lto
Mesto:
Založený: 9. 8. 2009
Bike: EN
Odjazdené '25:
4 426 km
scarinko : snad si si vybral vsetko zle dopredu , tak nech sa ti to vylieci co najrychlejsie a aby ti poistovna nahradila stratu.
Jezus: kamiony po BA ale jazdia a nie malo (vsak maju pohadzane depoty kade-tade po BA), ale nie hlavny tah kamionov, to si asi myslel. Napr. vcera ale som zazil dva take momenty divne, jeden rano, ked som videl ak daky ziletkar sa pripajal v zjazde z Pristavneho rovno na Bajkalsku, neviem odkial , ale odinakial ako s Pristavneho nemohol dojst a smeroval rovno, tak to je asi nova moda adrenalinova.Potom klasika smer Slovnaft , kolona stala pod Pristavnym, schadzal som na predlzenie Bajkalskej na Slovnaftsku, v prazdnom pruhu smer Slovnaft siel cyklista, nepisem kvoli tomu, ze by sa nieco stalo, alebo je to tiez taky horsi moment, kedy sa moze nieco stat. Alebo v nedelu pri Zeleznej studnicke, SUV ma predbehlo (spojnica medzi Velocity a cestou na Kramare) a vzapeti sa uhol doprava a zastal. Nastastie mi to moc neslo, tak som sa vliekol pomaly, inak ma zostreli (na druhej strane, kebyze dupem, tak ho nepustim, ale su typkovia, co by ma potom len kvoli tomu zostrelili (a to mal plne auto ludi). Je to ako pises, blbca najdes vsade (alebo nepozorneho, atd.) ale je ich cim dalej viac. Vsak sem chodia z dalekeho vychodu a tam sa s cyklistami (ani autami a chodcami) neseru :
Zobraziť komentár
11.04.2017 - 07:27:54
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje.
Klikni sem ak si ho želáš napriek tomu zobraziť.
01