Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Bludy. Je tretí cyklus prípravného obdobia. Aká prestávka. Trepeš nezmysly.
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 14:28:48
00
Ja som teraz začal... Aby som bol do augusta v pohode... Nie ako po iné roky v júni hotovo
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 14:33:29
00
Pri postupnom, pravidelnom, primeranom zvyšovaní zaťaženia v prípravnom období - od novembra do apríla budeš nie ,,hotovo,, ale zlepšíš FTP na 4 W/kg. Kor ked už máš wattmeter. Vysoké pulzy máš preto, lebo trénuješ blbo. Ale toto patrí do inej témy.Témy s vlastným obsahom.
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 14:39:54
00
Peter ty mas vlastnu temu, myslim ze tu uz stacilo
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 14:46:41
03
Rozkaz sefe
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 14:52:32
01
arrow_leftHosť napísal:
Tak neoprénové návleky a hrubé ponožky mam a za pol hodinu som musel utekať domov... Takže ja jedine total kvalitné tretry ktoré stoja cez 200€ a rukavice min. 80.€

https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/shimano-sh-mw5-panske-zimne-tretry-cierne.html

tieto su tiez dobre, ale tvrde na cestak, a to stacia turisticke a neopren
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/mtb-tretry/force-tourist-mtb-tretry-cierno-sivo-biele.html
skusal som ich v obchode.
navleky https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/navleky/na-tretry/force-hot-navleky-na-tretry-neopren.html
Na ceste ak sa nedotknem mokreho tak nenavlhnu.
zateplenie pod ne moze byt este
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/navleky/na-tretry/force-navleky-na-tretry-pletene-fluo.html

rukavice https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/rukavice/zimne/force-zimne-rukavice-ultra-tech-cierno-biele.html
ja som s nimi spokojny.

kompresne podkolienky zdravotne mam a citim sa v suchu.
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 15:15:41
00
PetoPeto21 Zvýšený pulz môže mať asi tak milión dôvodov a je beznádejné po nich pátrať. Odpoveď sa tak či tak dozvieš post factum (prípadne až pri pitve a niekedy ani vtedy nie) :D
Jedným z nich je napríklad skrytá choroba. Ty síce hádžeš argáč, že nemáš teplotu, ale väčšina chorôb sa vôbec neprejavuje zvýšenou teplotou. Typicky to robia infekcie a aj to hlavne bakteriálne. Takisto môže byť sprievodným javom zápalu (zápal všeobecne je reakcia na poškodenie a to doslova "akékoľvek", takže z toho múdry nebudeš). Napríklad taká schizofrénia bude len ťažko sprevádzaná teplotou a depresia ešte ťažšie :)
ivan obávam sa, že onedlho (lebo dostatočný počet karentovaných článkov v špičkových časákoch na túto tému už je vonku) svet "s prekvapením" zistí, že tradicionalistická periodizácia tréningu, ako nám ju tu školometsky servíruješ, je nezmysel.

Alahu... mám pre moderátorov takú otázku na zamyslenie, že či by nebolo dobré buď urobiť Vukovi samostatnú tému, podobne ako istému prefluffovanému tenistovi, alebo nespojiť tých dvoch do jednej mizérie :D
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 15:21:36
04
Tradicionalistická ? Neexistuje žiadna ,,tradicionalistická,, ... periodizácia. Je len správna a nesprávna. Správna vedie k zlepšovaniu FTP a nesprávna k stagnácii, zhoršovaniu. A nechci mi povedať, že karentné články ,,mudrlantov,, propagujú chaos pri zvyšovaní FTP - lebo o tejto jednej špecifickej schopnosti sa tu teraz bavíme. Nie o všeobecnom tréningu v každom športe. Zlepšovanie tejto jednej schopnosti v období pred pretekmi vo vytrvalostných športoch v letnom období bez dodržiavania zásad postupnosti, primeranosti a pravidelnosti - to jest určitého poriadku, vedie k menšej efektivite zlepšovanie FTP. Ak už sa nedosiahol strop. A samozrejme, že karentovaní mudrci s ,,novotami,, budú vždy.

Naposledy upravil Hosť dňa 29.12.2019 - 15:39:09, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 29.12.2019 - 15:27:01
00
Dalsi co opustil ohradu vlastnej temy :-D.
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 15:32:43
09
Len som reagoval na Peta, tuleňa. Alebo si myslel tuleňa že opustil akúsi ohradu, ked píše, pokračuje v písaní o tréningu aj napriek môjmu upozorneniu že to sem nepatrí ?
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 15:41:50
00
vlastne temy by nemali podla mna existovat. To ze ma niekto iny nazor, nemoze byt brane ako zakazane. Ak nieco odporuje pravidlam fora, nech to zmazu. Niesom si vedomi, ze by som porusoval pravidla, akurat ma 6 ludi silne neznasa, lebo nejazdim pre adrenalin a nevedia to prekusnut. a vzniklo to v teme pady na biku. Ludia co ma nezbadali v padoch na biku so mnou diskutovali normalne, pretoze pady na biku logicky sleduju skor adrenalinovi jazdci. Ja som ich predtym ani potom nesledoval, len som tam raz napisal odkaz na video zo zachranarov. Nevedel som ze to par ludi tak strasne rozhodi. Iny nazor by na fore nemal byt zakazany. Clovek co ma emocie, nepochopi ineho co ich nema a opacne. Ale nemalo by vadit nikomu ak niekto napise ze chce poradit aky bicykel je vhodny pre urcite podmienky, aj ked napise ze mu nejde o bicyklovanie, ale cisto o pozorovanie motylov. Forum co vidim nieje specificke pre urcitu skupinu. Napriklad ze by si boxeri zalozili vlastne forum a kto by nemal aspon raz zlomeny nos, tak by ho admin neprial do skupiny. Forum tvoria uzivateila a podla mna viac nazorov a uzivtelov, pokial su bez napadania a urazok, je lepsie ako nejake specificke. Na heureke tiez ked vidim same umele chvali na nieco, tiez sa mi to zda ako reklama. Diskusia by mala byt ziva. Z inych for som zvyknuty, ze tam palec hore a dole nieje a tu ho nevnimam. Skor vnimam ako da niekto odpoved nejaky gif obrazok nejakeho herca a vypovednu hodnotu to ma rovnaku, ako ten palec, kdezto text povie viac o uzivatelovi a jeho nazore.
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 15:54:33
01
ivan na tvoje prispevky som reagoval, a bolo to len take podpichnutie. Nezvyk, vidiet ta prispievat mimo treningovych tem ;-) :-D
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 15:54:58
01
Toto mi až tak netrhá žily. Ale pozerám, že máš najazdených o 1 000 km viac. To už do konca roka asi nedám. :D Zas iná téma. :D
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 16:13:02
00
arrow_leftHosť napísal:

Mluviti stríbro, mlčete zlato. Pýtal sa niekto o radu?

Prílohy:

Osoba.jpg
Osoba.jpg 43.81 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.12.2019 - 16:32:28
01
ivan Nie su kilometre ako kilometre, cize ani tych mojich 1000 naviac ti nemusi zily trhat :-D
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 16:37:10
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up