jedna výchovná v pravý moment prekvapí a pripraví prostredie na porozmýšľanie ... ale ak to prostredie nie je pripravené aj na rodičovskej strane tak sa to minie účinku
Ja svoje deti (momentálne pubertakov) vychovavam bez potreby telesného trestu. Napríklad pomohol psychológ, teda vyhrazka psychológom ?, vtedy značne skludnil hormón, taktiež som ho odprevadil do školy, rozlúčil som sa s ním pred kamarátmi, pusa na líce... stačilo raz aby pochopil.
tiež sa pridávam k nebitým deťom
bitky ani iné formy trestu nepomôžu a nič nevyriešia..
Veru. Veľa prúserov som narobil, veľa peňazí to aj stálo, aj tak bitka došla vždy len až potom. A ne, že facka a hotovo... Bitka doma, podľa toho, čo bolo poruke (varecha, lopata, oceľový prút...) a potom ešte bitka v škole od učiteľky. Za pol roka, rok aj tak ďalší prúser. Výchova je jediný účinný spôsob.
Som zvedavy na tie sofistikovane metody vychovy "bez capnutia", lebo nejestvuje dietata, ktore by nikdy nerobilo sceny alebo nebolo neposlusne. copyrightmedia.tenor.com media.tenor.com
Ja som nerobila scény až po tridsiatke to na mňa prišlo, asi si kompenzujem detstvo ... v obchode brat reval jak tur, že chce lízatko a mama mu mňa dávala z príklad
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veru stare dobre casy...
https://www.csfd.cz/film/257679-deti-bez-lasky/komentare/
https://www.youtube.com/watch?v=iLjHAP9Cho4
Raz za rok? To si vlastne bola zlaté dieťa ?
zacalo to ruzovymi bicyklami v BA
bitky ani iné formy trestu nepomôžu a nič nevyriešia.. aj keď to niektorí ludia nechápu a asi nepochopia..
bitky ani iné formy trestu nepomôžu a nič nevyriešia..
Veru. Veľa prúserov som narobil, veľa peňazí to aj stálo, aj tak bitka došla vždy len až potom. A ne, že facka a hotovo... Bitka doma, podľa toho, čo bolo poruke (varecha, lopata, oceľový prút...) a potom ešte bitka v škole od učiteľky. Za pol roka, rok aj tak ďalší prúser. Výchova je jediný účinný spôsob.
Tak to mnohe vysvetluje
https://www.chainreactioncycles.com/saris/turbo-trainers?utm_source=Salesforce&utm_medium=email&utm_campaign=USA_CAN_ROW_09_09_20_saris&utm_content=9/8/2020%207:02:32%20AM