Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Fedo vitaj naspat :handshake: dobre ze zijes, no hlavne jazdi
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 22:57:16
01
arrow_leftGZA napísal:
No pošlem podnet na danove, či to tak môže byť

tvoj pristup mi pripomina toto
predpokladam, ze sa zivis ako ekonom ...
resp. otec bol PSVB ?

apropo ( a edit :))
Číselný rad musí byť nepretržitý. Znamená to, že by nemalo byť preskočené alebo vynechané číslo faktúry. Nemôže byť v číselnom rade faktúra č. 015 a potom až faktúra č. 017. Vynechané alebo preskočené číslo vo faktúrach môže v daňovom úrade vzbudiť podozrenie, že podnikateľ zatajuje príjmy. Dodávateľ - podnikateľ nesmie zo svojho účtovníctva vyhadzovať faktúry (napr. z dôvodu, že odberateľ si neprevzal tovar), čo by malo za následok nesúvislý číselný rad. Pri neprevzatí tovaru je lepším riešením vystavenie dobropisu ku faktúre.

https://www.podnikajte.sk/dane-a-uctovnictvo/c/2314/category/uctovne-doklady/article/ako-cislovat-faktury.xhtml

citujes vyklad (odhliadnuc od toho, ze si autorka odporuje v tom, co pise) - skus linkovat origo vyhlasku / zakon ...
to co ti danovacka v BA / CA schvali nemusi ina danovacka v ZA / BB zobrat (mesta su vymyslene - rozne vyklady roznych danovakov su rozne :()

Naposledy upravil KinDo dňa 22.04.2017 - 23:56:35, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 22.04.2017 - 22:59:30
00
arrow_leftGZA napísal:
...niekto zrusi objednavku tým pádom vypadne jedno cislo v rade, moja otazka znie co urobi, vystaví fakturu a potom spraví opravnu ci?

ak sa nieco zrusi/vystornuje, pripadne zakaznik vracia/reklamuje tovar, tak k cislu sa na jeho koniec priradi 0 a je jasne ze tam bolo storno...toto moze potvrdit kazdy kto napr reklamoval alebo vracal tovar ze mu bola nasledne zaslana takato storno faktura a podla cisla mu boli zaslane peniaze naspat na jeho ucet.

mimochodom kindo sa celkom trafil do formatu cislovania ( ako som pisal inde, je to celkom dobry nastroj "zatajit" pred zakaznikmi/konkurenciou celkovy pocet balikov )
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 23:06:40
01
matt urcite za svoj cas co mas firmu si komunikoval s xy tardami dostalo by sa toto aspon do top 10 podivnosti co ludia riesia?(a teda ani by nemali)
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 23:21:00
00
rebricek si za tie roky radsej nevediem, takze uz ani radsej nic nikde nezaradujem ( hlavne ked poslednu dobu musim riesit snad kazdy den nieco, ze sa az sam seba pytam ci ma vyznam si takto nicit nervy :/ )

ale tak ci tak TOP bude asi jeden zakaznik ktory ma "udal" na SOI za to, ze som mu nedodal tovar ktory som ani nikdy v ponuke nemal, ale on vraj kvoli referenciam na to ze dokazem zohnat takmer vsetko ratal s tym ze mu to dodam. No a ked som mu to asi do dvoch mesiacov nedokazal zohnat, tak mi prisiel zo SOI list s predvolanim kde este aj pozadoval nejakych 50€ za to ze som mu sposobil skodu ze nemohol za ten cas pouzivat bicykel ( ktory samozrejme tiez kupil nikde inde )...bolo celkom zaujimave vysvetlovat toto pani kontrolorke a sledovat ze sice tiez uz zazila za tie roky dost, ale toto bolo "tenkrat poprve"
Zobraziť komentár 22.04.2017 - 23:50:21
023
Bez Ladu a Skladu - UdavačOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 00:32:29
05
ako vyzera bonz na danovy urad, priamo od predvolanej, je to vážení hnus. V tejto krajine miznu miliony, ofajče na DPH a podobne a takto sa vamaha dan z nelegálneho príjmu 40 eur: http://www.porada.sk/t278180-zrejme-ma-niekto-bonzol-na-danovom-urade.html
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 07:32:58
00
to je take slovenske, zavidieť si aj vyražku na riti :D
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 07:35:58
011
arrow_leftGZA napísal:
No pošlem podnet na danove, či to tak môže byť

..hrozné niečo :(
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 08:55:32
00
GZA by mal dostat na budku..hentakych curakov ja nemusim. sam je chudak co ho zivot bije tak chce "dopriat" kazdemu
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 08:58:14
01
tulenik vsetko najlepsie k narodeninam.
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 09:02:08
00
V tejto krajine sa neoplatí byt poctivý a pýtať sa na veci.... a hlavne sa nepytat tu kde je suncycle obchod vyhlásený za svätý....

Urazky a vyhrazanie to vám ide...
Majte sa tu ako chcete
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 09:05:18
00
Vyrok mesiaca... Suncycle vyhlasene za svate na MTBikerovi. :D
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 09:17:31
00
GZAty si sa sice pytal, ale nasledne si nebol schopny akceptovat vysvetlenie, tak to je potom tazko :) .. namiesto toho, aby si opravil nazor /ktory je uplne legitimny, len nespravny/ , chces podat podnet. Co potom cakas, ze ti niekto napise ? Dakovny list ?
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 09:25:14
00
... hlavne ze ste ma vypalcovali " zdola " , ked som sa ho / GZA alias Feda / v téme " Suncycle "opýtal , ci mu j..be ... odpoveďou som si teraz už na 100 % istý
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 09:30:51
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up