Lokalizácia
Formulár sa odosiela
iron.hide, nie som doma, ked dojdem, pozriem sa na to. Mam ten isty tachac s dvomi snimacmi a mas pravdu, tato sigma je riadny smejd.
Zobraziť komentár 02.08.2013 - 23:29:23
00
lol, si ma potesil
ak mas teda Sigmu MHR a mas dva snimace, tak v navode bolo pisane ze uz netreba prepinat medzi nimi rucne v tachometri, ale ze staci len prehodit tacho z jedneho bajku na druhy a je to automaticke. pravda?
ak je to pravda, tak mi prosim vysvetli, jak sa potom riesi jazda v pelotone, kde taky computer zachyti aj vysielace ostatnych jazdcov :) vobec tomu nerozumiem, jedine ze by drziak tachometra bol naparovany na konkretny vysielac :P

ide totiz o to, ze v obchode sa da kupit osobitne ten druhy snimac pre druhy bajk, z coho vyplyva ze to zrejme bude fungovat a funguje to bez osobitneho sparovania (ako je to treba napr pri bluetooth)
napr http://www.suncycle.sk/sk/produkt/snimac-rychlosti-sigma-bike-2-sensor-kit-dts/391
ale to znamena, ze kazdy takyto snimac sa sparuje s kazdou sigmou v ramci jeho dosahu! v navode sa totiz pise, ze ak ma prijem z viacerych zdrojov tak sa ukaze na displeji error: "Too many signals" a musite jeden z vysielacov oddialit. no neni to trapne?
ja som z toho jelen, mal som ist dnes radsej chlastat :drunk:
Zobraziť komentár 02.08.2013 - 23:46:01
00
Ahojte potreboval by som poradiť pri výbere bicykla prosím vás ktorý z týchto bicyklov je najlepší

http://www.cyklosportlipany.sk/www-cyklosportlipany-sk/eshop/1-1-BICYKLE/150-2-DEMA-2013/5/1691-Bic-DEMA-PEGAS-DB-bielo-zeleny-vel-18-20

http://www.cyklosportlipany.sk/www-cyklosportlipany-sk/eshop/1-1-BICYKLE/67-2-MERIDA-2013/5/1863-Matts-15

http://starbike.sk/shop/gt-aggressor-3-0-2013/

http://starbike.sk/shop/mongoose-switchback-expert/
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 02:37:15
00
lol, si ma potesil
ak je to pravda, tak mi prosim vysvetli, jak sa potom riesi jazda v pelotone, kde taky computer zachyti aj vysielace ostatnych jazdcov :) vobec tomu nerozumiem, jedine ze by drziak tachometra bol naparovany na konkretny vysielac :P

kedze je prenos kodovany, tak kazdy vysielac je vlastne unikatny, ked si ho raz sparujes so svojim tachacom, tak iny nezachytis....
to tlacidlo je nieco ako master / slave
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 06:38:49
00
Chalani čím čistíte rezervoáry na vodu? Mne ten môj tak zatuchol (asi z nejakého prameňa v lese) že sa toho zápachu neviem zbaviť. Smrdí to ako stará zaplesnená pivnica. Skúšal som už nariedené savo, potom čisté savo, čistý lieh, aj prekefovať vnútro vaku aj hadičky ale nič z toho nepomohlo.
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 16:06:55
00
no ked nepmohlo savo tak uz neviem co nieco silnejsie dostanes kupit aby to aj ten vak prezil.. ja pouzivam chloramin ale to je podstate ako savo
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 16:24:20
00
palo1707 daj vyvarit ocot a nalej to tam...
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 16:30:35
00
po octe by to smrdelo ešte viac, skúšal som to raz na flašu a išla do koša.
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 16:31:59
00
skúšal som citronovú šťavu pomáha to pohltí to pachy a príjemnejšie to vonia
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 19:33:31
00
hmm to ma nenapadlo, myslis ze by nestacila kyselina citronova?
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 19:49:41
00
iron.hide nie som s i isty ale ked som nahadzoval moju sigmu STS 1009 tiez mi to nefachcilo. na zaciatku par krat blikne zelena a vyda tem zvuk co si spominal a nabehnu udaje na kompe. niekedy to trva dlhsie nez sa spusti. ale prvy krat som myslim roztocil koleso a lave vrchne tlacidlo som podrzal nez sa to sparuje. no su to 2-3 roky odvtedy som nemal problem takze nie som si isty touto informaciou. vyskusaj to popripade s inym tlacidkom.
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 20:53:29
00
aj to by stačilo :)
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 21:21:56
00
ja som z toho jelen, mal som ist dnes radsej chlastat :drunk:

Citujem len to, co sa mi z tvojho prispevku paci:)
Stale nie som doma, ale odpoviem aspon na to, co viem aj bez navodu. Ano, po namontovani druheho snimaca funguje vsetko v automatickom rezime. Nic neriesis, comp sam zisti, na ktorom biku sedis. V pelotone sa vyskytujem zriedka, ale uz sa mi stalo, ze komp hlasil signal z dvoch zdrojov a nevedel si s tym poradit. Za jazdy som ho vybral z drziaka, znova vlozil a uz mu nic nevadilo. Tento model (MHR2006) je fakt smejd. Hned po zaruke mi prestalo fungovat automaticke spustanie. Opatovne zapnutie nepomaha, treba mu vykrutit krk a znova funguje az do najblizsieho zastavenia.
To tlacitko na snimaci ani netusim, ze tam je. Nikdy som ho nestlacal, takze neviem na co sluzi. Kazdy rok na jar vymenim vsetky baterky vo vsetkych cykloektornikach bez ohladu na to, ci uz su vybite. Ked sa dostanem k navodu, skusim zistit, na co to tlacitko je. Alebo chces aj nieco viac? Vyhod ho, budes kludnejsi:)
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 21:33:17
00
Chalani čím čistíte rezervoáry na vodu?
Nie som síce batôžkár, ale občas zabudnem po výjazde prepláchnuť bidony... Mne sa najlepšie osvedčilo:

1. Keď je z vnútornej strany slizký, čiže sa začínajú množiť riasy, plesne, kvasinky - nepomôžu kyseliny, ale zásady. Takže nasypem trochu obyčajnej sódy bicarbony, trochu vody a zahrám sa na barmana, cvičím s fľašou ako so šejkrom. Nakoniec vypláchnem, prípadne ešte prebehnem kefou na fľaše.

2. Keď chytá smrad z umelej hmoty - trochu bielej zubnej pasty, trochu vody a opäť sa zahrám na barmana. Pasta musí byť biela, farebná umelú hmotu zafarbí. Najlepšie najlepšie sa mi osvedčili tzv. bieliace pasty, s mikrogranulami. Nielenže zmenia umelohmotný puch na vôňu zubnej pasty, ale pri šejkrovaní mikrogranule poriadne poodierajú a vyčistia steny fľaše.

V tvojom prípade by som skombinoval obidve metódy - najprv odstrániť začínajúce plesne a kvasinky chemicky, potom abrazívne vyčistiť a zároveň navoňať.
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 22:46:48
01
Keď sme už pri tom smrade... myslíš že by sa dvojka dala použiť na umelohmotný smrad novej fľaše? Dávam ju vysmrdieť na slnko, ale to pár dní zaberie.
Zobraziť komentár 03.08.2013 - 23:48:51
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up