Lokalizácia
Formulár sa odosiela
bike uz v demolaciach :tmi: :|
Zobraziť komentár 10.04.2017 - 21:20:42
00
Jeziiis, vazne. Aj ram uz je KO. To je mi luto :-(
Zobraziť komentár 10.04.2017 - 21:23:08
00
Peter kukni demolacie :( a predbehli ma
Zobraziť komentár 10.04.2017 - 21:26:55
00
Scarinko - zelam ti rychle uzdravenie, a tiez aby si vyhodne nasiel nahradu za ten zniceny ram, alebo nech ti ho preplati poistovna.
len by som chcel este povedat, ze ja na cestaku po nasich cestach vobec nejazdim, cesty jazdim len na mtb, ked idem niekam dalej do Karpat (Pezinok, Modra...)
Cestak mam uz asi 7 rokov, a vdaka tomu, ze ho jazdim len na hradzi a v Rakusku, ma na nom este nikdy nezrazilo auto. Do BA premavky by som sa na nom nikdy nepustil.
Zobraziť komentár 10.04.2017 - 22:26:16
00
..ja síce len mtb ale cestám sa vyhýbam max. ako sa dá.. častokrát aj za cenu "pi*ungu" nejakej babky keď prejdem niekde nebezpečný úsek radšej pomaly po chodníku.Stačili mi presuny po pár uliciach v starej Petržalke kde ma skoro pravidelne nejaký bulo nabral.O križovatke na "Železnú" - Dúbravská/Lamačská ani nehovoriac, zo začiatku som to párkrát skúsil keď sa mi nechcelo podchodom ale po tom ako ma skoro nabrala "krásavica" na Cayenne a ešte sa rozčulovala keď som sa postavil na biku a kýval jej...stačilo.Skoré uzdravenie scarinko a nech sa to vyrieši k Tvojej naj spokojnosti aj s bikom.
Zobraziť komentár 10.04.2017 - 22:36:25
00
Raz som isiel z roboty cez spicku a vlastne po hlavnej domov, stacilo mi, radsej chodim vedlajsimi cestami... sami kamion, kruhac, pripajaci odbacaci pruh, to len clovek riskuje... ja uz som doma pn 2 tyzdne :-D prajem skore uzdravenie..
Zobraziť komentár 10.04.2017 - 22:38:14
00
No ale v BA kamiony nejazdia, takze po meste sa praveze da celkom slusne a bezpecne. Blbec za volantom sa najde vzdy a vsade...
Zobraziť komentár 10.04.2017 - 22:46:44
00
Ani ja nejazdim v BA...
Zobraziť komentár 10.04.2017 - 22:49:34
00
Diky chalani za podporu.
iron.hide isiel som na hradzu za kamosom co ma cakal uz vo vyze, pri technopole by som zahol na cyklochodnik takze len od domu k technopolu cesta co je asi 400m ale vidis no. Po ceste jazdim celkom dost a nebojim sa skoro ale tak mam proste smolu.
Zobraziť komentár 10.04.2017 - 22:55:30
00
scarinko skore uzdravenie prajem. Dobru smolu si mal teda, inak ta krizovatka je strasna, asfalt je tam rozbity a zrolovany od autobusov, niekedy odbocit z topolcianskej do lava ku skyboxom je na dlhu chvilu. Tam mal byt uz davno aspon mini kruhovy objazd a opravena cesta. Hlavne ze to ma Bajan pod nosom.
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 00:49:43
01
Mna pred 3 rokmi zrazilo auto na prechode pri pumpe co mam pri dome 50m od domu. Baba kukala dolava ci jej nieco nejde, a ja som jej siel po chodniku zprava. A ona sa rozbehla, Bola to mala rychlost, takze sa nic nestalo, a aj moja chyba ze som siel na bajku po prechode. Ak by som zastavil a zosadol, zdrzalo by ma to cca 1-2s, ona by sa pohla, a ja by som tam nebol. Ale keby jej vletela vcela do auta, tak by tam ona ostala star, albo keby, a tych keby je milion...
Bola to jednoducho smola.
Skore uzdravenie
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 07:01:05
00
scarinko : snad si si vybral vsetko zle dopredu , tak nech sa ti to vylieci co najrychlejsie a aby ti poistovna nahradila stratu.
Jezus: kamiony po BA ale jazdia a nie malo (vsak maju pohadzane depoty kade-tade po BA), ale nie hlavny tah kamionov, to si asi myslel. Napr. vcera ale som zazil dva take momenty divne, jeden rano, ked som videl ak daky ziletkar sa pripajal v zjazde z Pristavneho rovno na Bajkalsku, neviem odkial , ale odinakial ako s Pristavneho nemohol dojst a smeroval rovno, tak to je asi nova moda adrenalinova.Potom klasika smer Slovnaft , kolona stala pod Pristavnym, schadzal som na predlzenie Bajkalskej na Slovnaftsku, v prazdnom pruhu smer Slovnaft siel cyklista, nepisem kvoli tomu, ze by sa nieco stalo, alebo je to tiez taky horsi moment, kedy sa moze nieco stat. Alebo v nedelu pri Zeleznej studnicke, SUV ma predbehlo (spojnica medzi Velocity a cestou na Kramare) a vzapeti sa uhol doprava a zastal. Nastastie mi to moc neslo, tak som sa vliekol pomaly, inak ma zostreli (na druhej strane, kebyze dupem, tak ho nepustim, ale su typkovia, co by ma potom len kvoli tomu zostrelili (a to mal plne auto ludi). Je to ako pises, blbca najdes vsade (alebo nepozorneho, atd.) ale je ich cim dalej viac. Vsak sem chodia z dalekeho vychodu a tam sa s cyklistami (ani autami a chodcami) neseru :
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 07:27:54
01
tak v BA by som sa na cesťak v meste rovno vykašlal (mimo cyklochodnikov)......stači mi ked sa presuvam kusok po Žiline a ani nie v špičke.....šak aj CyS-kari z akademie vlani na to doplatili v ZA ked ich sejmula daka trubka čo nevidela cely bunch cyklistov..........zhodou okolnosti mňa trafila daka "zodpovedná" mama s dieťaťom na zadnom sedadle uplne mimo mesta pri odbočovani z hlavnej cesty do dediny.....pozera na mňa jak na vyplatnu pasku a brzda nič......ešteže v malej rychlosti ale kolesa to aj tak schytali a pravdepodobne aj rám......odvtedy sa pri odbočovaní a križovatkách a vlastne všetkých možných krízových situáciách obzerám kade tade pre istotu...........nejde o to odkiaľ je šofer aku ma ŠPZ-tku.....všade sa najdu nedočkavci za volantom......uprimne koľkí aj z nás cyklistov sú za volantom úplne iní ľudia
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 07:54:27
03
je to divne ale odkedy jazdim na bajku tak sa na to inak pozeram, kludne pojdem za cyklistom aj kilometer a viac ked sa neda obehnut bezpecne,
horsie je ze vidim denne po ceste tak 10-12 cyklistov a mozno 2-3 maju prilbu, toto by malo byt podla mna povinne aj v meste
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 10:23:06
00
Presne tak, za nenosenie prilby by mali davat pokuty. Aj lacny sunt pomoze viac ako nic na hlave...
Zobraziť komentár 11.04.2017 - 11:59:54
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up