Ach chlapi, vážni ste, každú srandu pokazíte, toto mohla byť krásna, plodná a hlavne odborná debata s našim polyhistorom spoza kanála. Asi mu ako pravidelnému čitateľovi Justičnej revue ušiel fakt, že napríklad chemik - analytik má stopercentnú zľavu na nákup mlieka do plášťov, a mariňáci majú právo nakupovať bicykle americkej značky M…n BEZ marže, dokonca jeden kapitán s poruchou reči dostal ten bike zadarmo, len aby už držal h..u.
Joe trpi podobnou diagnozou ako Scari... "moje Bravíčko - vyjadrit sa musim k vsetkemu".
Joe70, poskepkam ti - fyzik/pravnik
keby len vyjadrit, ale kktiny tara, raz napr. tvrdil, ze v UK nie su lesy (lebo z nich postavili lode?? ten jeho dovod si uz velmi nepamatam, ale da sa dohladat)
Nepomylil si to s islandom? 😅 tam sa v lese stratis len ak po nom chodis stvornozky 🤣
on chcel byt len mudry, akoze tam zije, tak nam povie velku novinku, alebo ja uz neviem o co mu islo
mal som tam vtedy priatelku, kuknem mestecko kde byvala a hned vedla velky les
popozeram random mapu a lesy tam..sice o dost menej ako u nas ale su tam..
Joe trpi podobnou diagnozou ako Scari... "moje Bravíčko - vyjadrit sa musim k vsetkemu".
Joe pochopil. Fyzik/fyzická osoba. Platí občiansky zákonník. Nie fyzik/právnik, pránická osoba. Ako si napísal správne, pre "fyzika" platí dvojročná záruka (s obmedzeniami). Ale následne máš v tom hokej. Fyzická a právnická osoba je veľký rozdiel.
keby len vyjadrit, ale kktiny tara, raz napr. tvrdil, ze v UK nie su lesy (lebo z nich postavili lode?? ten jeho dovod si uz velmi nepamatam, ale da sa dohladat)
No priemerne inteligentný človek si dohľadá koľko lesov má Anglicko v porovnaní npr, s Európou, Britániou alebo celým svetom. Aj som sem dával odkaz. Nebudem sa opakovať. Ani ako nebudem opakovane dávať odkaz prečo v má Anglicko menej lesov ako zvyšok sveta. Postavili aj lode, spálili počas priemyslenej revolúcie a hlavne nevysadili nové. Tak ako je tu zbytočné vysvetľovať aký je rozdiel medzi právnickou a fyzickou osobou z hľadiska záruky.
Hošíí, aby to s tým zalesnovanim UK nebolo nakoniec tak, ako s cyklocestami na Svk, že nakreslila sa čiary tam, kde cyklocestu ani netreba, lebo je tam 2m krajnica a tam kde ju treba ako soľ, to sa vynechá, hlavne aby sa vykázalo, že koľko km cyklociest sa spravilo...
Tak riesil sa hlavne Joeov vyrok o odlesnovani.
Vplyv priemyselnej revolucie na lesy vidis napr. v BS dodnes. Nastastie sme nemali more a namorne lodstvo
Na kontinente je zalesnenost vacsia a ubytok bolo viac vidiet.
Tak niektorym doplo skor, ze treba nieco robit https://sk.wikipedia.org/wiki/Jozef_Dekret-Matejovie
Že nereflektuješ na odkazy ktoré som voľakedy dal ja, ok. Nereflektuješ ani na odkazy ktorí dali iní a ideš si svoje, to už je na zamyslenie.
Keď som napísal, že nemajú lesy, samozrejme som to nemyslel doslovne. Nejaký ten les tu samozrejme je. Pre teba sa budem asi vyjadrovať explicitne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podiel lesov v UK je len okolo 11%
on chcel byt len mudry, akoze tam zije, tak nam povie velku novinku, alebo ja uz neviem o co mu islo
mal som tam vtedy priatelku, kuknem mestecko kde byvala a hned vedla velky les
popozeram random mapu a lesy tam..sice o dost menej ako u nas ale su tam..
Joe pochopil. Fyzik/fyzická osoba. Platí občiansky zákonník. Nie fyzik/právnik, pránická osoba. Ako si napísal správne, pre "fyzika" platí dvojročná záruka (s obmedzeniami). Ale následne máš v tom hokej. Fyzická a právnická osoba je veľký rozdiel.
No priemerne inteligentný človek si dohľadá koľko lesov má Anglicko v porovnaní npr, s Európou, Britániou alebo celým svetom. Aj som sem dával odkaz. Nebudem sa opakovať. Ani ako nebudem opakovane dávať odkaz prečo v má Anglicko menej lesov ako zvyšok sveta. Postavili aj lode, spálili počas priemyslenej revolúcie a hlavne nevysadili nové. Tak ako je tu zbytočné vysvetľovať aký je rozdiel medzi právnickou a fyzickou osobou z hľadiska záruky.
Tak UK nikdy nebolo zalesnenim Finsko, ale zase zredukovat aj to malo co mali 3nasobne tiez nie je zrovna zanedbatelne.
Velku cast z toho bolo lodiarstvo. https://legionmagazine.com/en/the-royal-navys-war-on-trees/
Vplyv priemyselnej revolucie na lesy vidis napr. v BS dodnes. Nastastie sme nemali more a namorne lodstvo
Na kontinente je zalesnenost vacsia a ubytok bolo viac vidiet.
Tak niektorym doplo skor, ze treba nieco robit https://sk.wikipedia.org/wiki/Jozef_Dekret-Matejovie
A este ako sa kreslili mapy pred tym, nez vynasli globus? ?
Velku cast z toho bolo lodiarstvo. https://legionmagazine.com/en/the-royal-navys-war-on-trees/
este raz, on tvrdil, ze UK NEMAJU lesy
https://www.mtbiker.sk/forum/post1730172.html#p1730172
https://www.mtbiker.sk/forum/post1740786.html#p1740786
hluposti tvrdil uz viac.. v covid teme, tema karantena.. ja uz ho od vtedy necitam ani na neho nereagujem
cisty dunning kruger
https://www.forestresearch.gov.uk/tools-and-resources/statistics/forestry-statistics/forestry-statistics-2018/international-forestry-3/forest-cover-international-comparisons/
Že nereflektuješ na odkazy ktoré som voľakedy dal ja, ok. Nereflektuješ ani na odkazy ktorí dali iní a ideš si svoje, to už je na zamyslenie.
Keď som napísal, že nemajú lesy, samozrejme som to nemyslel doslovne. Nejaký ten les tu samozrejme je. Pre teba sa budem asi vyjadrovať explicitne.