Obhajuju to tym, ze zakazu nieco co ulahci sa tam dostat aj lenivym. Pritom ak by tam chodilo 5 cyklistov za rok, nic by nezakazovali.
Lenivost je abstraktna a neda sa ohmatat ani vidiet do duse cloveku.
Co ak tam chce vozickar? Alebo cyklista s protezou nohy. Vidam takeho jazdit po prechode, v zakaze vjazdu a mestskym policajtom musi ukazovat protezu, ze inak by mal stazene sa niekam dostat.
Alebo ma tam chytia policajti a daju mi bicykel zniest na pleci. Ja im poviem zw mam choru chrbticu a lahnem si tam na travu ze pockam do vecera, nemam koho kto by mi ho pomohol zniest a pted policajtmi zavolam 112 ze som hore uvezneny lebo ma pilolicajti nechcu pustit. A peso bez bicykla by som sa nemal o co opierat a brzdit schadzanie z kopca a znovu sa mi pri tych km peso zapalia zili na nohach.
Mne sa naozaj zle chodi. Ani pracu kde sa neustale stoji by som nemohol robit.
Aj tak som uz viac ako pol roka na pn.
A kazdo rocne som na pn so zilami ci chrbtom.
Mal som uz aj navrh na ciastocny invalidny.
Kvoli tomu ze niekam chcem ist kde sa moze ist len peso, naviac nemam auto, mam zostat doma a nech mi svaly uplne atrofuju.
Nemam problem so svalmi, ale s klbmi a chrbtom.
Ja jazdim pomaly v lese tak ako chodci a skor ako jazdu si uzivam prirodu.
Len ked je luka kde daleko vidim idem rychlejsie.
Nech sa mi smeju ze som bojko.
Rychlo jazdim len po asfaltke.
ty si to riadne domotal. Cely problem je zhrnuty v tychto dvoch vetach: "Zákazy pro cyklisty v rezervacích platí už nyní. S rozvojem elektrokol ale přibylo případů jejich porušování."
Nemal som na mysli ebik ale zakaz pre vsetkych cyklistov, kde chudak co sa tam nema ako dopravit nemoze. 150 ludi v lese a dole na parkovisku 50 aut.
Ked sa ma spytaju preco nejdem na rozne turistiky, tak poviem kto by tam 5 hodin cestoval 6x cakal na zastavke na prestup a zo zastavky este 6km na koniec cesty.
Ze co si to za cloveka ze nemas auto.
Nechcem auto a ani nan nemam financie ked som skoro invalid.
To, ze cela zona v okoli Rudnan je na tom zle, tusi asi kazdy kto to tam videl. Ale ze z odkaliska este sj brali piesok a zasypavali nim vodovod! pod Tatrami v Mlyncekoch, to uz je sila... Stoji za precitanie.
Vsak rovnako je sila, ked konzervovali vakciny roztokom s obsahom ortute (timerosal) .. vsade to mas .. po celom svete... vodov ked su rury, nema preco vadit piesok, resp. stale lepsie ako "filtrovana" voda z dunaja
Inak dufajme, ze sa priehrada tri rokliny v Cine nepretrhne, lebo nevyzera to dobre :/
Aj keby zaockovali vakcinou obsahujucou thimerosal kazdeho cloveka na Zemi, tak to mnozstvo Hg je radovo v stovkach kg. Take mnozstvo je nic, ziadne "vsade to mas .. po celom svete...". Staci si to porovnat s 30kt ortuti uniknutej len na Spisi. To je 100 000 krat viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ktory zakon je v danej suvislosti zly?
Lenivost je abstraktna a neda sa ohmatat ani vidiet do duse cloveku.
Co ak tam chce vozickar? Alebo cyklista s protezou nohy. Vidam takeho jazdit po prechode, v zakaze vjazdu a mestskym policajtom musi ukazovat protezu, ze inak by mal stazene sa niekam dostat.
Alebo ma tam chytia policajti a daju mi bicykel zniest na pleci. Ja im poviem zw mam choru chrbticu a lahnem si tam na travu ze pockam do vecera, nemam koho kto by mi ho pomohol zniest a pted policajtmi zavolam 112 ze som hore uvezneny lebo ma pilolicajti nechcu pustit. A peso bez bicykla by som sa nemal o co opierat a brzdit schadzanie z kopca a znovu sa mi pri tych km peso zapalia zili na nohach.
Mne sa naozaj zle chodi. Ani pracu kde sa neustale stoji by som nemohol robit.
Aj tak som uz viac ako pol roka na pn.
A kazdo rocne som na pn so zilami ci chrbtom.
Mal som uz aj navrh na ciastocny invalidny.
Kvoli tomu ze niekam chcem ist kde sa moze ist len peso, naviac nemam auto, mam zostat doma a nech mi svaly uplne atrofuju.
Nemam problem so svalmi, ale s klbmi a chrbtom.
Ja jazdim pomaly v lese tak ako chodci a skor ako jazdu si uzivam prirodu.
Len ked je luka kde daleko vidim idem rychlejsie.
Nech sa mi smeju ze som bojko.
Rychlo jazdim len po asfaltke.
Ked sa ma spytaju preco nejdem na rozne turistiky, tak poviem kto by tam 5 hodin cestoval 6x cakal na zastavke na prestup a zo zastavky este 6km na koniec cesty.
Ze co si to za cloveka ze nemas auto.
Nechcem auto a ani nan nemam financie ked som skoro invalid.
https://www.cas.sk/fotogaleria/1006120/raritna-fotka-komety-neowise-tak-ako-tomas-ju-este-nezachytil-nik-uchvatny-zaber/2/
https://zurnal.pravda.sk/reportaz/clanok/555922-rozpravka/
Inak dufajme, ze sa priehrada tri rokliny v Cine nepretrhne, lebo nevyzera to dobre :/
https://www.biker.sk/46814/peter-sagan-odkazuje-vodicom-mali-by-si-uvedomit-ze-musia-nechat-cyklistom-pri-predbiehani-priestor-15-metra/
https://misosestak.blog.sme.sk/c/537517/utekac-ked-vam-zamestnavatel-znici-zdravie.html
Dotycny ma zaujmave blogy z historie - najma z oblasti Novohradu.