Ja som niekedy v lete kydla z biku, keď predomnou zastavil jeden chalan a mne sa zrovna vtedy nepodarilo vypnúť si SPDčka(nejaké troubles so starými SPDčkami-nevypínali...
link). To by nevadilo, všade okolo tráva, trošku tŕnia. Horšie bolo, že sa mi
rajdy stočili a ja som bradou rovno napálila do rohov. Bolelo to ako sviňa, no žiaden zub nevypadol, neliala zo mňa krv, šupol sa jeden ibalgin a šlo sa ďalej, ale od tej chvíle som mala problémy so sánkovym kĺbom- praskanie, zasekávanie, bolesti a tak po trištvrte roku som bola u doktora-tvároveho chirurga a po 3 rontgenoch mi zistli, že mám nalomený sánkovy kĺb. Takže teraz musím mať čo najviac zavreté a nečinné ústa. Ani len v päte by ma nenapadlo, že po vrazení do brady sa láme kĺb, ale keď si predstavím lebku, tak to je logické. Keďže som tu ešte takýto úraz nevidela, poučte sa a ja sa už naučím padať(poslednou dobou sa na mňa lepia záhadné úrazy[dokonca pred mesiacom aj zlomený malíček, ale to bolo z basketu

<-- športom k trvalej invalidite a ako dedo povedal, žiaden šport, treba kukať telku!

]).
OT: Zas som tu týždeň poriadne nebola(okrem jednej témy, ktorú som mala nahodenú) a mám tu čítania na mesiac
to xbaroon: Najprv som to kukala, že WTF, nič sa tam nedeje a ten záver. No muselo to bolieť keď dopadol ten druhý, naňho tretí a ešte ich dorazili bajky. A ten čo to spôsobil z toho určite vyviazol najlepšie