Vedľa školy.
A pekne si to mali zaplatiť tí, ktorí tú blbosť podpísali na zastupiteľstve. Od začiatku to bola somarina jak Brno 🤦🏻♀️ Všetci sa tvária, že ten problém sa objavil zrazu. Veď tam chodili okolo toho každý deň.
Nechce sa mi verit, specialne ked to tvrdi starostka Malatinej, ze zburanie uz stojacej budovy + postavenie novej budovy vyjde cenovo lepsie nez upravy uz postavenej budovy. Podla tych sum co su uvedene v clanku by postavenie novej budovy muselo vyjst menej ako 373 tisic, aby sa oplatilo burat. Nehovoriac o tom, ze sa da na upravach usetrit - balkony nie su nevyhnutna vec, takze netreba budovat nove.
P.S. A zaujimalo by ma, ci uz niekto v tejto veci podal trestne oznamenie. Niekto tu skodu musi totiz zaplatit.
Kazde dielo ma nejaku zarucnu dobu (60 mesiacov) Cakaju, kym vyprsi? Cize by to malo ist na ukor zhotovitela. Odpoviem si sam. s.r.o. uz neexistuje. Zato niekde pribudla novostavba peknej vily . Dufam, ze chlapi v krcme byvaleho starostu uz vykastrovali
Hmmm kazdy rok mi ta mila slecna na dni zdravia u nas v praci povie po tom co si precita moju vysku a hmotnost a zisti ze moje BMI je podla tabulky viac ako 20 ze by som sa mal skusit trochu hybat 😁
Ja jej samozrejme nikdy nehovorim ze bicyklujem viac nez ona asi najazdi autom 😄
Scarinko, ved jej nabuduce ukaz Stravu, z toho cisla spadne z noh
Inak by ma zaujimalo ci toto hovori aj vymakanym svalovcom, ze "mate vysoke BMI, musite sa viac hybat"
Hmmm kazdy rok mi ta mila slecna na dni zdravia u nas v praci povie po tom co si precita moju vysku a hmotnost a zisti ze moje BMI je podla tabulky viac ako 20 ze by som sa mal skusit trochu hybat 😁
Ja jej samozrejme nikdy nehovorim ze bicyklujem viac nez ona asi najazdi autom 😄
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A pekne si to mali zaplatiť tí, ktorí tú blbosť podpísali na zastupiteľstve. Od začiatku to bola somarina jak Brno 🤦🏻♀️ Všetci sa tvária, že ten problém sa objavil zrazu. Veď tam chodili okolo toho každý deň.
P.S. A zaujimalo by ma, ci uz niekto v tejto veci podal trestne oznamenie. Niekto tu skodu musi totiz zaplatit.
https://www.postoj.sk/161990/ludia-mi-povedia-ze-lustia-krizovky-je-to-pekne-ale-pre-mozog-je-lepsia-komplikovanejsia-cinnost
Inak by ma zaujimalo ci toto hovori aj vymakanym svalovcom, ze "mate vysoke BMI, musite sa viac hybat"
Slecna na dni zdravia:
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down