Kresťanstvo zďaleka neprodukuje toľko fanatikov ako náboženstvo momentálne importované do európy. Nech by skúsil niekto takto zničiť mešitu, to by bolo kriku o netolerancii a xenofóbii...
Kresťanstvo ma aj rozne reformovane odnože. A to zachranilo europu. Je to o tolerancii. Žiadne naboženstvo sa nesmie dostat na piedestal, aby určovalo svetonazor a vzory spravania.
Ak som spomínal, že hlavným zdrojom terorizmu v USA sú fanatickí kresťovia, tak sú to obzvlášť fundamentalistickí evanjelikáli. Tých si samozrejme netreba mýliť s evanjelikmi, ale prekryv tam je - mal som kedysi kamošku, kto tu na fóre pochádza z lezeckého prostredia, možno ju aj pozná, no a s tou som sa nevidel zhruba odkedy ma omráčila "poznatkom", že Zem má 6 kilorokov a evolúcia bola vymyslená, aby sa ťažko ublížilo omniscientnému omnipotenťákovi (čo samo osebe je absurdum). Potom som sa dozvedel, že tieto moudra sú v zadunajskej ECAV obci implantované vďaka tomu, že petržalský zbor v zásade postavil ten ich areál z nejakého amerického sponzu z týchto kruhov...
Ale občas sa aj taký evanjelikálny fundamentalista preberie k rozumu a v konečnom dôsledku dá počúvať: https://www.youtube.com/user/bartdehrman
Poprosim toho pana dva prispevky nado mnou, aby odkladal ten biely plast ked sa k niecomu vyjadruje. My sme len Obycajny Ludia dopi..
Ale, no čo... Trčí tu ako roxor z panelu. Jeho príspevky čítam vždy 3x aby som pochopil "vocogou" a ani to občas nestačí. Ale bez tohto obojživelníka fórum nechcem.
fradog ked napises "obycajny clovek", pan plutvonozec nebude rozumiet. Musis napisat "pis tak, aby aj commoner rozumel", to uz pochopi...
A ano, schopnost sformulovat myslienku a podat ju nielen gramaticky spravne, ale dokonca aj popularno-naucnou formou, je na nasich interentoch vzacna, takze vdaka za neho.
Koniec ritolezectva.
By ma zaujimalo co by sa stalo, keby na to neprisla policia. By CEZ naparil pol miliona nedoplatok, prenajimatelku by trafil slak, vietnamci by to zaplatili a vsetko by bolo OK?
Slovák (55) spadol v nedeľu popoludní z bicykla na ceste zo Sliezskeho domu vo Vysokých Tatrách. Utrpel tržné poranenia na tvári, v ústach a otvorenú zlomeninu ramennej kosti. Prvú pomoc mu poskytli dobrovoľní záchranári Tatranskej horskej služby, ktorí boli v tom čase blízko miesta nehody.
Ved. Spadnut sa da aj na rovnej ceste - stalo sa mi vcera (prijemne letenie cez riaditka) Staci, ked si clovek nevsimne koren pod asfaltom, jamu, alebo ho smykne na strku.
A co tak poukazat na zly zakon a zorganizovat pesi pochod 2000 ludi 3x do tyzdna, kde pojde kazdy sam za seba aby sposobili pesiu eroziu. Aby nemohli zakazat zhromazdovanie.
Ak nieco sposobuje eroziu, nech tam zakazu chodit uplne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kresťanstvo ma aj rozne reformovane odnože. A to zachranilo europu. Je to o tolerancii. Žiadne naboženstvo sa nesmie dostat na piedestal, aby určovalo svetonazor a vzory spravania.
Ak som spomínal, že hlavným zdrojom terorizmu v USA sú fanatickí kresťovia, tak sú to obzvlášť fundamentalistickí evanjelikáli. Tých si samozrejme netreba mýliť s evanjelikmi, ale prekryv tam je - mal som kedysi kamošku, kto tu na fóre pochádza z lezeckého prostredia, možno ju aj pozná, no a s tou som sa nevidel zhruba odkedy ma omráčila "poznatkom", že Zem má 6 kilorokov a evolúcia bola vymyslená, aby sa ťažko ublížilo omniscientnému omnipotenťákovi (čo samo osebe je absurdum). Potom som sa dozvedel, že tieto moudra sú v zadunajskej ECAV obci implantované vďaka tomu, že petržalský zbor v zásade postavil ten ich areál z nejakého amerického sponzu z týchto kruhov...
Ale občas sa aj taký evanjelikálny fundamentalista preberie k rozumu a v konečnom dôsledku dá počúvať:
https://www.youtube.com/user/bartdehrman
obyčajný človek, obyčajní ľudia
Ale, no čo... Trčí tu ako roxor z panelu. Jeho príspevky čítam vždy 3x aby som pochopil "vocogou" a ani to občas nestačí. Ale bez tohto obojživelníka fórum nechcem.
A ano, schopnost sformulovat myslienku a podat ju nielen gramaticky spravne, ale dokonca aj popularno-naucnou formou, je na nasich interentoch vzacna, takze vdaka za neho.
Koniec ritolezectva.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/soudni-spor-cez-energie-marihuana-pestirna-zasah-policie-nezval-tomankova.A200713_150636_domaci_lre
Slovák (55) spadol v nedeľu popoludní z bicykla na ceste zo Sliezskeho domu vo Vysokých Tatrách. Utrpel tržné poranenia na tvári, v ústach a otvorenú zlomeninu ramennej kosti. Prvú pomoc mu poskytli dobrovoľní záchranári Tatranskej horskej služby, ktorí boli v tom čase blízko miesta nehody.
https://spis.korzar.sme.sk/c/22450010/cyklista-sa-zranil-pri-zjazde-zo-sliezskeho-domu.html
spozna sa v tom niekto? je niekto z vas MAMIL, MAWIL ?
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/cykliste-masakruji-hady-jesterky-narodni-park-podyji.A200718_560027_brno-zpravy_krut
https://www.idnes.cz/brno/zpravy/elektrokola-skodi-rezervace-palava-podyji.A190615_482573_brno-zpravy_krut
Ak nieco sposobuje eroziu, nech tam zakazu chodit uplne.