Vysoka cena je skor o znacke ako o kvalite. Aj ked moze byt drahsia trosku kvalitnejsia, lahsia, lahsie sa zvlieka, trosku menej sa kazi zips. Ja mam lacne oblecenie force po 1,2 kusoch. Nie bavlna, lebo ta navlhne.
Treba spravny pocet vrstiev, do kopca zvliekat a z kopca obliekat. A ked vyjdem z bytu je mi chvilu zima. Dalsiu vrstvu mam v batohu. Za 10 minut mi uz zima nieje. Ak by som sa obliekol, tak by som sa spotil.
Oblecenie neriesim. Vyhovuje mi to co mam.
Skor mi vadia ine veci.
Jednoduchsie to maju ti, co maju nahradne veci v aute. Ja vyrazim rano naobliekany, ked je zima a dojdem na zraz a ked na obed vyjde slnko, tak ostatni si nechaju veci aute, alebo ich vobec nemaju. Unaveny uzimeny dojdem a oni ma uz cakaju nalahko obleceni sedia v aute a piju kavu. A potom ideme jazdit. A na traily jazdim s plnym batohom.
Ja som raz dosiel rano ked bolo 6st a kamarata doviezla dodavka nalahko obleceneho a vtedy uz bolo 16 stupnov a auto odislo.
A vsade nejde vlak a ked nan cakam musim byt teplo obleceny aj ked viem, ze na obed bude teplo. Aj na maraton sa vsetci nalahko doviezli autami a ja nabaleny pri starte som mal zasebou uz 20km pri 400m cez les.
On pride do ciela naplno unaveny, v aute si vylozi nohy naje sa prezlecie ked je dazd a je premiceny a aj ked sa mu bik pokazi, nevadi. Domov sa dovezie. Mna domov caka este 20km pri 600m vyslapu.
Inak jazdim len v okoli bydlidka, vyrazam vacsinou az po 10 rano, ked sa prudko meni pocasie a uz nemusim byt teplo obleceny a zaroven nemusim niest v
batohu dalsiu
vrstvu.
Pozeram videa a ludia sa vozia na traily autami.
Niekto oblubuje dlhe vyjazdy, niekto len ten trail, alebo ked je start a ciel jazdy 30km od bidliska a ked odmieta auto, ma to tazsie.
Kamarat vysiel z domu o 11tej a ja uz o 9tej a na jazde som mu nestacil, lebo som bol nabaleny a uz mal dlhu jazdu zasebou a to som zaspal a musel sa ponahlat.