vlastne temy by nemali podla mna existovat. To ze ma niekto iny nazor, nemoze byt brane ako zakazane. Ak nieco odporuje pravidlam fora, nech to zmazu. Niesom si vedomi, ze by som porusoval pravidla, akurat ma 6 ludi silne neznasa, lebo nejazdim pre adrenalin a nevedia to prekusnut. a vzniklo to v teme pady na biku. Ludia co ma nezbadali v padoch na
biku so mnou diskutovali normalne, pretoze pady na biku logicky sleduju skor adrenalinovi jazdci. Ja som ich predtym ani potom nesledoval, len som tam raz napisal odkaz na video zo zachranarov. Nevedel som ze to par ludi tak strasne rozhodi. Iny nazor by na fore nemal byt zakazany. Clovek co ma emocie, nepochopi ineho co ich nema a opacne. Ale nemalo by vadit nikomu ak niekto napise ze chce poradit aky
bicykel je vhodny pre urcite podmienky, aj ked napise ze mu nejde o bicyklovanie, ale cisto o pozorovanie motylov. Forum co vidim nieje specificke pre urcitu skupinu. Napriklad ze by si boxeri zalozili vlastne forum a kto by nemal aspon raz zlomeny nos, tak by ho admin neprial do skupiny. Forum tvoria uzivateila a podla mna viac nazorov a uzivtelov, pokial su bez napadania a urazok, je lepsie ako nejake specificke. Na heureke tiez ked vidim same umele chvali na nieco, tiez sa mi to zda ako reklama. Diskusia by mala byt ziva. Z inych for som zvyknuty, ze tam palec hore a dole nieje a tu ho nevnimam. Skor vnimam ako da niekto odpoved nejaky gif obrazok nejakeho herca a vypovednu hodnotu to ma rovnaku, ako ten palec, kdezto text povie viac o uzivatelovi a jeho nazore.