Shimano už nemá jeden kľúč na stredy, čo mám stredy Dura Ace, aj nové XT používa menší priemer misiek (ostatné sady netuším). Čiže iný kľúč alebo redukciu...
Kedysi mi bol Clarkson a jeho humor sympaticky. Od istej casti TopGear mi iba lezu na nervy lebo je to defile marnosti, roztopasnosti a mrhania - najhrubsieho rozmeru.
A tento jeho vyplod to cele iba podciarkuje. Obmedzeny rozmaznany paprda co ma spotrebu vacsiu ako Zil.
Shimano už nemá jeden kľúč na stredy, čo mám stredy Dura Ace, aj nové XT používa menší priemer misiek (ostatné sady netuším). Čiže iný kľúč alebo redukciu...
tak hej,ci nie ?
zihadlo 5 mne sa mari,ze tam je napis Shimano,zajtra na to mrknem
to je miska z kluca za 21 eur a je to ocelove, mozno ak by sa nasla nejaka z tvrdeho plastu bolo by to idealne. ale ako pise init s citom sa da pouzit aj ten otvoreny lacak
Ja pouzivam ten spominany https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/stahovaky-na-stredy/shimano-tl-fc32-kluc-plochy-na-misky-hollowtech-ii.html
Asi 15 rokov. Drazky to nici len v pripade, ze dany stred nie je uplne koser (origo) alebo ked sa s tym manipuluje nespravne. Tj. treba ho precizne usadit a nemykat s nim. Potom nie je problem. Celoobsahovy kluc je v tomto asi lepsi, ale zas tam mohli dat sirsiu zakladnu, a hlavne sa nim neda dotiahnut povolena miska bez zhodenia kluky.
Hmm, len ci ten kluc robia s rovnakymi toleranciami ako pred rokmi .. to je otazka.
ja som teraz prvy krat mal HTII stred a k tomu bolo take plastove koliesko ktore som vlozil do takeho velkeho kluca co mam zo sady z decathlonu a robilo sa s tym paradne, nemal som pocit ze by sa tym nieco nicilo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co mam presne za stred netusim,nebolo to ani v opise biku na stranke. Viem len ze to je Shimano
savings Shimano TL-FC32 plochý kľúč na misky Hollowtech II
8,19 € savings
MOC 14,99 €Kedysi mi bol Clarkson a jeho humor sympaticky. Od istej casti TopGear mi iba lezu na nervy lebo je to defile marnosti, roztopasnosti a mrhania - najhrubsieho rozmeru.
A tento jeho vyplod to cele iba podciarkuje. Obmedzeny rozmaznany paprda co ma spotrebu vacsiu ako Zil.
zihadlo 5 mne sa mari,ze tam je napis Shimano,zajtra na to mrknem
Co mam presne za stred netusim,nebolo to ani v opise biku na stranke. Viem len ze to je Shimano
Aj keby si mal HTII, ten kluč je zla volba. Do*ebe to tie dražky. Misky su z duralu.
8,19 € savings
MOC 14,99 €Cyclo tools Hollowtech II/Ultra Torque nadstavec na stredové zloženie
17,99 €
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/stahovaky-na-stredy/shimano-tl-fc33-kluc-na-misky-stredoveho-zlozenia-hollowtech-ii.html
savings Shimano TL-FC33 kľúč na montáž/demontáž stredového zloženia Hollowtech II
25,99 € savings
MOC 41,99 €iron.hide Odkial mas tie 2h?
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/stahovaky-na-stredy/shimano-tl-fc33-kluc-na-misky-stredoveho-zlozenia-hollowtech-ii.html
to je miska z kluca za 21 eur
savings Shimano TL-FC33 kľúč na montáž/demontáž stredového zloženia Hollowtech II
25,99 € savings
MOC 41,99 €Asi 15 rokov. Drazky to nici len v pripade, ze dany stred nie je uplne koser (origo) alebo ked sa s tym manipuluje nespravne. Tj. treba ho precizne usadit a nemykat s nim. Potom nie je problem. Celoobsahovy kluc je v tomto asi lepsi, ale zas tam mohli dat sirsiu zakladnu, a hlavne sa nim neda dotiahnut povolena miska bez zhodenia kluky.
Hmm, len ci ten kluc robia s rovnakymi toleranciami ako pred rokmi .. to je otazka.
8,19 € savings
MOC 14,99 €Ako sa starý altrighťák s názormi doby kamennej strelil do kolena ľahko a rýchlo:
https://www.facebook.com/detiuplnku/posts/2411206799100231?hc_location=ufi