OK, presvedcil si ma.

Dolezitejsie je pre mna plnohodnotne USB3 a vyhladovo neskor SATA3 pre SSD a to vsetko v rozumnej cene, nez pre mna naozaj zbytocne vykonna a o peknych par desiatok € aj drahsia zostava s Intelom na sockete 1366 splnajuca uvedene. Fakt skoda, ze Intel tak posral tie chipsety P55, H55, H57. Takze nakoniec presne to, na co si aj dal link - CPU AMD Phenom II X4 955 3,2 Ghz BE C3 + doska ASUS M4A88TD V EVO USB3. Inak ta doska ma jednu do buducna velmi zaujimavu vec, co som zatial inde nezaregistroval - eSATA port 6Gb/s.
A som aj velmi rad, ze si ma nasmeroval k doskam Asus - uplne som totiz zabudol na Express gate, co je pre mna velmi dolezita vec. Kolega sa mi tu v praci nad tym rozplyva, ze to ma v ntbk a ake je to super a ja by som sa o to sam ochudobnil a pritom uz teraz viem, ze budem comp velmi casto pouzivat prave tymto sposobom.

Este otazka: Ten RadeOn 4250 so 128 MB DDR3 integrovany na doske by asi mal zatial zvladat to moje nenarocne pouzivanie bez hrania hier, nie? Casom tam mozem kedykolvek pridat nejaku grafiku. Alebo je to tak zle, ze radsej tam mam bachnut aj ten RadeOn 4670 hned?