Tak to určite nemohlo byť, bol som aj prispievateľ. Menil som asi telefón, chcelo to stále odomna nejaké overenie pri prihlásení, a keďže nemám rád vyvíjaný tlak na mňa takýmito zariadeniami, tak som sa nato vyprdel. A dobre, zjavne o nič som neprišiel
Tiez celkom nechapem, preco by som mal davat fotky na Instagram. Pre koho a naco ukazovat, kde som bol, co som jedol a co mam...,este sa nebodaj fotit a ze narcisov je medzi bikermi az az, tusim viac ako zien. To by mi muselo pekne hrabat
Narcizmus si ludia dost pletu. Kazdy z nas je narcis do urcitej „zdravej" miery.. narcisticky znamena hladajuci bezpecie, lasku, uznanie, uctu..to su prirodzene potreby v kazdom z nas, citiace uz od najrannejsieho detstva.
Horsie je, ked boli tieto potreby v rannom detstve odoprete a clovek vtedy nedozrel ako mal.. to spomenute potom hlada/cerpa len z vonku, lebo vo vnutri nic nema – ziadna sebelaska, sebaucta, nic (paradoxne), cele je to len divadlo – vtedy sa to stava patalogicke a hovorime o narcizme, resp, narcistickej poruche osobnosti.
Socialne siete a system lajkov tieto nase prirodzene crty akurat boostuju.. Strava, to je narcisticky raj. 😄 Cely nas svet je vlastne narcisticky zalozeny, predbiehame sa, kto bude lepsi, lebo prahneme do urcitej miery aj po obdive... ci je to zle je diskutabilne, bez toho by nebol pokrok a doteraz by sme zili v jaskyni, na druhej strane by sme bol viac spokojnejsi sami so sebou, ale skor ani neexistovali ako druh
to je tak, ked pracoviti Oravci chodia zarabat do zahranicia na tyzdnovky a ostavaju tam len "fuseri".... a projektanti su dnes mladenci od plejstejšnu, ktori nikdy ani kladivo a lopatu v ruke nedrzali....
Skôr by som povedal, že zase bolo treba nakŕmiť "našich ľudí". Takže väčšina prachov zmizla a polepilo sa to ako šlo. Kým tu toto nevykoreníme, tak sa tu nič poriadne dokopy nepostaví. Lebo môže byť aj projekt dobrý, aj roboši OK keď sa rozpočet skreše...
vkotrik neviem, ci mas aj nejake ine info, kde sa to mohlo pokazit, lebo podla tejto spravy sa to urcit neda. Pochybit mohol uplne ktokolvek, alebo aj sucasne v procese. A ako povedal volodaj peníze mluví.
A presne to som tym chcel povedat, zobrali to fuseri, ktori to dokazu postavit aj za okresane peniaze, normalna firma by hodila projekt investorovi do oci.
toto je dobre z komentov "Už som počul o žom, že v Japonsku postavili novú cestu za 24 hodín, ale o krajine kde novú cestu zničili za 24 hodín, o tom som ešte nepočul."
Este k tej ceste: "„Pre nepredvídateľné geologické podmienky v podloží došlo k vytvoreniu deformácií povrchu dočasnej cesty,“ informoval hovorca spoločnosti Tomáš Ferenčák"
Ano, nepredvidatelne podmienky . Roky tam bol mociar, ignorovali to, prieskum ziaden, ktoby to platil, ze, asi len kukli, ked bolo sucho, ze aha, pevna poda . Tak su to nepredvidatelne podmienky
Inak ale to mala byt aj tak len docasna cesta, nemuseli na to pluytvat novou drahou technikou.
To mi pripomína Brezniansky obchvat 😅 tiež až v polke prác zistili že sa nejak "záhadne" začal zosuvat kopec... pieskovy kopec... Na ílovom podloží... Pričom domáci vieme že ten kopec sa pomaličky zosuva uz od nepamäti... A tak tu máme najdrahší úsek cesty na kilometer vrámci Slovenska a tuším aj vrámci strednej Európy ...😅
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Horsie je, ked boli tieto potreby v rannom detstve odoprete a clovek vtedy nedozrel ako mal.. to spomenute potom hlada/cerpa len z vonku, lebo vo vnutri nic nema – ziadna sebelaska, sebaucta, nic (paradoxne), cele je to len divadlo – vtedy sa to stava patalogicke a hovorime o narcizme, resp, narcistickej poruche osobnosti.
Socialne siete a system lajkov tieto nase prirodzene crty akurat boostuju.. Strava, to je narcisticky raj. 😄 Cely nas svet je vlastne narcisticky zalozeny, predbiehame sa, kto bude lepsi, lebo prahneme do urcitej miery aj po obdive... ci je to zle je diskutabilne, bez toho by nebol pokrok a doteraz by sme zili v jaskyni, na druhej strane by sme bol viac spokojnejsi sami so sebou, ale skor ani neexistovali ako druh
https://www.facebook.com/100067641889084/posts/875625301368858/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Ano, nepredvidatelne podmienky
Inak ale to mala byt aj tak len docasna cesta, nemuseli na to pluytvat novou drahou technikou.
https://myorava.sme.sk/c/23402118/po-novej-ceste-na-obchvate-tvrdosina-auta-jazdili-par-hodin-dnes-uz-po-nej-nie-je-ani-stopa.html
https://dennikn.sk/4267581/byvaly-cesky-velvyslanec-v-rusku-vratil-som-sa-s-posttraumatickym-syndromom-trvalo-mi-dva-roky-nez-som-sa-z-toho-dostal/