Presne si to napísal tak, ako som to myslel...
Ale ešte jeden faktor. ľudí je na svete strašne veľa a treba ich niečím zamestnať. Nejde o peniaze, ide o zamestnanie,činnosť... Keby bolo ľudí na Zemi tak akurát (cca 500tis. podľa jednej teórie) tak by boli dostatočne zamestnaný aby prežili aj bez akejkoľvek "roboty". Keď je 8mld ľudí, treba vymýšľať ďalšie a ďalšie zbytočné roboty. Táto teória sa mi páči
stými izbičkami je to pravda, napr môj 8 ročný nechápe prečo chceme stavať dom a prečo nám nestačí záhradná chatka, ktorú tam už máme .. stačí tam len dorobiť záchod kúpelku a pod ... to len my veľkáči sme rozmaznaní
ako napr. toxicke znecistenie na dunaji a prilahlych podzemnych vodach?
Ano, aj:
- odlesnovanie,
- zanechavanie odpadkov v lese,
- skladkovanie odpadu,
- cierne skladky,
- betonovanie brehov riek,
..
Nehovoriac o tom, co sa pozostatkoch z industrialnych zatazi z minuleho rezimu.
Je normálne aké sú ľudia prasatá? Bol som na Diablaku (Babia hora) a doteraz som to nikdy nevnímal, vychutnával som si výhľady a tak. Len včera som chcel pohľadať jednu kešku, ktorú som síce nanašiel, ale zato toľko odpadu bolo v skalách, že to nebolo normálne Všetko je tak skryté očiam, že keď je niekto iba chvíľu na vrchole tak si nič nevšimne...
stými izbičkami je to pravda, napr môj 8 ročný nechápe prečo chceme stavať dom a prečo nám nestačí záhradná chatka, ktorú tam už máme .. stačí tam len dorobiť záchod kúpelku a pod ... to len my veľkáči sme rozmaznaní
Ide o komfort, nie o velkosť. Píšeš o toalete, kupelni. To zahradna chatka nema, plus tepelne vlastnosti a pocit bezpečia. Detto to zahradna chatka nema. Teda taka klasicka.
Je normálne aké sú ľudia prasatá? Bol som na Diablaku (Babia hora) a doteraz som to nikdy nevnímal, vychutnával som si výhľady a tak. Len včera som chcel pohľadať jednu kešku, ktorú som síce nanašiel, ale zato toľko odpadu bolo v skalách, že to nebolo normálne Všetko je tak skryté očiam, že keď je niekto iba chvíľu na vrchole tak si nič nevšimne...
Prevez sa okolo priehrady napr... Alebo aj po cyklotrase... Alebo hocikde. Tomu sa asi zabrániť nedá. Všade je to.. Viac, či menej...
Ale ešte jeden faktor. ľudí je na svete strašne veľa a treba ich niečím zamestnať. Nejde o peniaze, ide o zamestnanie,činnosť... Keby bolo ľudí na Zemi tak akurát (cca 500tis. podľa jednej teórie) tak by boli dostatočne zamestnaný aby prežili aj bez akejkoľvek "roboty". Keď je 8mld ľudí, treba vymýšľať ďalšie a ďalšie zbytočné roboty. Táto teória sa mi páči
Tzv. optimálna populácia, ale sekol si sa o 3 dekadické poriadky - 0,5 gigapípla.
Existuje aj alterna výpočet kde sa dá trvale udržať zhruba 1,5 Gppl ale to mi príde prehnané.
A teraz si vezmite ľudákov postihnutých radikálnym katolibanizmom, ktorí bez ohľadu na aktuálnych zhruba 8 Gppl majú stále haluze s bránením antikoncepcii a interrupciám... a slovo depopulácia, ktoré by malo byť posvätnou mantrou, používajú ako buzzword voči ktorému sa vyhraňujú. (Ešte keby reálne fungovala aspoň v rozsahu kotlebštajnských predstáv .)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako napr. toxicke znecistenie na dunaji a prilahlych podzemnych vodach?
Ano, aj:
- odlesnovanie,
- zanechavanie odpadkov v lese,
- skladkovanie odpadu,
- cierne skladky,
- betonovanie brehov riek,
..
Nehovoriac o tom, co sa pozostatkoch z industrialnych zatazi z minuleho rezimu.
Ide o komfort, nie o velkosť. Píšeš o toalete, kupelni. To zahradna chatka nema, plus tepelne vlastnosti a pocit bezpečia. Detto to zahradna chatka nema. Teda taka klasicka.
Nie murovanu stavbu v zahradkarskej osade s povolením, kde neboli dodržane záväzné stanoviska a povolujucim uradnikom oslepli aj kurie oká.
napr. https://www.zoznamrealit.sk/rekreacna-chata-v-podhajskej-na-predaj-21-izieb-2195-m2-466070
Prevez sa okolo priehrady napr... Alebo aj po cyklotrase... Alebo hocikde. Tomu sa asi zabrániť nedá. Všade je to.. Viac, či menej...
chata
...
2. (jednoduchá) ubytovňa, hotel pre rekreantov a turistov: horská, turistická ch.;
Zbojnícka ch. (vo Vys. Tatrách)
Tzv. optimálna populácia, ale sekol si sa o 3 dekadické poriadky - 0,5 gigapípla.
Existuje aj alterna výpočet kde sa dá trvale udržať zhruba 1,5 Gppl ale to mi príde prehnané.
A teraz si vezmite ľudákov postihnutých radikálnym katolibanizmom, ktorí bez ohľadu na aktuálnych zhruba 8 Gppl majú stále haluze s bránením antikoncepcii a interrupciám... a slovo depopulácia, ktoré by malo byť posvätnou mantrou, používajú ako buzzword voči ktorému sa vyhraňujú. (Ešte keby reálne fungovala aspoň v rozsahu kotlebštajnských predstáv