ENJOY!
Tak inak. Ak čokoľvek robí kuriér z povinnosti a nie preto, že chce alebo je kuriérovi dať veľa 20-30e mesacne pri tom objeme zásielok a kilometrov za neobmedzený paušál (a to píšem štandardnú sumu, nie korporatnu, akú má dohodnuté GLS pre seba), tak potom nech to radšej nerobí. A za ďalšie - vzhľadom na zmluvu s GLS, ktorú mám, kuriér bude ten prvý aj posledný. Oprávnene. Medzi tým ešte dvaja ľudia nad ním. A nepomôžu standardné výhovorky. Oni vedia prečo, prokurista tiež. Zodpovedný za včasné doručenie je iba jeden človek, nikto iný.
duves Nie je to ľahká práca. No to nie je x ďalších. Neospravedlňuje to však lajdackost kohokoľvek. Na Slovensku sa tolerujú bizarné chyby, za ktoré ľudia platia. Pritom je inde úplne samozrejme, že si niekto odvedie prácu tak, ako má ☺️
Jak môže takýto prístup a firma v 21.storočí ešte fungovať?!
Stalo sa mi to niekoľko krát ... ak som ***** vyčkával cely deň doma a on nic , tak som zavolal na ich “ centrálu “ o takej 16:00 hod . Pinda začala obhajovačne mlžiť , že nikto nebol doma abo že číslo nenapísane abo zvonček nešiel ... no stále som trval na svojom že nech sa len pekne otočí z tej <> , kde je a aj napriek blížiacemu sa koncu pracovnej doby a fakte , že prerobí na nafte , ma pekne navštívi . Ináč podávam sťažnosť . Stále zabralo . Veľa šťastia ✏️ ...
Chapem, ze kurieri su pravdepodobne pretazeni, a asi nemozu za to, ze im nadelia zasielky, ktore vo svojej dobe nestihnu rozvozit, ale to nie je moj problem. Odkedy sa s nimi bavim sice stale slusne, ale vecne a nekompromisne, neopravneny status zasielky “adresat nezastizen” vidam len zriedka.
https://kosice.korzar.sme.sk/c/amp/22079766/fikcia-zberaci-kovov-ukradli-cast-mosta-nad-splavom-pri-anicke.html
Ano suhlasím, že mnohí máme stresy na pracoviskach.
Druhé písmeno je asi "i" - je tam bodka. Tretie je celkom určite "p". Na konci je opäť bodka, čiže "i". Prvé písmeno je oválne, môže to byť aj "C". Že by to bol SuperMario Cipollini?
daj radsej fotku segry
Dakujem...Skusim poguglit kto bol v tom time...myslim ze je to tak z roku 2006/2007
https://kosice.korzar.sme.sk/c/amp/22079766/fikcia-zberaci-kovov-ukradli-cast-mosta-nad-splavom-pri-anicke.html
Ešte že to je len fikcia a photoshop fotka.
Na prelome rokov 2004/2005 sa Saeco spojilo s Lampre a v sezóne 2005 štartovali pod názvom Lampre Caffita. V roku 2006 už len Lampre, v roku 2007 Lampre Fondital.
Môže sa stať aby sa stade časom dostala preč vazelína alebo sú hermeticky uzavreté "navždy"?
Mám najazdené 15 tisíc na jedných kolesách za 3 roky (aj v zime) , bez akejkoľvek údržby, a zdá sa mi že tie kolesá sa už netočia tak ľahko ako keď boli nové.
(žiadna "vôľa" v ložiskách ale nieje, akurát sa mi zdá že už sa točia nasucho. )
Počul som názor že tie ložiská sú "doživotné" pokým nie sú "rozsypané" , že tam nieje čo na čom robiť nejakú údržbu ako na kónusoch.
init viem o tom a určite majú priamo pri adrese. To viem na milión percent, lebo po prvom nedoručení bolo dopísané do systému priamo v kancli z počítača prokuristu
Jak môže takýto prístup a firma v 21.storočí ešte fungovať?!
Pred asi 3 rokmi som nedostakĺ včas zasielku. Pri trackingu som pozeral zaznam, že doručene. Tak som to reklamoval. z kurierskej služby mi napísali, že to musí reklamovať odosielatel. Jednoducho bordel. Napokon sa to však našlo. Bolo to takto. Kurier bol posledny tyžden pred letnou dovolenkou. Všetky zasielky, čo nedoručil, vykazal ako doručene. Lebo im za nedoručene zasielky strhavaju peniaze, odmeny.
Zasielku mi doniesol po jeho dovolenke.
Ta praca kurierov je jeden velky kolotoč. Nechcel by som to robiť.