uz som to sem raz pastoval - ked naozaj vypukne vojna, na nejaky zdrap papiera sa ti kazdy vykasle, pretoze podla ustavneho zakona ti mozu " uložiť pracovnú povinnosť pre potreby ozbrojených síl, " a nic proti tomu nezmozes
? veď ale o tom je aj ten zdrap papiera.. povolajú ťa úplne rovnako akurát nedostaneš zbraň a "choď strielať" ale pôjdeš napr ako zdravotník odnášať zranených, alebo inú alternatívnu činnosť.. výsledok je, že si kludne na tom istom mieste ako keby ťa odviedli na zabíjanie akurát nemáš zbraň ale inak pomáhaš..
no a nemusis nikoho zabit a umres s cistym svedomim:) to je podstata toho. druha vec je to, ze stat ta vlastni a rozhoduje o tvojom zivote, co mne pripada uplne absurdne. ja nie som stat ani vlast ani nic podobne, som len clovek co sa narodil v nejakej suradnici narodnostatneho usporiadania. s tym, ze ,,tutsi a hutu,, sa nemaju radi a chcu sa zabijat nemam nic spolocne.
ked ti podla ustavneho zakona ulozia ozbrojene sily povinnost strielat na fronte, tak tato povinnost ma vacsiu vahu ako ten tvoj zdrap papiera - pretoze tato povinnost ti vyplyva z ustavneho zakona, ktory ma vzdy vyssiu vahu ako nejaka vyhlaska ministerstva a pripadne "bezny" zakon na zaklade ktorych si tento papier odovzdal
No ono realita je taka, ze ak sa bavime o konflikte na Ukrajine, co je jedina a len velmi teoreticky mozna hrozba, tak jedine co sa moze stat je to, ze sa nasa profesionalna armada a spojenecke vojska z NATO rozlozia na vychode nasho uzemia. Bezni ludia do toho zapojeni nebudu.
A ak zajdeme do sci-fi roviny a nastala by vojna v uliciach SK miest, tak kazdy inteligentny clovek z takej zony zmizne skor nez je neskoro a pre istotu si aj zabezpeci zbran pre ochranu vlastnej rodiny.
pokial nie je rec o zombie apokalypse a teda totalnej anarchii, tak neviem ako by si ti ludia chceli zabezpecit strelne zbrane bez zbrojnych preukazov - na ciernom trhu ich tolko nebude a je dost mozne ze ich nikto ani nebude chciet predavat v takej situacii
je tam niečo takéto
Bicykle v tejto kategórii zahŕňajú tá bicykly z kategórií 1 a 2, ktoré sú určené pre drsnejšie terén a občasné skoky z maximálnej výšky 60 cm. Skoky z tejto výšky môžu u neskúsených jazdcov končiť pádom a tiež zraneniam. Hardtaily a celoodpružené bicykle s nižším zdvihom tiež patrí do tejto kategórie.
to som nemyslel, ale ta cena a nezmyselnost toho celeho... ale viem si predstavit, ze taky 50nik z partie miestnych malomestskych podnikatelov, kde su furt musia cosi pred sebou dokazovat, by si to kupil. vozil by sa na tom na miestnych cyklochodnikoch a na pive by vypraval co to ma, co to dokaze a hlavne kolko za to dal:)
ja na tom nic nezmyselne nevidim - skor mi pride nezmyselna veta, ze je to bike na nic...ano, cena je pre bezneho nasinca dost mimo, ale ak nemas problem s peniazmi, mas rad horsku cyklistiku a zaroven neriesis nicnehovoriace pojmy, ako "kultova znacka", moze to byt celkom logicka volba
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ak zajdeme do sci-fi roviny a nastala by vojna v uliciach SK miest, tak kazdy inteligentny clovek z takej zony zmizne skor nez je neskoro a pre istotu si aj zabezpeci zbran pre ochranu vlastnej rodiny.
chalan na to ide inteligentne. pre pripad akejkolvej katastrofy sa zasobi na pol roka dopredu...a kazdy v jeho okoli o tom vie
je tam niečo takéto
Bicykle v tejto kategórii zahŕňajú tá bicykly z kategórií 1 a 2, ktoré sú určené pre drsnejšie terén a občasné skoky z maximálnej výšky 60 cm. Skoky z tejto výšky môžu u neskúsených jazdcov končiť pádom a tiež zraneniam. Hardtaily a celoodpružené bicykle s nižším zdvihom tiež patrí do tejto kategórie.
Komu nadávaš do športovcov vaď ja sa vozím pre radosť