Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No nemaj strach, ja sa tiež nezdržím smiechu, keď spadneš ty. Teda, keď vidím, že to nie je nejak vážne :D
Zobraziť komentár 31.03.2009 - 20:01:53
00
Mne sa asi pred troma rokmi stalo toto: V jednom takom sirsom singlaci nejake chalaniska (predpokladam :evil: ) natiahli medzi dvoma stromami spagat z lyka. Siel som asi 25km/h a zbadal som ho, ked som ho mal necely meter pred ksichtom. Jasne, skusil som to ubrzdit, ale v podstate ma zastavil ten spagat, ktory sa po nasponovani v poslednej faze pretrhol. Sice som nespadol, ale mal som okrem odreniny asi 10 dni monokel na pol tvare...ani si nechcem predstavit, ze by tam tie dobre deti natiahli ocelove lanko...to by asi povolil moj skalp :twisted: .
Zobraziť komentár 31.03.2009 - 20:08:19
00
V jednom filme som videl, že keď amíci robili niekde v nemecku norimberský proces, tak ešte antiamíci nastražovali ocelové laná do výšky hlavy, aby ked tade prejdu na džípe, odrezalo im hlavu, preto v tom filme mali na začiatku auta taku tyč. No neviem či je to pravda ale Mythbusters by na to prišli. Sorry za OT...

ED: Jasné ten film sa volal Norimberský proces :oops:
Zobraziť komentár 31.03.2009 - 20:13:27
00
je to pravda...

bcoy1cpb.pacdat.net
Zobraziť komentár 31.03.2009 - 20:18:13
00
Papierik s podobným varovaním som videl pár krát pripichnutý na Vysokom vrchu neďaleko KE: vraj je v neprehľadnej a rýchlej zákrute vo výške krku naitahnuté oceľoé lanko. Cesta dole je asfaltka, takže sa ide rýchlo, takže to je nebezpečné. Išiel som pomaličky, max 20 kmh a nikde nič, skoro ma porazilo...
Neviem si predstaviť prečo toto nejaký hajzel spraví. (či už tam špagát/lanko dá alebo sa len vyhráža)
Zobraziť komentár 31.03.2009 - 21:04:45
00
Ako vieš? Aj Ty si už lietal? :)

Samozrejme... Však jazdím na kole a to patrí k tomu. Ale na hlavu, cez barany, ako vrece zemiakov, asi len raz. Pred 6-7-8 rokmi sa nám ohlásila daňová kontrola na nadmerný odpočet DPH, mala prísť na ďalší deň. A pri príprave dokladov som zistil, že jeden hajzlík vo firme to posral a nadmerný odpočet mal byť ďaleko menší. Hľadali sme možnosti, čo môžeme urobiť, ale ak tento štát obabreš o dane, tak sa to môže prepiecť. Ale keď od štátu neoprávnene pýtaš, alebo dostaneš dane, tak to hrozí mrežou. Podvečer som si išiel prevetrať hlavu a to som nemal robiť. Neustále rozmýšľajúc nad problémom som si nevšimol rigol (ktorý by som inak v pohode preskočil), barany sa mi stočili a už som letel. V prekvapení som možno ani tie oblúky nepustil. Odreté čelo, rozmlátený lakeť, odretá noha, bok, narazené rebrá, slabší otras mozgu, rozbitý obal na HAC-4, odreté brzdné páky. Prekvapujúco predné koleso to prežilo.
Daňovú kontrolu som prežil mierne duchom neprítomný, s krvavým čelom. Hoci sme od štátu neoprávnene nedostali ani korunu, museli sme zaplatiť cca 75 tis. pokutu. Odvolanie nepomohlo.
No a odvtedy keď si občas idem vyvetrať hlavu na kolo, ale keď jazdím, tak som sústredený na jazdu a nie na pracovné problémy.
Zobraziť komentár 01.04.2009 - 00:04:27
00
sikovnee

http://www.pinkbike.com/video/15804/
Zobraziť komentár 01.04.2009 - 19:11:18
00
Ja som niekedy v lete kydla z biku, keď predomnou zastavil jeden chalan a mne sa zrovna vtedy nepodarilo vypnúť si SPDčka(nejaké troubles so starými SPDčkami-nevypínali... link). To by nevadilo, všade okolo tráva, trošku tŕnia. Horšie bolo, že sa mi rajdy stočili a ja som bradou rovno napálila do rohov. Bolelo to ako sviňa, no žiaden zub nevypadol, neliala zo mňa krv, šupol sa jeden ibalgin a šlo sa ďalej, ale od tej chvíle som mala problémy so sánkovym kĺbom- praskanie, zasekávanie, bolesti a tak po trištvrte roku som bola u doktora-tvároveho chirurga a po 3 rontgenoch mi zistli, že mám nalomený sánkovy kĺb. Takže teraz musím mať čo najviac zavreté a nečinné ústa. Ani len v päte by ma nenapadlo, že po vrazení do brady sa láme kĺb, ale keď si predstavím lebku, tak to je logické. Keďže som tu ešte takýto úraz nevidela, poučte sa a ja sa už naučím padať(poslednou dobou sa na mňa lepia záhadné úrazy[dokonca pred mesiacom aj zlomený malíček, ale to bolo z basketu :D <-- športom k trvalej invalidite a ako dedo povedal, žiaden šport, treba kukať telku! :mrgreen: ]).
OT: Zas som tu týždeň poriadne nebola(okrem jednej témy, ktorú som mala nahodenú) a mám tu čítania na mesiac :roll:
to xbaroon: Najprv som to kukala, že WTF, nič sa tam nedeje a ten záver. No muselo to bolieť keď dopadol ten druhý, naňho tretí a ešte ich dorazili bajky. A ten čo to spôsobil z toho určite vyviazol najlepšie :)
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 00:19:45
00
Bubu mnohí by povedali že si momentálne ideálna baba :P
kontrolná otázka: aj tebe sa stávajú občas veci, ktoré sa normálnym ľuďom nestávajú?
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 00:59:35
00
Odreniny a ciastocne omlatenie / narazenie v MTB podla mna musi byt a to len pre to aby si dosiahol svoje limity :wink: kto sa raz za rok nestrepe tak podla mna mal bud stastie alebo nedal do toho vsetko :P
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 03:36:24
00
... od tej chvíle som mala problémy so sánkovym kĺbom- praskanie, zasekávanie, bolesti a tak po trištvrte roku som bola u doktora-tvároveho chirurga a po 3 rontgenoch mi zistli, že mám nalomený sánkovy kĺb...

No, ja som nikde nepadol a rapoce mi to už aj rok, hrozne je to nepríjemné ale k doktorom ma nikto nedostane :mrgreen:

tulenik: našiel si si spriaznenú dušu?

K téme, keď sa zamyslím, tak zistím, že som na biku ešte nepadol :mrgreen: . Noo raz keď som bol malý, som išiel som cez cestu zastavil som nedal som dole nohy a padol. A ešte som si spomenul. Na jednom zjazde sme sa s kamarátom rozprávali a ja som zabudol sa dívať pod nohy tak som preletel ale dopadol som na nohy, takže ako pád to nerátam. Chcel by som padnúť aby som bol plnohodnotný biker ale nejako sa mi nedarí a váľať po zemi sa naschvál nebudem :|
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 07:52:27
00
s tou držkou - mne raz po prechladnutí (zimné lezenie v TA3 - opäť špotrom k trvalej invalidite) lupotalo v čeľustnom kĺbe (jednostranne) asi rok-dva, čo zaváňalo artrózou, potom sa to nejako dalo do poriadku, teraz lupne len občas, ale to už je sešlost věkem
arcrue: naposledy som sa normálne zdrbal ešte na žiletke, na MTB jazdím ako posratý :D ale je to tým, že ak idem (spravidla) sám, tak musím po vlastných prísť aspoň na miesto, kde sa po mňa dostane Iveta s helikoptérou :D
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 11:33:56
00
Ja som raz v noci trafil oceľovú reťaz čo bola cez cestu, zastavila sa mi na krku.

Naposledy upravil majso dňa 19.04.2009 - 15:32:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.04.2009 - 18:24:12
00
dojazd na závode Scheldeprijs v Belgicku tento týždeň... :cry: :cry: auuuuu

http://www.youtube.com/watch?v=atLARyU24kU
Zobraziť komentár 19.04.2009 - 12:43:59
00
To vyzerá ako keby si ten z lota podtrhol predné koleso abo čo...
Zobraziť komentár 19.04.2009 - 13:33:00
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up