Lokalizácia
Formulár sa odosiela
alebo kachle na chrbát
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:20:08
02
Na telo mi nebýva zima
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:21:56
00
chod uz plakat niekde inde, grcam z teba. vsade vypisujes len aky mas depresivny a doiebany zivot. ja sa cudujem ako dokazes vobec zit sam zo sebou...ved to je na gulku do hlavy
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:25:43
01
A ty drz pi... Kto plače, ja len píšem že nie všetci sú rovnakí že môžu ísť von v krátkom tričku pri - 10... A smiať sa...

A možno keby si mal život, ako ja dávno si fetak, alkoholik alebo by si do to už dávno hodil...poznám takých machrov, ako ty.. Problém a už sú v pi...
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:28:50
00
arrow_leftHosť napísal:
To by som musel mať výbavu za 400 eur minimálne, aby ma uchranila pred zimou

Zimu na nohy mozes riesit normalnymi topankami + klasicke pedale, alebo za asi 25e vyhrievacie vlozky z lidla /mam a celkom pomahaju/.
Ruky, ak mas problem s prekrvenim, zatial najlepsie na zimu mam dake za 10e z tesco /akurat ak prsi, tak premoknu/, ak to nestaci, tak jednoprstaky na lyze za 7e z lidlu. Moze to byt nutnost, aby boli prsty spolu a neunikalo teplo.
Capica, doporucujem navlek na prilbu, hodne pomoze, vozim to davn predtym, nez to zacali predavat. Hlavne teda proti vetru.
No a zbytok sa da aj z lildla vybavit. Gore veci su sice lepsie, ale z ineho pohladu, nie je to tak, ze 10x drahsie su 10x lepsie.
Lidlacke umeliny maju akurat ten problem, ze spotene strasne smrdia :lol: /ale mal som take aj od Craftu nieco/.
Pulz o 20vyssi z nicoho nic znamena problem v organizme. Ak beries lexaurin, moze byt problem aj tam. Nie v lexaurine, ale v dovode preco ho beries. Inak co by som dal za to, mat o 20 tepy vyssie :)
No, ale urcite si najdes z tohto nieco, co sa neda :D .. pozname :lol:
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:32:22
01
Hack3r: ja zas nechapem, preco mas taky problem, vsak si ho mozes dat na ignore list .. preco by nemohol vypisovat co chce. Offtopic nie je, tak co :) .. apropo, vlastne Jezus uz tiez rezignoval :D
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:33:26
01
Chlapci vám už totálne dr.. Tak v rukaviciach za 50 eur mi je zima a v rukaviciach za 5 eur z ludla mi nebude... Mam dosť... Papa zdravý rozum
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:34:47
00
A jeje uz je to agresivne :)
Uz davno viem ze nie veci z vela penazi su tie najlepsie
Aktualne som nasiel rukavice ktore mi funguju a stali 21 eur. Mam tretry za 180 a nefunguju resp nefunguju moje nohy aj keby boli v 500 eurovych tretrach. Viac teplo mi bolo v tych force za 80 ale su velke. Takze stazuj sa dalej. Ked niekto nechce tak je to horsie ako keby nemohol :)
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:36:14
00
A vždy si hovorím nepíš sem nepíš.... A nedám si povedať 😂😂😂
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:38:56
00
https://www.decathlon.sk/hrejive-vankusiky-na-ruky-10ks-id_8373953.html
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:39:53
00
arrow_leftHosť napísal:
Chlapci vám už totálne dr.. Tak v rukaviciach za 50 eur mi je zima a v rukaviciach za 5 eur z ludla mi nebude... Mam dosť... Papa zdravý rozum

Tak si kup nove ruky. Cista depka toto...
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:40:04
00
arrow_leftHosť napísal:

Ze by preto, ze mam rukavice aj take, aj take a co-to som v zime pojazdil ? Asi tak 15 rokov jazdim aj v zime , poskusal som vselico, a nielen skusenosti moje. A ano, presne tak. V rukaviciach za skoro 50e mi je zima, a v 7e nie. Porozmyslaj preco .. napoveda 5prstove vs 1prstove /napr./. Vidim, ze patris medzi tych, co si myslia, ze drahe veci a goretexy za milion eur su naj a vyriesia vsetko a potom nariekas, ze nemas na to peniaze a preto sa to neda. Ale velmi sa mylis .. najprv prestan svoje myslenie upriamovat na drahe veci a zacni sa pozerat na nieco podstatnejsie.

edit: no , chcel som ti pomoct .. ale uz som pochopil, kde je problem :)
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:42:01
08
Ma zmysel oponovať, nemá, hneď to bude o placi depke a pod.
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 20:44:44
00
arrow_leftlto napísal:
Hack3r: ja zas nechapem, preco mas taky problem, vsak si ho mozes dat na ignore list .. preco by nemohol vypisovat co chce. Offtopic nie je, tak co :) .. apropo, vlastne Jezus uz tiez rezignoval :D

Lebo ked si ho dam do ignore tak vacsina tem zrazu nebude mat prispevky. Ked tu nebol bol tu klud a ziadne depresie som nemusel citat. Kolko krat mu chceli chalani aj realne pomoct a on odmietol. On ma poruchu osobnosti a potrebuje vyplakavat, on pomoc nechce
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 21:00:19
03
Neviem, čo mudrujete... V zime je zvyčajne zima, v lete zase teplo.

Ak je chladno, tak rozum reguluje dodávku tepla tým najdôležitejším orgánom - sám sebe, srdce, pľúca... Uši, prsty na rukách a nohách sú v zozname posledné.

Takže na uši a aj rozum, aby nežiadal toľko tepla, poriadnu čiapku. Klobúky od 1. 12. už nie sú povinné, v zime jazdíme opatrnejšie...
Na ruky ako prvá vrstva tenké bavlnené chirurgické rukavičky (od kamaráta doktora alebo v lepších zdravotníckych potrebách) a potom rukavice. Mám niekoľko párov, volím podľa chladu a skúseností - vlastných.
Zimné tretry bohužiaľ nemám, ako malý chlapec sme jazdili v zime vo filcákoch (tzv. dôchodkách) a bolo teplučko. V súčasnosti na jeseň vyberiem z tretier vložku, nakreslím na noviny (3-4 vrstvy papiera), na niekoľkých miestach bodovo zlepím a vložím do tretier pod vložku. Na tretrách mám odspodu vetraciu dierku, tú prelepím lepiacou páskou. Prvá vrstva ponožky, druhá vrstva špeciálne ponožky proti vetru (boli aj proti vode, ale za roky túto vlastnosť stratili, sú z nejakej napodobeniny goretexu), tretry a na to návleky.

Aj tak mi pri teplotách okolo nuly a menej začína byť po dvoch hodinách chladno, a tak obmedzujem výjazdy na 2 - 2,5 hodiny. A samozrejme, čím vyššia rýchlosť, tým skôr človeka prefúka, takže žiadne naháňanie maximálnych priemerov, pekne na ľahkých prevodoch a pomaly, pri zjazdoch sa nehanbím brzdiť a ísť pomaly.
Zobraziť komentár 29.12.2019 - 21:26:10
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up