Otázka do pléna. Je možná takáto situácia? o-krúžok na pieste tlmiča netesní a tak môže pretekať olej do vonkajšej nohy. Ale, vzduch je redší a tak pri zanorení vidly do zdvihu sa vzduch pretlačí do tlmiča, na druhej strane pri návrate do počiatočného zdvihu hustejší olej zabráni úniku vzduchu späť. Týmto spôsobom sa hromadí vzduch v tlmiči a vzniká tam pretlak, ktorý vytláča piest po zatlačení von a nejakým spôsobom obmedzuje využívanie zdvihu (keď som mal rozobraté a vytiahnuté nohy tak sa ten piest takto pekne vytláčal). Prečo si to myslím? Lebo keď som otočil nohy a zatlačil piest až po taký žliabok, tak sa pretlak uvoľnil a vyfučal vzduch trošku s prskacím olejovým efektom. Po tomto uvoľnení tlaku piest ostával v tej polohe, kde som ho zatlačil. Môže sa takto dostávať vzduch do tlmiča a obmedzovať zdvih? Inou cestou si to zatiaľ neviem predstaviť. Zamykanie fungovalo na 100% tak spenený olej nie, myslím že spenený olej zamykanie znefunkční...
Olej na spodku vonkajších nôh neobmedzoval zdvih, až toľko myslím nepretieklo (prípadne čo pretieklo to sa dostalo von netesniacim guferom). Zistil tak, že som odstránil pružinu a zatlačil až na doraz, s menší odporom ale šlo to. Po pustení vnútorné nohy vyšli tak centimeter späť. Mal som taký pocit ako keď stlačím obyčajnú striekačku upchatú prstom. Olej je nestlačiteľný, tak toto by nastať nemohlo.
očujte máte niekto prehľad v aktuálnych smartfonoch? najprv také základne .. samsung galaxy? alebo se xperia? alebo trebars huawei? islo by o telefon s rozlisenim ~480*800 a cenou okolo 300 evri
nevyhýbam sa v tejto fáze žiadnej značke htc som tam nezaradil lebo sú mi akosi nesympatické .. ale ak by vyhrávali pre nejaký konkrétny parameter tak prečo nie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://images.4channel.org/f/src/589217_scale_of_universe_enhanced.swf
Olej na spodku vonkajších nôh neobmedzoval zdvih, až toľko myslím nepretieklo (prípadne čo pretieklo to sa dostalo von netesniacim guferom). Zistil tak, že som odstránil pružinu a zatlačil až na doraz, s menší odporom ale šlo to. Po pustení vnútorné nohy vyšli tak centimeter späť. Mal som taký pocit ako keď stlačím obyčajnú striekačku upchatú prstom. Olej je nestlačiteľný, tak toto by nastať nemohlo.
Nejaký váš názor na toto???
toto som videl na živo,
(dokonca aj jazdit, a celkom dobre)
hellboy22 si zabil