Ale ja pisem o beznych netrenovanych detoch, ktore sa na bicykli vozia len obcasne ako rodinny vylet. Nie o detoch, ktore od styroch rokov denne jazdia 40+ km. Btw. ja som ziadne take dieta nikdy nepoznal a ani nepoznam. Si proste vynimocny...
Myslis, ze obycajne netrenovane 8rocne dievca vyuzije 3x7 prevody ? Myslis, ze nie je tyrania davat takemu dietatu 14kg obludu , obute na brutalnych lepakoch ? Mal si taky bicyklik v ruke uz ?
kilo ? Hahaha. Zabudni .. a kolko vazia kluky na taky bicyklik, to nechci ani vediet. Aj ostatne veci
Ked si dobre pamatam,tak za detstva sme sa bicyglovali po dedine a ani nas nenapadlo riesit akykolvek parameter biku:) cosi sme o horskych bicykloch haluzili a o prehadzovackach a ani sme vlastne nevedeli,naco je to dobre.
Nahodou dajú sa kúpiť aj ľahšie detske bicykle.
Momentalne napr. hľadám bicykel veľkosti 16palcov pre malého. Väčšina bicyklov je okolo 9-10kg, resp. vyrobca radsej neuvadza, pozeral som predajne kde mali zastupcov nasich firiem dema, kellys, kenzel, mayo ... Cesi maju dobreho vyrobcu Leadef fox, ma aj 12,14,16,18,20 palcove bicykle teda lepsi odstup pre dieta. Pozeral som GT aj ine. Cena tychto bicyklov sa pohybuje okolo 150€ v kamennych predajniach co som bol pozriet a vaha je tych 9-10kg.
Co som videl lahsie tak v danej cene jedine CUBE pri 16palcovom bicykli mal 8.5kg.
Potom su drahsie bicykle, cca okolo 200€ za 16palcov sa pohybuje znacka FROG, kde pri modeli FROG 43 je vaha 6.9kg. To rozdiel aj 3kg oproti vyssie spominanym.
Predava sa aj u nas na SK.
A na vrchu ohladom vahy a ceny su ISLABIKE, taky model BELTER 16palcov ma len 5,6kg ale stoji uz 290€.
Takze ozaj sa da vybrat aj lahsi bicykel, zalezi od toho kolko komu dovoli penazenka.
Mna skorej zarazilo ze pri tych lacnejsich stale je najobycajnejsie hlavovove zlozenie, AHEAD predstavec aby clovek hladal, rychloupinak, stojan tiez nebyva vo vybave ...
Tiez uchytenie chranica retaze nema kazdy prave najlepsie vyriesene.Moj syn ma urcite zdravotne problemy, preto som pozeral na vahu a aby si neublizil.
Inac ja ako dieta som bezne lietal na BMX, soby 20, kopec nekopec, obrubnik, cesta a podobne, ziadna vaha sa neriesila. Stretli sme sa chalani na dvore a kto mal bicykel ten sa bicykloval a kto nemal zavidel. Rano som zmizol a vecer som vykrikoval rodicom do okna ci este mozem s chalanmi zostat von, vsak este nieje taka tma.
si pamätám ako sme robili preteky mieru okolo jednej budovy primerane veľkej, bol tam aj hore a dole kopec ... jazdilo sa na akomkoľvek bicykli vo veľkých skupinách ... to teraz už nie je
Teraz maju deti tie internety a tak. A prave preto, ze väcsina dnesnych deti nema zdaleka tolko pohybu a teda ani taku kondiciu ako my v ich veku, tak preco im zaciatky neulahcit ak sa da / su na to peniaze.
Tak, áno, lietali sme na bicykloch od rána do večera, to je pravda, ale koľko z nás išlo ako 8 - 10 ročné, tak ako my ťaháme naše deti, s dospelákmi bikovať po horách, dolinách? Tu sú potrebné 3x7 určite. To nie je vozemie po sídlisku.
a nemali sme ani helmy, nic, ja som mal 2x rozbitu hlavu teraz keby sa mi to stalo, tak stravim zvysok dna alebo aj dva dni v nemocnici na pozorovani, CT atd... vtedy som sa zdvihol, mamka mi doma hlavu zalepila a fical som hned dalej.
ale je, kolobezkove a street bike "gangy" sa stale premavaju po meste, akurat uz nelietaju okolo panelaku preteky mieru
No, mozno tak u vas v Dubnici, kde sa vela ludi pozna navzajom, su tam dokopy 3 väcsie cesty a celkom pokojne obytne stvrte bez premavky. Ukaz mi nejaky kolobezkovy gang 8-10 rocnych deti v BA. Rodicia tu uz deti do 10 rokov pomaly same ani von nepustia. A ani sa velmi nedivim...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslis, ze obycajne netrenovane 8rocne dievca vyuzije 3x7 prevody ? Myslis, ze nie je tyrania davat takemu dietatu 14kg obludu , obute na brutalnych lepakoch ? Mal si taky bicyklik v ruke uz ?
Ale dost o detskych bajkoch ... podme riesit vazny problem, ktory nas caka v buducnosti.
ZAKERNE ROBOTICKE VYSAVACE!
http://www.aktuality.sk/clanok/270244/zena-zazila-poriadny-sok-napadol-ju-vysavac-ked-spala/
Momentalne napr. hľadám bicykel veľkosti 16palcov pre malého. Väčšina bicyklov je okolo 9-10kg, resp. vyrobca radsej neuvadza, pozeral som predajne kde mali zastupcov nasich firiem dema, kellys, kenzel, mayo ... Cesi maju dobreho vyrobcu Leadef fox, ma aj 12,14,16,18,20 palcove bicykle teda lepsi odstup pre dieta. Pozeral som GT aj ine. Cena tychto bicyklov sa pohybuje okolo 150€ v kamennych predajniach co som bol pozriet a vaha je tych 9-10kg.
Co som videl lahsie tak v danej cene jedine CUBE pri 16palcovom bicykli mal 8.5kg.
Potom su drahsie bicykle, cca okolo 200€ za 16palcov sa pohybuje znacka FROG, kde pri modeli FROG 43 je vaha 6.9kg. To rozdiel aj 3kg oproti vyssie spominanym.
Predava sa aj u nas na SK.
A na vrchu ohladom vahy a ceny su ISLABIKE, taky model BELTER 16palcov ma len 5,6kg ale stoji uz 290€.
Takze ozaj sa da vybrat aj lahsi bicykel, zalezi od toho kolko komu dovoli penazenka.
Mna skorej zarazilo ze pri tych lacnejsich stale je najobycajnejsie hlavovove zlozenie, AHEAD predstavec aby clovek hladal, rychloupinak, stojan tiez nebyva vo vybave ...
Tiez uchytenie chranica retaze nema kazdy prave najlepsie vyriesene.Moj syn ma urcite zdravotne problemy, preto som pozeral na vahu a aby si neublizil.
Inac ja ako dieta som bezne lietal na BMX, soby 20, kopec nekopec, obrubnik, cesta a podobne, ziadna vaha sa neriesila. Stretli sme sa chalani na dvore a kto mal bicykel ten sa bicykloval a kto nemal zavidel. Rano som zmizol a vecer som vykrikoval rodicom do okna ci este mozem s chalanmi zostat von, vsak este nieje taka tma.
No, mozno tak u vas v Dubnici, kde sa vela ludi pozna navzajom, su tam dokopy 3 väcsie cesty a celkom pokojne obytne stvrte bez premavky. Ukaz mi nejaky kolobezkovy gang 8-10 rocnych deti v BA.
kolobezkove gangy chodia teraz do BA cvernovky akurat tam musia platit vstupne
... a farebné drotiky nesmeli chýbať
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/361545-tisice-slovenskych-muzu-v-panice-oznamuji-ze-nechteji-do-valky.html