Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ked vidim schody a napis ze pady radsej to vypinam , iba *huj sa pusti dole ostrymi schodami bez chranicov a prilby ....brrr az ma striasa
Zobraziť komentár 22.03.2009 - 18:33:44
00
načo prilba? načo chrániče?
http://www.youtube.com/watch?v=PI4SkzzmtPU
Niektore pady vykazuju vysoku mieru amaterizmu :cry: Nerozumiem takym myslienkovym pochodom že "šak nedam ? " to sa potom dlho lieči a hlavne hoji a o zlomenom sebavedomi ani nehovorim :|
Zobraziť komentár 22.03.2009 - 18:59:22
00
:lol: tak, tak... ale to vieš, no neukážeš sa, keď beží kamera? :oops:
Zobraziť komentár 22.03.2009 - 19:33:29
00
no ukazes.. aspon potom nemusia pozostali vysvetlovat co ako sa stalo.. pustia zaujemcom videjko.. strucne by som to zhrnul "kkti"
Zobraziť komentár 22.03.2009 - 19:45:31
00
ako ked vidím tých magorov, čo skúšajú tie skoky a vlny na klasických xc bikoch je mi zle...inak, ten jeden týpek čo priamo prilbou trafil šuter sa druhý krát narodil, neviem si predstaviť ten masaker keby nemal prilbu...
Zobraziť komentár 22.03.2009 - 19:48:20
00
njn, niektorym to v hlave moc nefachci...
Zobraziť komentár 22.03.2009 - 21:08:53
00
masaker video. Som to skoro nedopozeral. Ruky nohy spotil som. A opať som sa utvrdil v presvedčení, že ostanem trápnym xcčkárom, ktorý bez hanby zlezie z bajku aj dole kopcom keď treba. A ak si už trúfnem tak do toho nevpálim v 40kmh. Veď polovica tých mánikov nemala pri tých "jumpoch" ani poňatia o práci s ťažiskom. Bŕŕŕ. Občas nejaká chrasta, to sa dá, ale hentí *****, veď to bolo o život skoro všetko. A ešte tie tesnotky okolo kadejakých hrán. Sa museli ich anieli strážni namakať ako baníci.
Zobraziť komentár 22.03.2009 - 22:07:16
00
No v podstate kadejakí zháňači DH bikov za 100 €, dávači vysokozdvižných vidiel na XC rámy a pod., čo sa tu občas mihnú (občas dosť často) a podobné násťročné zjavy majú na toto silný nábeh...
drotárik zlomené sebavedomie je práve to najlepšie a najužitočnejšie čo sa im pri tom snáď môže stať - dnes sa totiž sebavedomie berie práve ako velikášska nabubrelosť a predstava svojej všetkéhoschopnosti, zatiaľ čo skutočné sebavedomie zahŕňa aj vedomie toho, čo proste nepôjde a čím som si nie istý, teda je to znalosť alebo aspoň odhad hraníc a nie vytváranie ilúzie nadčloveka
Zobraziť komentár 22.03.2009 - 22:21:14
00
kua normalne som spotil aj ja. a tak trochu som dostal deja vu pri 1:44 tohto videa. brrr :(
Zobraziť komentár 22.03.2009 - 22:32:49
00
Pridám aj ja "trošku do mlyna":

na horskom: lýtko s krvavou pečiatkou od pedála, jazva zmizla cca. do troch rokov; debilné pády kvoli debilným košíkom (nesmiem nášľapy zo zdravotných dôvodov), keď nohy zostali pekne hajať v nich...narazené rebro bolo z nich najbolestivejšie... a pred rokom a pol debilné košíky putovali širokým oblúkom do kontajnera (do žltého, pozn. separujeme :mrgreen: ). A najkurióznejšie pády? Dva: prvý na jednej z prvých "zoznamovacích" jázd s horským bicyklom - akosi brzdy iné ako cantilever a skoro sa podaril výstup cez riadítka - a druhý, keď sa mi pri prejazde rozblatenými "hrbmi" predné koleso zaborilo medzi dva, pekné vymrštenie dopredu...a debilné košíky (nohy zostali tam) a z toho to narazené rebro. Záver: košíky nikdy více! :?

a na žiletke: jeden jediný, ale tiger poriadny. Žiadna galuska v koľaji...iba veselý šmyk na nej...pekný prelet, hlavou na obrubník (bez prilby nedám ani ranu, našťastie). Žiletke xvalabohu nič, na mojej pravej dlani pekný čierny cestný lišaj (hojil sa dva až tri týždne, chirurg, keď to videl, sa tváril grcne, pri prvých dezinfekciách mám zrátaný zástup biblických postáv :shock: ), rám biku vydarený do holene, stečený hematóm a narazená píšťala (ostala trošku deformovaná, dodnes na to koleno nekľaknem a to je už skoro dva roky.) A to sa mi po tom páde podarilo ešte 20 km prísť domov v sedle... :P
Zobraziť komentár 23.03.2009 - 13:15:53
00
(nesmiem nášľapy zo zdravotných dôvodov)

kolená? skúšal si Time?
Zobraziť komentár 23.03.2009 - 14:33:34
00
polovica akoze bikerov tam predvadzala vrchol amaterizmu a dost znacna cast ludi tam boli samovrahovia
Zobraziť komentár 23.03.2009 - 15:01:47
00
Re: tulenik

Chvalabohu nie, kolená sú celé krásne (okrem konca tej narazenej píšťaly, čo mi tam pri zhybe trčí :twisted: ) Chyba je v podobe starého zranenia - boli roztrhnuté väzy v členku, roky tomu robila problém aj obyč chôdza. Ale držím sa hesla, že nášľapy nerobia cyklistu (heslo je vlastná výroba, niečím sa musím utešiť 8) :mrgreen: ), a tak to dusím na obyčajných. Mám také sexi plastové, konečne niečo, na čom drží hocijaká črievica (na žiletke mám hliníkové, z toho sa šmýka fšetko :( )
Zobraziť komentár 23.03.2009 - 15:02:45
00
A ze XC je bezpecnejsie ako AM:EN :lol:
Zobraziť komentár 23.03.2009 - 15:04:43
00
ja som tam žiadne XC nevidel....
Zobraziť komentár 23.03.2009 - 15:14:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie / Chrániče)
keyboard_arrow_up