Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftduves napísal:
ako vyzera bonz na danovy urad, priamo od predvolanej, je to vážení hnus. V tejto krajine miznu miliony, ofajče na DPH a podobne a takto sa vamaha dan z nelegálneho príjmu 40 eur: http://www.porada.sk/t278180-zrejme-ma-niekto-bonzol-na-danovom-urade.html

nevies ako to skoncilo? necital som vsetky prispevky lebo som sa chcel dostat rychlo na koniec a vediet ako to skoncilo, ale uz len citat to bolo dost divne. typicka slovac. na grcanie mi je z niektorych ludi. a teda posledny prispevok z februara a dalej nic.
rovnako ako z nasho miestneho uzivatela. hovno dosiahol resp. v zivote sa mu mozno nezadarilo a teraz dokola seba rosieva nenavist na kazdeho. keby na obyc. ludi ale na tych ktory ma kopec starosti s firmov a miliardou vybavovaciek. tazko povedat asi zavist. neviem. nechcem hodnotit ani jedneho ani druheho.
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 09:58:57
00
Ramon1 mas na to proste cuch :) si ho odhalil :D
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 10:01:09
00
Vie niekto poradiť ako sa dostať k gpx suboru k trasám s máp čo sú v časopisoch BIKER ? V najnovšom bola trasa Červený Most- Biely kríž 39,310km , prevýšením1695m. Hladám ale neviem to najsť ani na cykloserveri čo by som predpokladal že tam to nájdem.
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 17:19:36
00
arrow_leftpetrik napísal:
nevies ako to skoncilo? necital som vsetky prispevky lebo som sa chcel dostat rychlo na koniec a vediet ako to skoncilo, ale uz len citat to bolo dost divne. typicka slovac. na grcanie mi je z niektorych ludi. a teda posledny prispevok z februara a dalej nic.
rovnako ako z nasho miestneho uzivatela. hovno dosiahol resp. v zivote sa mu mozno nezadarilo a teraz dokola seba rosieva nenavist na kazdeho. keby na obyc. ludi ale na tych ktory ma kopec starosti s firmov a miliardou vybavovaciek. tazko povedat asi zavist. neviem. nechcem hodnotit ani jedneho ani druheho.

žial neviem, už mi neodpoveda na SS.

Čítate niekto Dominika Dána? V jednej knihe (Žiješ iba dvakrát) autor napísal, ako žijú bežní ludia. Nasraty z prace, unavení, miesto toho aby robili niečo užitočné, pozerajú správy plné násilia a hlupych príbehov. Jednoznačne preto, aby sa uistili, že aj tým ostatnym sa nevodí lepšie.
Svojho času herec Michal Dočolomansky povedal, že slovaci by mali mať v štátnom znaku zdochnutú kozu. Bože, akú pravdu povedal!

toto je ta časť z tej knihy Žiješ iba dvakrát
. Obe nezmyselné relácie mali najvyššiu sledovanosť zo všetkých a to ich držalo nad vodou a ich autorom zabezpečovalo nemalé príjmy. V tomto biznise ide a pôjde o zisky vždy. Nepochopiteľné je, že tie najväčšie zisky zaručuje práve zloba. Ľudia chcú vidieť, ako si iní ľudia robia zle, ako sa im zle vodí, ako ich ničí rakovina, aké starosti majú so synom na vozíčku, ako sa nevedia spamätať zo znásilnenia dcéry, ako sa rodina nevie vyrovnať s vraždou otca, ako im vyhorel dom a ostali iba v pyžamách na ulici, ako ich vydierači pripravili o auto a celý majetok, ako sa súdia, nenávidia, ohovárajú, prenasledujú... tak oddychujú ťažko pracujúci pred televíznou obrazovkou.
Zobraziť komentár 23.04.2017 - 17:28:09
05
dam to aj sem :) Datart ma zas /zatial/ GoPro 5 Black za 319 ;) https://www.datart.sk/Digitalna-kamera-GOPRO-HERO5-Black.html chalani co minuly tyzden ovjednavali tak ju aj za tu cenu mali dorucenu domov

Prílohy:

319.PNG
319.PNG 320.77 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.04.2017 - 19:17:16
00
Moderna doba. Natocim si ako jazdim v lese na bajku a potom na to budem doma pozerat, aby som uz nemusel ist na bajk, lebo vlastne realne bajkovanie ma nebavi tak ako virtualne. Radsej proste cumim do monitora. Cize velmi prinosny druh elektroodpadu pre istu skupinku jedincov. :)
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 07:24:06
04
zrovna od teba som taky trapny prispevok necakal
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 08:06:47
05
arrow_leftHack3r napísal:
dam to aj sem :) Datart ma zas /zatial/ GoPro 5 Black za 319 ;) https://www.datart.sk/Digitalna-kamera-GOPRO-HERO5-Black.html chalani co minuly tyzden ovjednavali tak ju aj za tu cenu mali dorucenu domov

Tiez som ju vzal, ta cena ma zlakala.
Objednana vo stvrtok, v piatok uz cakala v predajni.
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 08:46:34
00
dnes som konecne videl policajnu hliadku asi ako pokutovali nejakeho hrubokrkeho pana na mercedese medzi peknou cestou a vinohradmi ako sa ide popod vinice.
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 09:23:11
01
nejaky novacikovia, nevedeli pocestneho na mercedese zaradit:-)
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 09:41:34
01
Mercedesom v case Bugatti jazdia neskodni trochari ...
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 09:53:54
03
nielen cyklisti maju žilnaté nohy :P
https://www.instagram.com/p/BTPmFBWgkDG/
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 11:57:12
00
:party: :^: :handshake: :^: :beer: Tesak vsetko naj :-)
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 14:00:59
010
Starec vsetko najlepsieeeee :beer:
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 14:14:02
00
arrow_leftduves napísal:
ako vyzera bonz na danovy urad, priamo od predvolanej, je to vážení hnus. V tejto krajine miznu miliony, ofajče na DPH a podobne a takto sa vamaha dan z nelegálneho príjmu 40 eur: http://www.porada.sk/t278180-zrejme-ma-niekto-bonzol-na-danovom-urade.html

já byť legálny kadernik ledva prezivajuci s malymi detmi a dozviem sa, ze ma nejaky ilegal obera o potencialnych zakaznikov, asi by ma to sralo a mozno by som to tiez riesil....nevravím,ze hned udaním, ale skor dohovorom, varovanim....a tak dalej...Ale ak ju udala "spokojna zakaznicka", to je uz trosku silna kava...Asi ta zakaznicka nebola taka spokojna, ako to dotycna illegal kadernicka popisovala...ale nezavidim jej, to je bez debaty..
Zobraziť komentár 24.04.2017 - 15:42:55
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up