nevies ako to skoncilo? necital som vsetky prispevky lebo som sa chcel dostat rychlo na koniec a vediet ako to skoncilo, ale uz len citat to bolo dost divne. typicka slovac. na grcanie mi je z niektorych ludi. a teda posledny prispevok z februara a dalej nic.
rovnako ako z nasho miestneho uzivatela. hovno dosiahol resp. v zivote sa mu mozno nezadarilo a teraz dokola seba rosieva nenavist na kazdeho. keby na obyc. ludi ale na tych ktory ma kopec starosti s firmov a miliardou vybavovaciek. tazko povedat asi zavist. neviem. nechcem hodnotit ani jedneho ani druheho.
žial neviem, už mi neodpoveda na SS.
Čítate niekto Dominika Dána? V jednej
knihe (Žiješ iba dvakrát) autor napísal, ako žijú bežní ludia. Nasraty z prace, unavení, miesto toho aby robili niečo užitočné, pozerajú správy plné násilia a hlupych príbehov. Jednoznačne preto, aby sa uistili, že aj tým ostatnym sa nevodí lepšie.
Svojho času herec Michal Dočolomansky povedal, že slovaci by mali mať v štátnom znaku zdochnutú kozu. Bože, akú pravdu povedal!
toto je ta časť z tej
knihy Žiješ iba dvakrát. Obe nezmyselné relácie mali najvyššiu sledovanosť zo všetkých a to ich držalo nad vodou a ich autorom zabezpečovalo nemalé príjmy. V tomto biznise ide a pôjde o zisky vždy. Nepochopiteľné je, že tie najväčšie zisky zaručuje práve zloba. Ľudia chcú vidieť, ako si iní ľudia robia zle, ako sa im zle vodí, ako ich ničí rakovina, aké starosti majú so synom na vozíčku, ako sa nevedia spamätať zo znásilnenia dcéry, ako sa rodina nevie vyrovnať s vraždou otca, ako im vyhorel dom a ostali iba v pyžamách na ulici, ako ich vydierači pripravili o auto a celý majetok, ako sa súdia, nenávidia, ohovárajú, prenasledujú... tak oddychujú ťažko pracujúci pred televíznou obrazovkou.