Dudo Nedalo mi to, kukol som na stránku Scottish Event Campus a dobrá správa...
Pet Shop Boys, originally rescheduled to play The SSE Hydro on 28 May 2021 will now take place on 29 May 2022. Original tickets remain valid for this new date.
Len tak, jedným očkom - eventy začínajú v auguste. Veria si! V prvej vlne mali v Campuse nemocnicu (na jednej strane čakali v rade žltomodré sanitky, kým im preberú pacientov), na druhej čierne čakali na pacientov. Brrr... A teraz od januára je tam vakcinačné centrum - denne 5 000 zaočkovaných. Snáď to do augusta stihnú a začnú normálne žiť. A my tiež...
Dalo by sa vybrať:
Simply Minds 29. 8.
Simply Red 4. 10.
Deep Purple 5. 10.
Genesis 7. a 8. 10. - tých moc nemusím, ale môže to byť jeden pekný trip spojený s Deep Purple
Elton John 13. a 14. 12. - ale to už v minulosti v decembri nelietal Ryan do Edinburgu, končili s letmi v novembri (mám voucher z minulého roka)
V marci 2020 mal byť Santana a o pár dni The Who - Santana vypredaný za 2 týždne (13 tis. lístkov!), už nebude a ani Who - škoda, to ma mrzelo, dalo sa to spojiť do jedného výletu
The Whitney Houston Hologram Tour! 21. 3. 2020
novy termin dvakrat neoznameny, tak som si nechal vratit peniaze
na vratenie maju 13 mesiacov
2 vstupenky
LUCIE 2020 23. 6. 2020
nejako som to po odlozeni koncertu nesledoval, tak mi ostala uz len moznost vymenit za poukaz
zatial som ju nevyuzil
4 vstupenky
SHOW JANA KRAUSE 27.10.2020 / nový 31.8.2021
zena ho ma rada a ked uz sme mali ist na druhy den na A-HA, tak som to bral ako prijemne spestrenie vyletu
2 vstupenky
a-ha pův.28.10.20, resp.19.4.21, NOVĚ 1.5.2022 od 20:00
2 vstupenky
nerevem ani sa nestazujem, ale kultura mi chyba
este dodam, ze vsetky vstupenky som kupoval este pred zaciatkom pandemie ako darceky k sviatkom
este som raz uz pocas pandemie zavahal nad objednavkou, ked som videl, ze David Koller ma mat tento rok znova koncert na hrade Devin, ale nastastie ma to rychlo preslo
JoKo ved to. na A-HA sme sa velmi tesili. posledny skvely koncert sme zazili v Prahe 20.08.2017 v kombinacii mojich oblubenych interpretov RW a Erasure. Na Erasure som bol v 1989 v Prahe. To sa ani neda opisat. Tyzden pred revoluciou. Kto nezazil, nepochopi. Viezol som raz zenu rano do prace a v radiu hrali Erasure a ona mi hovori: ti uz asi nehraju, vsak? tych by som chcela vidiet. Ty si uz na nich bol. Tak som to vecer pozrel a zistil som, ze idu ako predkapela Robbieho Williamsa na turne. hned som objednal vstupenky a potom som jej ich dal k narodeninam.
ked zacali hrat E, tak som akurat sedel na travniku, jedol metrovu klobasu s chlebom a horcicou, zapijal ju pivom a hovorim jej: aka dobra diskoteka. E mi hraju k veceri. jasne, uz nie su taki akcni, ako ked boli mladsi, ale snaha sa im upriet neda. a stale sa to dobre pocuva. teda aspon mne. potom nastupil RW a zacala show. krasny zazitok.
V deň koncertu mal frontman narodeniny. Uprostred koncertu, medzi dvomi skladbami, sa zrazu postavilo 20-30 ľudí a začalo spievať Happy Birthday. O chvíľu stála celá sála a spievala. Tri tisíc ľudí. Ešte som nezažil, aby pódium bolo ticho a sála spievala. Bol to šok aj pre skupinu.
mierka 1:50000 je teda dost mizerna. Par map mam a chyba tam 80% chodnikov a cesticiek. Su tam v podstate zaznacene len turisticke trasy a inak nic. Za mna to bolo velke sklamanie a prakticky nepouzitelna vec.
V dnesnej dobe GPS navigacii v smartfonoch je to v podstate uz len ako produkt pre zberatelov/nostalgikov, do vlastnej kniznice. Stavim sa, ze uz aj skauti pouzivaju navigacie v smartfone namiesto tlacenych map.
Ja sa rad vrtam v papierovej mape napr. pri ranajkach. Neviem ale je to taky relax, pozeram si kde co je atd., potom aj orientacia v digitalnej mape je lepsia. Ale inak pouzivam Garmin s Freemapou a planovac na Garmin Connect. Zaujimave trasy taham zo Stravy a upravim si ich podla seba.
Papierove pouzivam na hrube planovanie, ale ak tam nie je vacsina ciest, tak je to zbytocne aj na to. Ceske mapy (KCT 1:25000), alebo Kompass su podrobne, tie su dobre.
Napisal som "pre fanusikov" a napriek tomu je tu shitstorm od niektorych co maju pocit, ze bez ich brilantneho postrehu, ze papierova mapa neposkytuje taku mieru detailu a funkcii ako GPS navigacia, by ostatni zomreli sprosti. Priznam sa, ze obcas ma este dokazete prekvapit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pet Shop Boys, originally rescheduled to play The SSE Hydro on 28 May 2021 will now take place on 29 May 2022. Original tickets remain valid for this new date.
Len tak, jedným očkom - eventy začínajú v auguste. Veria si! V prvej vlne mali v Campuse nemocnicu (na jednej strane čakali v rade žltomodré sanitky, kým im preberú pacientov), na druhej čierne čakali na pacientov. Brrr... A teraz od januára je tam vakcinačné centrum - denne 5 000 zaočkovaných. Snáď to do augusta stihnú a začnú normálne žiť. A my tiež...
Dalo by sa vybrať:
Simply Minds 29. 8.
Simply Red 4. 10.
Deep Purple 5. 10.
Genesis 7. a 8. 10. - tých moc nemusím, ale môže to byť jeden pekný trip spojený s Deep Purple
Elton John 13. a 14. 12. - ale to už v minulosti v decembri nelietal Ryan do Edinburgu, končili s letmi v novembri (mám voucher z minulého roka)
V marci 2020 mal byť Santana a o pár dni The Who - Santana vypredaný za 2 týždne (13 tis. lístkov!), už nebude a ani Who - škoda, to ma mrzelo, dalo sa to spojiť do jedného výletu
novy termin dvakrat neoznameny, tak som si nechal vratit peniaze
na vratenie maju 13 mesiacov
2 vstupenky
LUCIE 2020 23. 6. 2020
nejako som to po odlozeni koncertu nesledoval, tak mi ostala uz len moznost vymenit za poukaz
zatial som ju nevyuzil
4 vstupenky
SHOW JANA KRAUSE 27.10.2020 / nový 31.8.2021
zena ho ma rada a ked uz sme mali ist na druhy den na A-HA, tak som to bral ako prijemne spestrenie vyletu
2 vstupenky
a-ha pův.28.10.20, resp.19.4.21, NOVĚ 1.5.2022 od 20:00
2 vstupenky
nerevem ani sa nestazujem, ale kultura mi chyba
este dodam, ze vsetky vstupenky som kupoval este pred zaciatkom pandemie ako darceky k sviatkom
este som raz uz pocas pandemie zavahal nad objednavkou, ked som videl, ze David Koller ma mat tento rok znova koncert na hrade Devin, ale nastastie ma to rychlo preslo
https://www.google.com/amp/s/olhardigital.com.br/en/2021/03/10/medicine-and-health/netherlands-tests-return-to-normal-after-pandemic-at-a-closed-party/amp/
ked zacali hrat E, tak som akurat sedel na travniku, jedol metrovu klobasu s chlebom a horcicou, zapijal ju pivom a hovorim jej: aka dobra diskoteka. E mi hraju k veceri. jasne, uz nie su taki akcni, ako ked boli mladsi, ale snaha sa im upriet neda. a stale sa to dobre pocuva. teda aspon mne. potom nastupil RW a zacala show. krasny zazitok.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.cykloklub.sk/aktuality/12141-na-toto-turisti-a-cykloturisti-cakali-dlhe-roky