keby som vedel ze ti to urobi radost tak napisem automat ktory da tych 28k za chvilu ... mozes si vybrat ci bude odosielat tri bodky alebo lorem ipsum ;-]
Trocha basketbalu. Z legendárneho súboja gigantov Kobe vs. Michael /Lakers vs. Bulls/, LA Great Western Forum, 1. 2. 1998, streľba dvajtaktom /na videu v 4:00 min./ v prevedení Michaela Jordana za asistencie vtedy 19 ročnej vychádzajúcej hviezdy Kobeho Bryanta /tragicky zosnulého o 22 rokov neskôr pri havárii vlastného vrtulníka v hmle na svahoch Calabasas v Kalifornii/, Shaquille O'Neala a Dereka Fischera
Náš najproduktívnejší fórista mal za včera 21 príspevkov … Marián , kvalita . Pamätaj , hlavne chod do kvality 🤷🏼♂️
OMG Felčiar má scarinko na blackliste ale počíta koľko má denne príspevkov. Každý má nejakú úchylku, ale čo je moc to je moc. Sorry za ďalší ofenzívny príspevok. LOL
Chcem poslať zásielku na firmu..ale packeta ani iné spoločnosti nemajú možnosť na firmu, alé len na fyzickú osobu...cez čo posielate vy?
Slovenskej pošte som sa chcel vyhnúť
Ja som uz posielal na firmu aj cez Packetu, normalne som do kontaktu dal firemne udaje. Ale posielal som to ako dorucenie kurierom na adresu, nie do vydajneho miesta.
riešil niekto reklamáciu na tovar zakúpený v EU konkrétne v Nemcku, že aká tam platí legislatíva na vybavenie a na čo sa prípadne odvolať, keby im chcem trocha pohroziť... lebo poslal som im to tam ešte v júli na ich náklady... prijali to niekedy až 15. augusta a doteraz nič... nedávno som sa na to písomne informoval, že čo sa deje, tetka napísala, že to preverí a dá mi vedieť najskôr ako sa bude dať... zatiaľ sa asi nedalo
minule sa to tu rozoberalo, je to tusim 6 tyzdnov ale presne to asi nezistis, jedine u niekoho kto zije v Nemecku. Nasiel som vtedy aj ich obciansky zakonnik, ale nenasiel som v nom o tej lehote ani prd.
co sa tyka vratenia penazi, nicim sa nevyhrazaj. normalne napisa, ze presla neprimerane dlha doba a reklamaciu ti nevybavili a na zaklade toho ziadas o vratenie kupnej sumy. to je take diplomaticke a malo by to zabrat ak je to solidny obchodnik.
no je to bike24, doteraz sme spolu vychádzali dobre... pár tisíc som u nich utopil za tie roky oni aj písali začiatkom, že to bude trvať odhadom 6t... ale to už dávno ubehlo. vratka peňazí je aj pre mna najlepšia volba, lebo ten produkt som už nahradil a keby mi to aj vrátili či nové alebo opravené, pojde to len na bazár a aj tak na tom budem len stratový.. resp nech mi dajú ich poukaz, to by mohla byť zhodná cesta aj pre nich
nechcem strielat do vetra, ale tusim v de je to nieco na sposob "primerana doba". Ziadne take ako 30 dni na reklamacku tam nieje. Je mi velmi zvlastne ze bike24 ma nieco taketo. Skusil by som zacat pravidelne kontaktovat ze co sa deje, ze to chces uzavriet kedze ti ani nedali vediet co/kedy/ako a predsa len od jula je doba uz dlhocizna
je to trocha smutné, keby som to nevyriešil kúpou iného produktu až potom reklamácie, tak som prakticky celú dobu bez biku... ale myslím si, že asi v tom nemec bude trocha "bez viny" kedže sa jedná o kľuky rotor a počítam že to preposlali do španielska a tam majú typický južanský prístup...
Mam malo dodatocnych informacii, ale budem dedukovat:
Ak si kupoval ako fyzik a neslo o vypredaj a tovar bol poskodeny/nefunkcny:
- mas dvojrocnu zaruku
- za napravu je zodpovedny predajca, nie vyrobca
- reklamacia je mozna, aj ked obchodnik vylucuje vymenu tovaru
Ak sa chyba vyskytla do 6M od kupy, predpoklada sa, ze je sucastou uz od kupy. Pri nakupoch od 01.01.2022 je tato doba predlzena na 1 rok. Po uplynuti tejto doby musi kupujuci dokazat, ze chyba bola od kupy resp. od zaciatku.
Pri reklamacii sa odporuca dohodnut si s predavajucim lehotu napravy, tzn. bud opravy alebo vymeny. Primerana doba sa povazuje 1-2 tyzdne. Ak sa tovar preposiela, je nutne pripocitat patricnu dobu. Ak predajca nereaguje, alebo zlyhavaju dodatocne pokusy o opravu, ma kupujuci narok na odstupenie od zmluvy pripadne redukciu kupnej ceny.
Či matematik, germanista, slovenčinár je to jedno. Na Slovensku platí, že fyzická osoba osoba spadá pod občiansky zákonník (24 mesiacov záruka, ale platí tam "ale"). Právnická osoba spadá pod obchodný zákonník a tam žiadna záruka nie nie. Existuje niečo ako Worldwide warranty ale záleží od konkrétneho výrobcu. Výrobcovia telefónov etc. na Slovensku npr. ponúkali 24 mesačnú záruku aj pre právnické osoby. Naopak predajcovia PC často ponúkali obmedzenú záruku npr. iba 6 mesiacov.
Pár rokov na Slovensku nežijem, niečo sa mohlo zmeniť, ale či kupuje matematik nehrá rolu. Či to kupuje na firmu rolu hrá.
JoNesbo sa pytal na DE, Dudo krasne vysvetlil (skratene) a to jedno slovicko a user_id Ta nastartovali,zda sa, pisat o SK, no na pieSKovisku nie je nic odveci....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na krcmove klabosenie mam uz dnes discord
(mam aj vlastny bike server, len tam nikto nechodi
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
OMG Felčiar má scarinko na blackliste ale počíta koľko má denne príspevkov. Každý má nejakú úchylku, ale čo je moc to je moc. Sorry za ďalší ofenzívny príspevok. LOL
Slovenskej pošte som sa chcel vyhnúť
co sa tyka vratenia penazi, nicim sa nevyhrazaj. normalne napisa, ze presla neprimerane dlha doba a reklamaciu ti nevybavili a na zaklade toho ziadas o vratenie kupnej sumy. to je take diplomaticke a malo by to zabrat ak je to solidny obchodnik.
Ak si kupoval ako fyzik a neslo o vypredaj a tovar bol poskodeny/nefunkcny:
- mas dvojrocnu zaruku
- za napravu je zodpovedny predajca, nie vyrobca
- reklamacia je mozna, aj ked obchodnik vylucuje vymenu tovaru
Ak sa chyba vyskytla do 6M od kupy, predpoklada sa, ze je sucastou uz od kupy. Pri nakupoch od 01.01.2022 je tato doba predlzena na 1 rok. Po uplynuti tejto doby musi kupujuci dokazat, ze chyba bola od kupy resp. od zaciatku.
Pri reklamacii sa odporuca dohodnut si s predavajucim lehotu napravy, tzn. bud opravy alebo vymeny. Primerana doba sa povazuje 1-2 tyzdne. Ak sa tovar preposiela, je nutne pripocitat patricnu dobu. Ak predajca nereaguje, alebo zlyhavaju dodatocne pokusy o opravu, ma kupujuci narok na odstupenie od zmluvy pripadne redukciu kupnej ceny.
(Gewährleistungsrecht BGB)
Pár rokov na Slovensku nežijem, niečo sa mohlo zmeniť, ale či kupuje matematik nehrá rolu. Či to kupuje na firmu rolu hrá.
JoNesbo sa pytal na DE, Dudo krasne vysvetlil (skratene) a to jedno slovicko a user_id Ta nastartovali,zda sa, pisat o SK, no na pieSKovisku nie je nic odveci....