edit: narazal som na to, ze nesedi spodna cast tvare na sucasnom avatarovi s realitou, ktora sa prevazne denne potyka s kefkou z vevericnych chlpov /ci ake to su/
yoyomi napr. taka Bratislavska Rača (stará časť). Vonku na ulici reťazec aut a dvory zívajú prázdnotou.
Inak sledujem, že ak napadne sneh, tak na sídliskach sa 50% nepohne ani do tyždna. Ludia nepotrebuju tolko aut.
Hlavne tie údeniny!
Da sa najst na nete taky filmovy tyždenník z 80-rokov min.storočia, kde je ukazany experiment tzv.mokreho údenia. T.j. za komančov sa vyroba udenin *****ala. Dnes sa to praktizuje celkom naisto.
Mäso sa naložilo na rošty a niečím sa to postrekuje, čo chuťou a vôňou pripomína údenie.
Tak hr do udenín. Na raňajky, na obed a na večeru.
Treba mať na pamäti, že aj klasicke udenie dymom bola z núdze cnosť. Pred stovkami rokov neboli možnosti ako dlhodobo konzervovat mäso. Prišli zabíjačky, tak sa údilo. Jedlo sa to na sviatky, alebo ak sa išlo na pole, či na ine prace daleko od domu. Určite sa nejednalo o konzumaciu udenin 3x denne ako to dnes mnohí praktizujú. Preto píšem, tak smelo do toho. A úplne super sú napr. parky z pomletej kože, dosypana muka, 25% meska z polska. A poprskane udiacou tekutinou. Idealne na obale pekne logo, že 50 ročna tradícia a ine sprostosti na obale.
Dal som si na cestaku barany o par kruzkov nizsie a uz mi v niektorych zjazdoch (na uzkych cestickach) dost lepi. Pri 15% klesaniach mam pocit, ze ked nabehnem na hrbol, tak letim cez. Ako to riesite? Sadnut si co najdalej dozadu a ruky mat v dolnom uchope ? Podaktori tu mate sedlo pomaly medzi oblakmi a barany proklate nizko, tak ma to vcelku zaujima .
zjazdovať je vždy lepšie v dolnom úchope, máš nižšie ťažisko a menší odpor vzduchu, ak je teda tvoj cieľ ísť čo najrýchlejšie... ešte môžeš ísť na sagana, keď si chceš nechať vymasírovať gule od hornej trubky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: narazal som na to, ze nesedi spodna cast tvare na sucasnom avatarovi s realitou, ktora sa prevazne denne potyka s kefkou z vevericnych chlpov
Inak sledujem, že ak napadne sneh, tak na sídliskach sa 50% nepohne ani do tyždna. Ludia nepotrebuju tolko aut.
Hlavne tie údeniny!
Da sa najst na nete taky filmovy tyždenník z 80-rokov min.storočia, kde je ukazany experiment tzv.mokreho údenia. T.j. za komančov sa vyroba udenin *****ala. Dnes sa to praktizuje celkom naisto.
Mäso sa naložilo na rošty a niečím sa to postrekuje, čo chuťou a vôňou pripomína údenie.
Tak hr do udenín. Na raňajky, na obed a na večeru.
https://www.express-color.cz/products/sanytr-dusicnan-draselny-70g/
https://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/2/2017/04/descending-video-still.jpg
jachmel Teleskopka na cestak nepatri
https://mtbs.cz/clanek/o-cem-se-mluvilo-na-letosnim-for-bikes/kategorie/vystavy-a-veletrhy#.XKMzPVUzYck