Lokalizácia
Formulár sa odosiela
pozrite si dnesne VOD na pinkbiku, fakt konecne pekne video z peknym trailom a poriadnym jazdenim :twisted:
Zobraziť komentár 08.01.2009 - 22:36:10
00
nieco na zamyslenie. do vtipkara sa to nehodilo.

Prílohy:

pokrok.jpg
pokrok.jpg 79.87 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 09.01.2009 - 07:53:03
00
riadna blbost :lol:
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:07:42
00
okrem slova 'skúmavať' mi to blbost nepride byt :)
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:10:25
00
Taktiež by som tam okrem kresťanstva doplnil islam, pretože ten sa zapríčinil o rozpad vedeckeho sveta Arabov. A dovolím si tvrdiť, že aj oni mali v tom čase vysoko rozvinuté vedecké bádanie.
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:18:30
00
Mozeme to zovseobecnit, ze cirkev (nie viera) nepriniesla asi nikdy nic pozitivne (a zial ju stale financujem aj zo svojich dani).
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:43:21
00
az takto by som to nezovseobecnoval ale v zasade mas pravdu...hlavne s tym financovanim
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:52:46
00
Tak. bodka. hehe
Nie viera, cirkev ohrozuje tento svet. Sorry Jézus že som to po Tebe zopakoval, ale nedalo mi inak. hehe
P.S. Chápem, že by mohol byť Jézus velmi, velmi nasraný. ghehe
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:53:48
00
Jezus, až tak by som to nepreháňal. :wink:
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:54:56
00
Nalejme si čistého vína. Omšové nechajme kúzliť farárom. hehe
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 13:59:20
00
raz som omsove (nejaky tokaj) pil ... a je to fuj fuj
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 14:07:09
00
Omšové je obyčajné červené víno, akurát pri jeho výrobe nesmú byť použité chemikálie :) To je celé.. a extra kvalita to nie je.

EDIT:
http://www.katnoviny.sk/Kn_2001/01_2001/publicistix.htm

:mrgreen:

Naposledy upravil dizi dňa 09.01.2009 - 14:32:52, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.01.2009 - 14:13:38
00
Preto tým farárom tolko hrabe... :mrgreen: Česť výnimkám,lebo jedného poznám a ten je....super... :wink:
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 14:25:08
00
Omšové je akékoľvek víno ktoré farár posvätí /či tak nejako dostane do stavu omšového/. hehe Tak mi bolo povedané na brífingu.
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 14:29:26
00
Som skutocne rad, ze SLSP ma stale rovnako perfektny zakaznicky servis ako ked som od nich pred dvoma rokmi odchadzal. Vzdy znovu a znovu ma utvrdzuju, ze som urobil spravne. A co je hlavne - buduju si dobre meno aj tym, ze si vzdy vedia priznat chybu a napravit ju bez toho, aby zatazovali klienta. :)

Pre objasnenie - minuly rok som rusil jeden terminak a v novembri a aj teraz v januari mi prisiel vypis s nulovym stavom. Samozrejme ten vypis musi banka vytlacit, zaobalkovat, podat na poste, zaplatit postovne a posta mi ho musi dorucit atd. Cize zbytocne plytvanie (ked uz nicim inym, tak papierom cize vlastne stromami, casom ludi, ktori to musia zabezpecit a v nemalej miere aj energiami). Volal som teda na SporoTel a tam mi povedali, ze oni stav terminaku skontrolovat nevedia a nech idem na pobocku kde som ten ucet zakladal. Nato som ja povedal, ze je moja dobra vola ze im volam a nech si to daju do poriadku. Namiesto toho, aby pracovnicka SporoTelu aspon skusila prevziat zodpovednost, zistila info a zavolala mi spät, tak mi odporucila zavolat na tu pobocku (aby som tam teda nemusel chodit) a dokonca mi aj poskytla cislo (to uz je asi brane ako +). Nasledne som zavolal na pobocku a po vysvetleni situacie mi pracovnicka na pobocke opät odporucila, ze musim prist osobne. Opät som jej vysvetlil, ze je v prvom rade v ich zaujme ten ucet zrusit a nemam cas. Odporucila mi poslat e-mail na predpokladam veducu pobocky a ze ked to ta odsuhlasi, tak ten ucet zrusia na zaklade e-mailu. Tak som teda napisal e-mail asi veducej pobocky a tu je vysledok. Citajte zdola nahor, klasicka mailova komunikacia.

--------------------------------------------------------------------------------
From: Jezus
Sent: 9. januára 2009 13:17
To: veduca pobocky SLSP
Subject: RE: zrusenie terminovaneho uctu s nulovym zostatkom

Dobry den.

Dakujem za odpoved. Ak budem mat niekedy nahodou cas a cestu okolo, tak sa zastavim...

S pozdravom

Jezus

--------------------------------------------------------------------------------
From: veduca pobocky SLSP
Sent: 9. januára 2009 12:04
To: Jezus
Subject: FW: zrusenie terminovaneho uctu s nulovym zostatkom

Dobrý deň, p. Jezus,

termínovaný účet je stále živý.
Je možné ho zrušiť ak prídete na pobočku a podpíšete dohodu o zrušení účtu. Inak sa účet bude ďalej evidovať a budú Vám chodiť výpisy.
Môžete sa na mňa obrátiť a telefonocky prípadne mailom si dohodnúť termín stretnutia.

Ďakujem.

pracovnicka poverena vybavenim
Poradca

From: Jezus
Sent: Wednesday, January 07, 2009 5:58 PM
To: veduca pobocky SLSP
Subject: zrusenie terminovaneho uctu s nulovym zostatkom

Dobry den pani XY,

obraciam sa na Vas na zaklade telefonickeho odporucenia Vasej pracovnicky.

Konkretne ide o to, ze som 9. jula 2008 rusil vo vasej pobocke terminovany ucet c. xxxxxxxxxx / 0900 vedeny na moje meno (peniaze sa prevadzali na druhy terminovany ucet zalozeny v ten isty den na tej istej pobocke). Pravdepodobne technickou chybou vasho systemu alebo chybou vasej pracovnicky sa povodny terminovany ucet nezrusil a koncom novembra 2008 ste mi nasledne poslali vypis, ktory neobsahoval ziadne transakcie, len informaciu o stave uctu (nulovy stav). Samozrejme, ze dovtedy som bol v dojme, ze ucet je uz davno zruseny, nakolko som ho rusil v juli. Kedze vasej banke budu vznikat zasielanim dalsich vypisov v buducnosti zbytocne naklady, chcem Vas touto cestou poprosit o zrusenie tohto uctu vynimocne na zaklade mojej e-mailovej ziadosti (nie som si vedomy ziadneho pochybenia z mojej strany a nemam cas sa fyzicky opät presuvat na pobocku podpisovat znovu ziadost o zrusenie).

Za pochopenie a kladne vybavenie mojej ziadosti vopred dakujem.

S pozdravom

Jezus

P.S. Prosim potvrdte mi, ci ste moj e-mail obdrzali. Dakujem.

Toto uz nie je email: Na zaver len doplnim, ze ma velmi pobavilo hlavne to, ze som si dopisoval s asi veducou pobocky a ona pokojne preposlala odpoved zo svojej adresy (vo svojom mene) ale podpisanu poverenou pracovnickou. A to uz ani nehovorim, ze som stastny, ze maju spravne nastavene kodovanie v systemoch, lebo mi odpisali s diakritikou a pri zlom kodovani sa z toho mohla stat necitatelna hatlanina (evidentne im nic nehovoria standardy pre e-mailovu komunikaciu - plain text, ziadna diakritika).
Zobraziť komentár 09.01.2009 - 15:01:50
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up