponožky a stiahol mi nimi ruku nad lakťom. Týmto im znovu veľmi ďakujem aj keď ostali pre mňa anonymnými.
Ja som prave s predlaktim a laktovym klbom doma za spolocnosti drotov a srobu. Mna zrazilo auto na bajku (presiel do protismeru a tam si ma nasiel).
Dufam, ze sadnes este na bajk, pre mna je to stale sport cislo jeden
tie drôty vyzerajú fakt sexi
rehabka zabrala sčasti, ten lakeť bol už načatý dva roky predtým, vykĺbil som ho na kolieskových korčuliach, lekár mi vtedy povedal, že to je ťažký úraz a že som si to mal radšej zlomiť, tak som mu urobil radosť. pol roka po úraze mi tie železá z ruky vytiahli ale ani napriek intenzívnej rehabke (kua tá erdeg baba čo ma tam trápila bola ako z kultového sadlo-maslo filmu) sa ju nepodarilo úplne narovnať, nejde vystrieť, chýba cca 10-15 stupňov a tiež keď dám ruky pred seba dlaňami nahor tak je dokriva, taká vyosená smerom von
PS: skoré uzdravenie
MaRCy asi by som si daval riadny pozor....aby rameno nepovolilo, ked to nebudes cakat v zjazde, aby z toho nebola drzka
Edit: zopar foto bonusov
Chvala bohu len mierne povrchove skrabance a plne gripy strku ...
Prajem vam skore uzdravenie